Royal Canin Labrador Retriever 33 Junior 12 kg

Royal Canin Labrador Retriever 33 Junior 12 kg

59,99 - 72,95
Bestel nu direct voor € 59,99

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Labrador Retriever puppy. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Labrador Retriever puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. Royal Canin® Labrador Retriever Puppy is geschikt voor Labrador Retrievers tot een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Labrador Retriever in het achterhoofd. Aangezien het immuunsysteem van jouw puppy zich geleidelijk ontwikkelt, bevat Royal Canin® Labrador Retriever Puppy een gepatenteerd complex van antioxidanten – waaronder vitamine E - dat de natuurlijke afweer van je pup helpt te ondersteunen tijdens de belangrijke fase van de groei. Dankzij een aangepast gehalte aan energie, eiwit, calcium en fosfor draagt Royal Canin® Labrador Retriever Puppy bij aan de gezonde ontwikkeling van de botten van jouw groeiende Labrador Retriever pup. Het bevordert tevens een geleidelijke gewichtstoename en helpt daarmee het ideale gewicht van jouw puppy te behouden. Royal Canin® Labrador Retriever Puppy bevat een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica (FOS) ter ondersteuning van een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. De brokken van Royal Canin® Labrador Retriever Puppy zijn exclusief ontworpen voor de Labrador Retriever pup. De speciaal aangepaste vorm en grootte van de brok maken het jouw puppy gemakkelijk deze op te pakken en te kauwen. Royal Canin Labrador Retriever Puppy in één oogopslag: Droogvoer van hoge kwaliteit voor Labrador Retriever puppy's tot 15 maanden Gecontroleerde groei: geoptimaliseerd eiwitgehalte kan helpen het ideale gewicht te behouden Gezonde botten en gewrichten: aangepaste niveaus van calcium en fosfor kunnen bijdragen aan een gezonde botvorming Versterkt immuunsysteem: gepatenteerd antioxidantcomplex kan de natuurlijke afweer en een sterk immuunsysteem te bevorderen Optimale verteerbaarheid door goed verteerbare L.I.P.-eiwitten Evenwichtige darmflora: psyllium en prebiotica kunnen een gezonde darmflora bevorderen Exclusieve brokken De brokken zijn speciaal ontworpen voor de bek van je Labrador en zijn aangepast in vorm en grootte, zodat je hond gestimuleerd wordt op intens kauwen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Labrador Retriever Puppy: Royal Canin Maxi Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin producten ondergaan uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voerkwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van jouw hond. Dit betekent dat je met Royal Canin Labrador Retriever Puppy jouw hond een uitgebalanceerd dieet van hoge kwaliteit kunt bieden. (Zooplus.nl)

Royal Canin Puppy Labrador Retriever hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden. Royal Canin Puppy Labrador Retriever hondenvoer helpt voor: * Een evenwichtige darmflora * Een goede spieropbouw * Een gezond gewicht (Brekz.nl)

Royal Canin Labrador Retriever - Puppy-Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Labrador Retriever De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Labrador Retriever puppy. Daarom is het belangrijk dat de voeding die je je puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. Royal Canin Labrador Retriever Puppy is geschikt voor Labrador Retrievers tot een leeftijd van 15 maanden en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Labrador Retriever in het achterhoofd. Geef je puppy de perfecte start Aangezien het immuunsysteem van je puppy zich geleidelijk ontwikkelt, bevat Royal Canin Labrador Retriever Puppy een gepatenteerd complex van antioxidanten - waaronder vitamine E - dat de natuurlijke afweer van je pup helpt te ondersteunen tijdens de belangrijke fase van de groei. Dankzij een aangepast gehalte aan energie, eiwit, calcium en fosfor draagt deze brok bij aan de gezonde ontwikkeling van de botten van jouw groeiende Labrador Retriever pup. Het bevordert tevens een geleidelijke gewichtstoename en helpt daarmee het ideale gewicht van je puppy te behouden. Deze voeding bevat een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica (FOS) ter ondersteuning van een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. De brokken zijn exclusief ontworpen voor de Labrador Retriever pup. De speciaal aangepaste vorm en grootte van de brok maken het je puppy gemakkelijk deze op te pakken en te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Labrador Retriever Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Labrador Retriever Puppy is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Labrador Retriever pups tot 15 maanden. Ben jij een trotse eigenaar geworden van een Labrador Retriever pup? Help jouw pup veilig op te groeien met de Royal Canin Labrador Retriever Puppy! Dit voer ondersteunt de natuurlijke weerstand en bevordert de spijsvertering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550725514
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Labrador Retriever Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 59,99
12kg Labrador Retriever Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Puppy Labrador Retriever hondenvoer 12 kg
€ 65,95
Royal Canin Puppy Labrador Retriever hondenvoer 12 kg bestellen
Royal Canin Labrador Retriever Junior 12 KG
€ 68,59
Royal Canin Labrador Retriever Junior 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Junior 12 KG
€ 68,59
Royal Canin Labrador Retriever Junior 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever - Puppy-Hondenvoer - 12 kg
€ 72,95
Royal Canin Labrador Retriever - Puppy-Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Puppy - 12 kg
€ 76,75
Royal Canin Labrador Retriever Puppy - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: