Royal Canin Digestive Comfort 38 4 kg

Royal Canin Digestive Comfort 38 4 kg

33,49 - 39,95
Bestel nu direct voor € 33,49

Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor de gevoelige maag en darmen Veel ontlasting van een slechte kwaliteit kan erop wijzen dat een kat haar voeding niet goed verteert. Een gevoelige maag en spijsvertering kunnen hiervan de oorzaak zijn. De specifieke voedingsstoffen en de speciaal gevormde brok in het uitgebalanceerde Digestive Care van Royal Canin helpen de spijsvertering ondersteunen. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Ondersteun de spijsvertering Digestive Care bevat zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die een gezonde spijsvertering helpen te ondersteunen. De brok bevat ook een specifieke mix van prebiotica en vezels ter bevordering van een evenwichtige darmflora en een optimale stoelgang. De hoge eiwitkwaliteit zorgt daarnaast voor minder en betere ontlasting en een optimale stoelgang. De ringvormige brokjes stimuleren het kauwen en helpen katten rustiger te eten wat zorgt voor een betere vertering. Royal Canin Digestive Care is bewezen effectief: na 10 dagen exclusief gebruik van Digestive Care gedurende 10 dagen, verminderde de productie van ontlasting met 49%, dankzij de optimale voedingsstoffen en verteerbaarheid. Deze voeding is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of als een zachte smakelijke paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Digestive Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Digestive Care is verkrijgbaar in 400 gram, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Digestive Care kattenvoer is een smakelijke voeding, speciaal ontwikkeld voor katten met een gevoelige spijsvertering. De voordelen van dit product: * Ondersteunt de spijsvertering * Stimuleert het kauwen * Draagt bij aan minder ontlasting (Brekz.nl)

Kattenvoer voor een gezonde spijsvertering van volwassen katten van 1 tot 7 jaar Heeft jouw kat een gevoelige spijsvertering? Dat kan dat vaak wijzen op het feit dat jouw kat de voeding niet goed verteert. De Royal Canin Digestive Care draagt bij aan een gezonde spijsvertering en stevigere ontlasting. Door de speciale vorm van de brok wordt het kauwen van de kat gestimuleerd om rustiger te eten, waardoor het ook beter te verteren is. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550752008
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg
€ 33,49
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg
€ 33,49
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg
€ 33,49
Royal Canin Digestive Care - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Digestive Care kattenvoer 4 kg
€ 34,95
Royal Canin Digestive Care kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Digestive Care - 4 kg
€ 43,90
Royal Canin Digestive Care - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: