Royal Canin Cocker Spaniel 25 Adult 3 kg

22,280 - 52,490
Bestel nu direct voor € 22,28

Royal Canin Cocker Adult De Engelse Cocker Spaniel kenmerkt zich als vrolijke, levendige honden, maar hebben ook een zacht karakter. De Amerikaanse Cocker Spaniel is herkenbaar aan zijn evenwichtige karakter en is daardoor ook perfect als huisdier. Zowel een Engelse als een Amerikaanse Cocker Spaniel zijn gek op de buitenlucht, maar kunnen ook prima binnen leven. Sommige honden van het ras Cocker Spaniel zijn gevoelig voor snelle gewichtstoename, daarom is het belangrijk om hondenbrokken op maat te geven. Met het droogvoer Cocker Adult van Royal Canin draag je bij aan het behouden van het ideale lichaamsgewicht. Ook ondersteunt het droogvoer het hart, de huid en vacht en het voorkomen van tandsteen. Eigenschappen Rasspecifieke voeding voor Cocker Spaniel Draagt bij aan het behouden van een ideaal lichaamsgewicht Het droogvoer draagt bij aan een gezonde vacht en glanzende huid Ondersteunt het hart Draagt bij aan de vitaliteit van jouw Cocker Spaniel Voedingsstoffen in de brok dragen bij aan het verminderen van tandsteen en het vormen van tandplak Geschikt voor Honden van het ras Cocker Spaniel vanaf 12 maanden oud Smaak Gevogelte Inhoud 3 of 12 kg Samenstelling Rijst, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, isolaat van plantaardige eiwitten, visolie, mineralen, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 14,00 %, Ruwe as: 5,10 %, EPA & DHA: 4,00 g, Ruw eiwit: 25,00 %, Ruwe celstof: 1,40 %, Natriumtripolyfosfaat: 3,50 g Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 30500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 42,00 mg/kg, E2 (jodium): 4,20 mg/kg, E4 (koper): 13,00 mg/kg, E5 (mangaan): 54,00 mg/kg, E6 (zink): 142,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg (Medpets.nl)

De Royal Canin Cocker Adult is speciaal ontwikkeld voor Cocker Spaniels. De brok bevat een gematigd vetgehalte en een speciale samenstelling die de huid en vacht ondersteund. (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Adult Cocker Spaniel hondenvoer is rasspecifiek voer voor de volwassen Cocker Spaniel vanaf 12 maanden. Royal Canin Cocker Spaniel hondenvoer stimuleert: * Een goede lichaamsconditie * Een gezonde huid en vacht * Vermindering van tandplak (Brekz.nl)

Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Cocker Spaniël Als het op de gezondheid van jouw volwassen Cocker Spaniël aankomt, is voeding een belangrijke factor. Een complete en uitgebalanceerde voeding vol met voedingsstoffen die zijn gezondheid ondersteunen, is onontbeerlijk. Royal Canin Cocker Adult is geschikt voor Cocker Spaniëls van 12 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Cocker in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Ter ondersteuning van de gezonde huid en vacht bevat Royal Canin Cocker Adult een exclusief complex van voedingsstoffen dat helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met bernagieolie, vitamine A en Omega 3-vetzuren (EPA en DHA) helpt deze formule de gezondheid van de huid te behouden en de vacht te verzorgen. De gezondheid van de huid van je hond heeft een directe invloed op de gezondheid van zijn vacht, daarom is het belangrijk dat jouw hond een voeding krijgt voorgezet die helpt de gezondheid van de huid te behouden. De Cocker Spaniël heeft de neiging teveel te eten, als hij de kans krijgt. Het is daarom belangrijk zijn gewicht in de gaten te houden en tussendoortjes zoveel mogelijk te vermijden. Het voorzetten van de juiste hoeveelheid voeding helpt je hond zijn ideale gewicht te behouden. Een combinatie van voedingsstoffen in de exclusieve formule van draagt bij aan het behoud van een gezonde hartspier. Daarnaast zijn de grootte en vorm van de brokjes speciaal aangepast aan de Cocker Spaniël. Deze formule bevat calciumvangers die de vorming van tandsteen helpen te verminderen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Cocker Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Cocker Adult bevat 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550743709
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Adult - 3 kg
€ 22,28
Royal Canin - Cocker Adult 25
€ 25,00
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 26,71
Royal Canin Adult Cocker Spaniel hondenvoer 3 kg
€ 29,70
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,58