Royal Canin Digestive Comfort 400 gr

7,490 - 13,500
Bestel nu direct voor € 8,49

FCN Digestive comfort 38 Ondersteunt de spijsvertering Katten eten normaliter een paar keer per dag kleine hoeveelheden voedsel. Echter sommige katten eten reusachtige hoeveelheden voedsel in een opmerkelijk korte periode.... (Dierenwinkelxl.nl)

Kattenvoer voor een gezonde spijsvertering van volwassen katten van 1 tot 7 jaar Heeft jouw kat een gevoelige spijsvertering? Dat kan dat vaak wijzen op het feit dat jouw kat de voeding niet goed verteert. De Royal Canin Digestive Care draagt bij aan een gezonde spijsvertering en stevigere ontlasting. Door de speciale vorm van de brok wordt het kauwen van de kat gestimuleerd om rustiger te eten, waardoor het ook beter te verteren is. (Medpets.nl)

Een gevoelig maagdarmkanaal kan ook leiden tot meer gasvorming in de darmen en tot een groter volume van de ontlasting. Het daaruit voortvloeiende opgeblazen gevoel is onaangenaam voor zowel de kat als de ouders van de kat. Royal Canin Digestive Care is samengesteld met zeer goed verteerbare L.I.P.-eiwitten, prebiotica en speciale vezels om een normale spijsvertering en een evenwichtige darmflora te bevorderen. De exclusieve voeding heeft een bewezen effect: uit een interne studie van Royal Canin bleek dat dit droogvoer de deelnemende katten in slechts 10 dagen met meer dan 95% hielp om een optimale kwaliteit van de ontlasting te bereiken. De ringvormige brokjes kunnen ook bijdragen tot een tragere voedselopname en meer kauwen. Het grondige en langzame kauwen kan ook de spijsvertering en de darmtransit bevorderen. Royal Canin Digestive Care in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor katten met een gevoelige spijsvertering. Optimale ondersteuning: kan bijdragen aan een normale spijsvertering evenwicht van de darmflora Unieke voedselvorm: de speciale ringvormige brokjes bevorderen door hun speciale vorm een langzame voedselopname Bewezen resultaten*: door alleen Digestive Care te voeren bereikten deelnemende katten meer dan 95% optimale ontlasting in slechts 10 dagen (*interne studie van Royal Canin) Zeer goed verteerbaar: hoogwaardige L.I.P.-eiwitten kunnen een gemakkelijke vertering bevorderen Evenwichtige darmflora: prebiotica en vezels (zoals psyllium) kunnen bijdragen aan een optimale kwaliteit van de ontlasting Normale urinewegfunctie: een evenwichtig mineraalgehalte kan bijdragen tot een normale urinewegfunctie Royal Canin Kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedselkwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Dit betekent dat je je kat met Royal Canin Digestive Care een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit geeft. Gemengde voeding - slim gecombineerd: De combinatie van natvoer en droogvoer combineert de positieve eigenschappen van beide soorten voer. Natvoer is bijzonder smakelijk voor katten, levert belangrijke voedingsstoffen en bevordert met een hoog vochtgehalte de gezondheid van de nieren en urinewegen. Een portiezakje van 100 g natvoer dekt al de helft van de dagelijkse vochtbehoefte! Droogvoer komt overeen met het natuurlijke kattengedrag om de hele dag door kleine porties te eten. Naast de verzorging van tanden en tandvlees is een ander voordeel van droogvoer de hoge concentratie aan voedingsstoffen zoals eiwitten of vezels. Talrijke studies bevestigen: de combinatie van nat- en droogvoer ondersteunt zowel de natuur als de gezondheid van katten! (Zooplus.nl)

Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Voeding voor de gevoelige maag en darmen Veel ontlasting van een slechte kwaliteit kan erop wijzen dat een kat haar voeding niet goed verteert. Een gevoelige maag en spijsvertering kunnen hiervan de oorzaak zijn. De specifieke voedingsstoffen en de speciaal gevormde brok in het uitgebalanceerde Digestive Care van Royal Canin helpen de spijsvertering ondersteunen. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Ondersteun de spijsvertering Digestive Care bevat zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die een gezonde spijsvertering helpen te ondersteunen. De brok bevat ook een specifieke mix van prebiotica en vezels ter bevordering van een evenwichtige darmflora en een optimale stoelgang. De hoge eiwitkwaliteit zorgt daarnaast voor minder en betere ontlasting en een optimale stoelgang. De ringvormige brokjes stimuleren het kauwen en helpen katten rustiger te eten wat zorgt voor een betere vertering. Royal Canin Digestive Care is bewezen effectief: na 10 dagen exclusief gebruik van Digestive Care gedurende 10 dagen, verminderde de productie van ontlasting met 49%, dankzij de optimale voedingsstoffen en verteerbaarheid. Deze voeding is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of als een zachte smakelijke paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Digestive Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Digestive Care is verkrijgbaar in 400 gram, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550751988
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Digestive Care
€ 8,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Digestive Care - 400 g
€ 11,65
Thuiswinkel Waarborg
400g Digestive Care Royal Canin Kattenvoer
€ 12,48
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 400 g
€ 13,18
ROYAL CANIN® Digestive Care - kattenvoer - 400 gram
€ 13,50
Thuiswinkel Waarborg
ROYAL CANIN® Digestive Care - kattenvoer - 400 gram
€ 13,50