Royal Canin Cocker Spaniel 25 Adult 12 kg

Royal Canin Cocker Spaniel 25 Adult 12 kg

56,25 - 59,91
Bestel nu direct voor € 57,99

Royal Canin Cocker Spaniel Adult is geschikt voor Cocker Spaniels van 12 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Cocker in het achterhoofd. Ter ondersteuning van de gezonde huid en vacht bevat Royal Canin Cocker Adult een exclusief complex van voedingsstoffen dat helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Verrijkt met bernagieolie, vitamine A en Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) helpt deze formule de gezondheid van de huid te behouden en de vacht te verzorgen. De Cocker Spaniël heeft de neiging teveel te eten, als hij de kans krijgt. Het is daarom belangrijk zijn gewicht in de gaten te houden en tussendoortjes zoveel mogelijk te vermijden. Het voorzetten van de juiste hoeveelheid Royal Canin Cocker Adult helpt je hond zijn ideale gewicht te behouden. Een combinatie van voedingsstoffen in de exclusieve formule van Royal Canin Cocker Adult draagt bij aan het behoud van een gezonde hartspier. Daarnaast zijn de grootte en vorm van de brokjes van Royal Canin Cocker Adult speciaal aangepast aan de Cocker Spaniël. Deze formule bevat calciumvangers die de vorming van tandsteen helpen te verminderen. Royal Canin Cocker Spaniel Adult in één oogopslag: Compleet voer voor volwassen Cocker Spaniels vanaf de 12e levensmaand Speciaal afgestemd op de behoeften van dit specifieke ras Speciale receptuur: Speciale voedingsstoffen, vitamines en een gecontroleerd vetgehalte kunnen jouw hond helpen bij zijn gezondheid, welzijn en vitaliteit. Brokken aangepast aan het ras: De speciaal ontwikkelde brokken voor Cocker Spaniel bevatten een calciumvanger, die de kans op calculusvorming kan verminderen. Huidbescherming en mooie vacht: EPA DHA, borage olie en vitamine A kunnen de barrièrefunctie van de huid en een glanzende, zijdeachtige vacht ondersteunen Ideaal gewicht: aangepast vetgehalte kan helpen om het optimale gewicht te behouden Speciale voedingsstoffen: kunnen de hartfunctie van jouw hond ondersteunen Rijk aan Omega-3-vetzuren: evenals Glucosamine en Chondroïtine, die de gewrichts- en botgezondheid van jouw Cocker Spaniël kunnen verbeteren Bijpassend natvoer voor Royal Canin Cocker Spaniel Adult: Royal Canin Light Weight Care Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Cocker Spaniel hondenvoer is rasspecifiek voer voor de volwassen Cocker Spaniel vanaf 12 maanden. Royal Canin Cocker Spaniel hondenvoer stimuleert: * Een goede lichaamsconditie * Een gezonde huid en vacht * Vermindering van tandplak (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Cocker Spaniel vanaf 12 maanden Heeft jouw Amerikaanse of Engelse Cocker Spaniel het ideale gewicht? Met de Royal Canin Cocker Adult draag je bij aan het behoud van een ideaal gewicht van jouw Cocker Spaniel. Ook ondersteunt het droogvoer het hart, de huid en vacht en het voorkomen van tandsteen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550811538
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Cocker Spaniël Adult Royal Canin Hondenvoer
€ 57,99
12kg Cocker Spaniël Adult Royal Canin Hondenvoer bestellen
Royal Canin Adult Cocker Spaniel hondenvoer 12 kg
€ 58,75
Royal Canin Adult Cocker Spaniel hondenvoer 12 kg bestellen
Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 59,91
Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 59,91
Royal Canin Cocker Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Adult - 12 kg
€ 60,20
Royal Canin Cocker Adult - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: