Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Dental Kat 1,5 kg
Thursday, 25 April 2024

Royal Canin Dental Kat 1,5 kg

23,990 - 28,350
Bestel nu direct voor € 24,45

Royal Canin Dental Kat Royal Canin Dental Kat is speciaal kattenvoer dat bijdraagt aan de gebitsverzorging van jouw kat. Door de speciale vorm, samenstelling en textuur van de brok, worden de tanden van jouw kat gereinigd tijdens het kauwen. Daarnaast zorgt de speciale combinatie van vezels ervoor dat de uitscheiding van haren bevorderd wordt. Zo wordt ook de vorming van haarballen beperkt. Dit kattenvoer heeft verder een ondersteunende werking op de spijsvertering en darmflora. Zo kan de kwaliteit van de ontlasting verbeterd worden. Tot slot draagt dit voer voor katten bij aan het voorkomen van struviet- en calciumoxalaatstenen. Dit wordt bereikt door het verdunnen van de urine en het ondersteunen van de urinewegen. Eigenschappen Bevordert de spijsvertering Vermindert de vorming van haarballen Beperkt de vorming van tandsteen Vermindert de kans op een slechte adem Vergroot het urinevolume Niet te gebruiken bij: Katten met een hartaandoening en een hoge bloeddruk. Inhoud 1,5 of (2x) 3 kg Samenstelling Tarwegluten*, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, dierlijke vetten, tarwemeel, plantaardige vezels, maïsmeel, bietenpulp, mineralen, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, visolie, fructo-oligosacchariden, psylliumschil en psylliumzaden (0,50%), sojaolie, hydrolysaat van gist (bron van manno-oligosacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 29,0%, Ruw vet: 15,0%, Ruwe as: 6,4%, Ruwe celstof: 5,4%, Calcium: 0,85%, Fosfor: 0,65%, Natrium: 0,65%, Kalium: 0,65%, Zwavel: 0,8%, Chloride: 1,13%, Magnesium: 0,07%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 25.500IE, Vitamine D3: 795IE, IJzer (3b103): 45mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,5mg, Koper (3b405, 3b406): 14mg, Mangaan (3b502, 3b504): 58mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 137mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,08mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. (Medpets.nl)

Als je kat last heeft van gevoeligheden in de mondholte is droogvoer met speciale brokken een goede keuze. Royal Canin Expert Dental Cat is een dieet kattenvoer dat de mondhygiëne van je huisdier optimaal kan ondersteunen. De brokken van Royal Canin Expert Dental Cat kunnen dankzij hun bijzondere eigenschappen de mechanische tandsteenverwijdering imiteren en zo bijdragen aan een optimale tandhygiëne. Daarnaast bevat het voer calciumvangers om het risico op tandsteen te verminderen. Niet in de laatste plaats is het dieetvoer voorzien van een afgestemde vezelmix om ingeslikt haar te verwijderen. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw kat veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je kat verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Royal Canin Expert Dental Cat in één oogopslag: Compleet dieetvoer voor katten ter vermindering van terugkerende struvietstenen Optimale pH-waarde van de urine: met urineonverzadigende of metastabiliserende eigenschappen met betrekking tot struviet en/of met urineverzurende eigenschappen Aangepast magnesiumgehalte Draagt bij aan de mondhygiëne: speciale vorm, grootte en textuur van de brokken, het borstel-effect kan bijdragen aan het verwijderen van tandsteen Calciumvangers: kunnen het risico op tandsteen verminderen Urineverdunning: een groter urinevolume kan het risico op struvietstenen verlagen Verteringszekerheid: hoog verteerbare eiwitten kunnen bijdragen aan een optimale spijsvertering Regulatie van haarballen: speciale vezelcombinatie kan de verwijdering van ingeslikt haar bevorderen (Zooplus.nl)

Royal Canin Expert Dental kattenvoer is een speciaal dieetvoer voor katten die het gebit extra verzorgd. * Hoogwaardig gezondheidsvoer * Helpt tandsteenvorming beperken * Bevordert spijsvertering (Brekz.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550722308
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental kat (DSO 29) 1.5 kg
€ 24,45
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Dental Royal Canin Veterinary Kattenvoer
€ 26,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dental - Kattenvoer - 1,5 kg
€ 28,35
Royal Canin Expert Dental kattenvoer 1,5 kg
€ 30,20
Gerelateerde artikelen: