Almo Nature Holistic Adult Cat Kip & Rijst 2 kg

Almo Nature Holistic Adult Cat Kip & Rijst 2 kg

12,49 - 18,40
Bestel nu direct voor € 12,49

Almo Nature Holistic Maintenance Adult kip en rijst kattenvoer is een hoogwaardige complete voeding voor volwassen katten. * Bevat een hoog aandeel aan (vers) vlees * Zeer smakelijk en licht verteerbaar  * Geen chemische toevoegingen (Brekz.nl)

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer zijn droge brokjes voor de kat die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. (Medpets.nl)

De uitgebalanceerde droge voeding Almo Nature Holistic Kip Rijst overtuigt met smakelijkheid en een bijzonder goede verteerbaarheid. Het heeft een bijzonder hoog vleesgehalte met 46%. Hiervan is 26% afkomstig van verse, natuurlijke kip, die dient als een hoogwaardige eiwitbron. Zorgvuldig gekookt en bewaard op een natuurlijke manier, het zorgt ook voor een hoge mate van acceptatie en voldoet op de juiste manier aan de voedingsbehoeften van uw neus. Het voedsel is geschikt voor alle rassen en alle leeftijden. De voedzame en verteerbare formule wordt aangevuld door een combinatie van granen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS bevorderen de balans van de darmflora, terwijl het opgenomen biotine een glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunt. Almo Nature Holistic Kip Rijst bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Kip Rijst in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor katten van alle rassen, ongeacht hun leeftijd Zeer hoog vleesgehalte: met 26% verse kip en een totaal van meer dan 50% vlees Vers extrusieproces: zachte bereidingswijze waarbij het vlees niet chemisch wordt behandeld en de voedingsstoffen op natuurlijke wijze worden bewaard Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge vleesgehalte en de juiste formulering Vooral verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ??gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ??vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Kattenvoer Kip&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemischeconserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Vers vlees * Voor katten * Vrij van chemische conservingsmiddelen en kleurstoffen (Plein.nl)

Almo Nature Cat Holistic Adult 2 kg - Kattenvoer - Kip&Rijst Holistic direct bestellen in onze webshop! Almo Holistic adult is speciaal samengestelde brok voor de volwassen kat. Het is een droge, voedzame en licht verteerbare voeding bereid met vers vlees zonder toevoegingen van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Het is een gezonde brok met vers vlees en een combinatie van granen die vakkundige gekozen zijn. Zo voldoet Almo Holistic optimaal aan de voedingsbehoeften van je volwassen kat.. Alle Almo Nature voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8001154121346
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Almo Nature Holistic Maintenance Adult kip en rijst kattenvoer 2 kg
€ 15,44
Almo Nature Holistic Maintenance Adult kip en rijst kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Kip & Rijst - 2kg
€ 17,40
Almo Nature - Holistic - Kip & Rijst - 2kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2kg Kip & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 17,48
2kg Kip & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer bestellen
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kip&Rijst 2 kg
€ 18,15
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kip&Rijst 2 kg bestellen
Almo Nature Cat Droog Kip/Rijst 2 kg
€ 18,40
Almo Nature Cat Droog Kip/Rijst 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Droog Kip/Rijst 2 kg
€ 18,40
Almo Nature Cat Droog Kip/Rijst 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Cat Holistic Adult 2 kg - Kattenvoer - Kip&Rijst Holistic
€ 19,49
Almo Nature Cat Holistic Adult 2 kg - Kattenvoer - Kip&Rijst Holistic bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: