Royal Canin Dachshund 30 Junior 1,5 kg

14,900 - 101,950
Bestel nu direct voor € 14,90

Royal Canin Dachshund Puppy Als trotse eigenaar van een Teckel pup wil je natuurlijk het beste voor jouw kleine vriend. Met de Royal Canin Dachshund Puppy zorg je ervoor dat jouw pup een goede start kan maken. De Dashond is een echte jager. Ondanks zijn korte pootjes, kan hij heel goed rennen! Echter zorgen de korte pootjes er ook voor dat hij minder goed in staat is om schokken op te vangen. Hierdoor is hij gevoeliger voor rugklachten. Royal Canin Dachshund Puppy draagt bij aan sterke botten en gewrichten, zodat jouw hond een gezond postuur zal krijgen. Dit helpt de teckel vervolgens om zijn lange rug te ondersteunen. Daarnaast draagt deze hondenvoeding ook bij aan een gunstige darmflora, spijsvertering én helpt het de vorming van tandsteen te verminderen. Door de speciale brokvorm kan jouw pup de brokjes gemakkelijk oppakken en erop kauwen. Eigenschappen Draagt bij aan sterke botten en gewrichten Draagt bij aan een gunstige darmflora en spijsvertering Ondersteunt de natuurlijke weerstand van jouw teckel door middel van antioxidanten Speciale brokvorm, zodat jouw pup er makkelijk op kan kauwen Calciumvangers die helpen bij de verminderen van tandsteen vorming Geschikt voor Dachshund (Teckel) pups van 2 tot 10 maanden oud Smaak Gevogelte, rijst en maïs Inhoud 1,5 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) (Medpets.nl)

Royal Canin Puppy Dachshund (Teckel) hondenvoer is een rasspecifiek hondenvoer voor Teckel pups van 2 tot 10 maanden. Dit voer helpt ter ondersteuning van: * De natuurlijke afweer * De botten & gewrichten * De gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Jonge teckels hebben hondenvoer nodig dat speciaal is afgestemd op hun behoeften tijdens de korte, intensieve groeifase. Het droogvoer moet de jonge puppy ondersteunen met een optimaal energie- en eiwitgehalte voor een harmonieuze botontwikkeling. Een speciaal antioxidantencomplex met essentiële vitamine E kan bijdragen aan de ontwikkeling van een gezond immuunsysteem en zo de natuurlijke afweer van de puppy ondersteunen. Een aangepast calcium- en fosforgehalte kan de gezondheid van botten en gewrichten bevorderen. Goed verteerbare eiwitten en prebiotica, zoals FOS, kunnen een gezonde spijsvertering bevorderen. De speciaal voor teckelpups ontwikkelde brokken bevatten een calciumvanger, die de vorming van tandsteen tot een minimum kan helpen beperken en de mondhygiëne kan ondersteunen. De teckel, ook wel teckel genoemd, is een moedige hond en een geweldige jager. Hij dankt zijn populariteit op de vijf continenten ook aan zijn karakteristieke silhouet met korte, gebogen ledematen ("chondrodystrophic type"). Royal Canin Teckel Puppy in één oogopslag: Compleetvoer voor teckelpups tot een leeftijd van 10 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van puppy's van dit ras Uitgebalanceerd recept voor kleine ontdekkingsreizigers: dankzij de speciale samenstelling van de voeding kan je puppy genieten van een gezonde groeifase. Antioxidantencomplex: met de essentiële vitamine E, kan het de natuurlijke afweer ondersteunen tijdens de groeifase Hoogwaardige eiwitten prebiotica (FOS): zeer goed verteerbare voedingsbestanddelen en de opname van FOS (fructo-oligosacchariden) kunnen een gezonde spijsvertering bevorderen Aangepast calcium- en fosforgehalte: evenals glucosamine en chondroïtine kunnen een gezonde ontwikkeling van botten en gewrichten ondersteunen ​​​​​​​Aangepaste brokgrootte: De op maat gemaakte brokken zijn speciaal ontworpen voor kleine kaken, bevatten een calciumvanger en kunnen zo de vorming van tandsteen verminderen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Teckel Puppy: Royal Canin Mini Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Dachshund - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Dachshund De groei is een essentiële fase in het leven van je Dashond puppy. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Het is ook de tijd waarin hij verschillende lichamelijke veranderingen ondergaat. Het is belangrijk dat hij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Dachshund Puppy is geschikt voor Dashond (Teckel) puppy's tot een leeftijd van 10 maanden en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw jonge Dashond puppy in het achterhoofd. Geef je puppy de perfecte start De groei is een essentiële fase in het leven van je puppy. Zijn immuunsysteem ontwikkelt zich geleidelijk tijdens deze fase. Royal Canin Dachshund Puppy bevat een exclusief complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat helpt de natuurlijke afweer van je puppy tijdens zijn ontwikkeling te ondersteunen. Tijdens deze fase van zijn leven is je Dashond puppy waarschijnlijk nieuwsgierig en onderzoekend en is hij lekker actief. Dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte draagt deze brok bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten. Daarnaast bevat Dachshund Puppy hoogwaardige eiwitten (L.I.P), speciaal geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid. De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica ondersteunt de optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora van je puppy. De brokjes van zijn exclusief gemaakt voor Dashond puppy's. Het ondersteunt een gezond gebit doordat het calciumvangers bevat die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Dachshund Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Dachshund Puppy bevat 1,5 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)







Categorie
EAN(s)
3182550722575
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund Puppy - 1,5 kg
€ 14,90
Royal Canin Puppy Dachshund (Teckel) hondenvoer 1,5 kg
€ 20,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund/Teckel Junior 1.5 KG
€ 21,59
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Teckel Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 21,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund - Puppy-Hondenvoer - 1.5 kg
€ 22,78