Royal Canin Dachshund 30 Junior 1,5 kg

Royal Canin Dachshund 30 Junior 1,5 kg

12,49 - 13,25
Bestel nu direct voor € 12,49

Royal Canin Puppy Dachshund (Teckel) hondenvoer is een rasspecifiek hondenvoer voor Teckel pups van 2 tot 10 maanden. Dit voer helpt ter ondersteuning van: * De natuurlijke afweer * De botten & gewrichten * De gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Royal Canin Teckel Puppy is geschikt voor puppy's tot 10 maanden oud en is speciaal samengesteld met alle voedingsbehoeften van jouw puppy in gedachten. Tijdens deze belangrijke groeiperiode wordt het immuunsysteem van jouw puppy geleidelijk ontwikkeld. Royal Canin Teckel Puppy bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten - zoals vitamine E - dat helpt de natuurlijke afweer van jouw puppy te ondersteunen. Dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte draagt Royal Canin Teckel Puppy bij aan de ondersteuning van de botten van jouw puppy en het behoud van gewrichtsgezondheid. Royal Canin Teckel Puppy bevat hoogwaardige eiwitten. Dit eiwit is geselecteerd vanwege de hoge verteerbaarheid. Bovendien helpen de eiwitten en prebiotica samen om de spijsvertering van jouw puppy te ondersteunen. De exclusieve brokjes in Royal Canin Teckel Puppy helpen de tandgezondheid van jouw puppy te ondersteunen door de vorming van tandsteen te helpen verminderen. Royal Canin Dachshund Puppy in één overzicht: Compleet voer voor Teckel puppy tot de 10e levensmaand Afgestemd op de voedingsbehoeften van puppy's van dit specifieke ras Gepatenteerde Antioxidantienkomplex: met de essentiële vitamine E, kan de natuurlijke afweer in de groeifase ondersteunen Hoogwaardige eiwitten en prebiotica (FOS): goed verteerbare voedselcomponenten en de opname van FOS (fructo-oligosachariden) kunnen een gezonde spijsvertering bevorderen Aangepast calcium- en fosforgehalte: evenals glucosamine en chondroïtine kunnen een gezonde ontwikkeling van botten en gewrichten ondersteunen Aangepaste brokgrootte: De op maat gemaakte brokken zijn speciaal ontworpen voor kleine kaken, bevatten een calciumvanger en kunnen zo de vorming van calculus verminderen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Teckel Puppy: Royal Canin Mini Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de Dashond (Teckel) pups van 2 tot 10 maanden Ben je net de trotse eigenaar geworden van een Teckel pup? Dan wil je hem natuurlijk zo goed mogelijk ondersteunen! Royal Canin Dachshund Puppy is speciaal hondenvoer voor Dachshund pups tot 10 maanden. Deze voeding draagt bij aan een goede weerstand en spijsvertering. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550722575
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Puppy Dachshund (Teckel) hondenvoer 1,5 kg
€ 15,44
Royal Canin Puppy Dachshund (Teckel) hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Teckel Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 15,48
1,5kg Teckel Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund Puppy - 1,5 kg
€ 17,20
Royal Canin Dachshund Puppy - 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: