Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maxi Adult 15 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Royal Canin Maxi Adult 15 kg

Royal Canin Maxi Adult 15 kg

64,99 - 70,85
Bestel nu direct voor € 64,99

Royal Canin Maxi Adult is speciaal ontwikkeld voor grote honden. Grote honden verbruiken veel energie. Een actief temperament en een groot lichaamsgewicht vraagt veel van de gewrichten. Royal Canin heeft speciaal daarvoor de Maxi Adult ontwikkeld. Door deze brok worden de gewrichten van grote honden beter ondersteund. (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw grote volwassen hond De voedingsbehoeften van een hond van een groot ras verschilt nogal van die van een hond van een klein ras. Het is belangrijk dat je hond een voeding krijgt voorgeschoteld die geschikt is voor zijn grootte en gevoeligheden. Maxi Adult van Royal Canin is samengesteld met de voedingsbehoeften van je hond in het achterhoofd en is geschikt voor grote honden van 15 maanden en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Voor een sterk en gezond lichaam Royal Canin Maxi Adult bevordert de optimale spijsvertering dankzij een exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels. De meeste grote honden bereiken hun volwassen gewicht op een leeftijd van 2 jaar. Een regelmatig voedingspatroon kan bijdragen aan het behouden van een gezond gewicht. Grote honden kunnen extra aandacht voor hun botten en gewrichten gebruiken. Maxi Adult ondersteunt de gezonde botten en gewrichten van je hond, die sterkt belast kunnen worden door het lichaamsgewicht. Deze voeding geeft je hond de best mogelijke ondersteuning tijdens deze fase van zijn leven. De Omega 3-vetzuren (EPA-DHA) in de voeding helpen een gezonde huid te behouden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Maxi Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Maxi Adult is verkrijgbaar in 4 kg, 10 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Maxi Adult is hondenvoer voor grote honden vanaf 15 maanden tot 5 jaar met een volwassen gewicht tussen 25 en 45 kilogram. De voordelen: * Hoge verteerbaarheid * Ondersteuning van botten en gewrichten * Verrijkt met Omega 3: EPA & DHA (Brekz.nl)

Hondenvoer voor grote honden vanaf 15 maanden tot 5 jaar met een volwassen gewicht tussen 25 en 45 kilo Geef jouw grote hond extra ondersteuning voor het behouden van sterke botten en soepele gewrichten met de Royal Canin Maxi Adult. Deze voeding voor grote honden draagt bij aan een gezonde spijsvertering en ondersteunt het soepel houden van gewrichten en sterke botten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550401937
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Maxi Adult
€ 64,99
Royal Canin - Maxi Adult bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg
€ 66,56
Royal Canin Maxi Adult - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Maxi Adult 15 KG
€ 66,56
Royal Canin Maxi Adult 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult 15 KG
€ 66,56
Royal Canin Maxi Adult 15 KG bestellen
Royal Canin Maxi Adult hondenvoer 15 kg
€ 67,75
Royal Canin Maxi Adult hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult - 15 kg
€ 74,80
Royal Canin Maxi Adult - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: