Prins ProCare Graanvrij Skin & Coat 3 kg

Prins ProCare Graanvrij Skin & Coat 3 kg

21,75 - 27,74
Bestel nu direct voor € 24,75

Procare grainfree skin & coat is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor honden voor een gezonde, glanzende huid en vacht. ook bijzonder geschikt voor honden met een lagere energiebehoefte.100% natuurlijk product van nederlandse bodemgraanvrij.sommige honden kunnen gevoelig zijn voor granen en hebben baat bij een graanvrije voeding. deze volledige en uitgebalanceerde voeding bevat geen tarwe, rijst, mais of andere granen.voedend voor huid en vacht.ingrediënten als lijnzaadolie en zalmolie voeden de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. verlaagd vetgehalte.bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen honden met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde of gesteriliseerde honden of honden die niet actief zijn in de sport.goede darmflora.voedingsvezels als fructo-oligo-sacchariden zorgen voor een evenwichtige darmflora.smakelijke voeding.zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor een smakelijke voeding. (Dierspecialist.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Grainfree Skin&Coat ProCare Grainfree Skin&Coat is een hoogwaardige graanvrije voeding speciaal voor honden voor een gezonde, glanzende huid en vacht. Ook bijzonder geschikt voor honden met een lagere energiebehoefte. * 100% Natuurlijk product * Graanvrij * Ingredinten als lijnzaadolie en zalmolie (0.85% omega-3 vetzuren) voeden de huid en vacht en zorgen voor een goede vachtconditie. * Bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen honden met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde of gesteriliseerde honden of honden die niet actief zijn in de sport. * Voedingsvezels als Fructo-Oligo-Sacchariden (FOS) zorgen voor een evenwichtige darmflora. * Zorgvuldig geselecteerde ingredinten zorgen voor een smakelijke voeding. (Plein.nl)

Prins Procare Skin & Coat - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Geperste graanvrije brokken voor een mooie vacht van Prins ProCare Grainfree Voeding kan veel invloed hebben op de huid en vacht van je dier, een goede brok zal zorgen voor een gezonde en mooie huid en vacht. Prins ProCare Grainfree Skin & Coat is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden voor een gezonde en glanzende huid en vacht met een lagere energiebehoefte. Kenmerken van Skin & Coat Skin & Coat is speciaal gemaakt om te zorgen voor en gezonde en glanzende huid en vacht. Het voedt de huid dankzij ingrediënten zoals lijnzaadolie en zalmolie, zo blijft ook de vacht in goede conditie. Daarnaast is deze voeding ook zeer geschikt voor honden met een lagere energiebehoefte zoals gecastreerde honden, zodat deze in optimale conditie blijven. Verder zorgt de brok ook voor een optimale vertering en evenwichtige darmflora dankzij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Deze voeding is graanvrij en bevat dan ook geen tarwe, rijst, maïs of andere granen. Waarom Prins ProCare Grainfree? * Graanvrij * Geconcentreerde geperste brok met een lagere maagbelasting * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Een brok van hoge kwaliteit dankzij ingrediënten als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok (voedingsstoffen blijven beter behouden) * Ideaal voor de moeilijke eter Geperste brok Skin & Coat is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Grainfree Skin & Coat is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595184469
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare Grainfree - Skin & Coat
€ 24,75
Prins - ProCare Grainfree - Skin & Coat bestellen
PRI SKIN & COAT 3KG 00001
€ 25,74
PRI SKIN & COAT 3KG 00001 bestellen
Prins Procare Skin & Coat - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,74
Prins Procare Skin & Coat - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Skin & Coat - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,74
Prins Procare Skin & Coat - Graanvrij - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Prins ProCare Graanvrij Skin Coat 3 kg
€ 28,65
Prins ProCare Graanvrij Skin Coat 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Skin & Coat - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij
€ 28,74
Prins Procare Skin & Coat - Hondenvoer - 3 kg Graanvrij bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: