Royal Canin Cavalier King Charles Adult* 27 3 kg

Royal Canin Cavalier King Charles Adult* 27 3 kg

20,69 - 26,55
Bestel nu direct voor € 21,49

Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer is rasspecifiek voer voor de volwassen Cavalier King Charles Spaniel vanaf 10 maanden.  * Brokvorm aangepast aan het gebit * Stimuleert behoud ideaal gewicht * Ondersteunt de hartfunctie (Brekz.nl)

Royal Canin Cavalier King Charles Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Cavalier Spaniël Cavalier King Charles Spaniëls zijn vrolijke en intelligente honden die opvallen vanwege hun ronde kop en grote oren. De Cavalier is daarnaast zachtaardig en aanhankelijk. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult is geschikt voor Cavaliers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Cavalier King Charles Spaniël in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Deze voeding bevat voedingsstoffen die nodig zijn om een goede hartfunctie te ondersteunen, zoals een aangepast gehalte aan mineralen, EPA en DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten. Om mooi op gewicht te kunnen blijven, heeft de Cavalier King Charles Spaniël behoefte aan genoeg beweging en moet zijn dagelijkse voedselinname in de gaten worden gehouden. De combinatie van deze twee factoren stellen hem in staat zijn ideale gewicht te behouden. Daarom is Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult ontwikkeld met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die jouw hond helpen om mooi op gewicht te blijven. De huid onder de lange, zachte zijdeachtige vacht is gevoelig en dient voldoende verzorgd te worden. Deze brok bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen te ondersteunen. De Cavalier heeft een rond hoofd met een korte schedel. Brokjes die aan zijn schedeltype zijn aangepast zorgen ervoor dat je hond deze beter kan kauwen en vermalen. De brokjes zijn zo gemaakt dat jouw Cavalier King Charles Spaniël deze beter kan oppakken, terwijl de smakelijke brokken hem zullen verleiden om beter te eten en effectiever te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Cavalier King Charles Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Cavalier King Charles Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg en 7 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult is geschikt voor Cavaliers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Cavalier King Charles Spaniël in het achterhoofd. Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult bevat voedingsstoffen die nodig zijn om een goede hartfunctie te ondersteunen, zoals een aangepast gehalte aan mineralen, EPA DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten. Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult is speciaal ontwikkeld met voedingsstoffen die je Cavalier King Charles Spaniël helpen zijn ideale gewicht te behouden. De huid onder de lange, zachte zijdeachtige vacht is gevoelig en dient voldoende verzorgd te worden. Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen te ondersteunen. De brokjes van Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult zijn zo gemaakt dat jouw Cavalier King Charles Spaniël deze beter kan oppakken en effectiever kan kauwen. Royal Canin Cavalier King Charles Adult in één oogopslag: Compleet voer voor Cavalier King Charles vanaf de leeftijd van 10 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Rijk aan voedingsstoffen: aangepast mineraalgehalte, EPA DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten kunnen de hartfunctie ondersteunen Speciale formule voor ideaal gewicht: naast voldoende lichaamsbeweging moet de opgenomen energie worden geregeld, laag vetgehalte van 14%, L-carnitine kan de vetreserves van het lichaam mobiliseren Versterking van de vachtkleur: Formulering houdt rekening met alle belangrijke voedingsstoffen en vitamines die nodig zijn om een optimale vachtverzorging te behouden en de natuurlijke kleurpigmentatie van de vacht te versterken De Cavalier King Charles is een van de korte neus hondenrassen. Daarom zijn de Royal Canin Cavalier King Charles brokken exclusief ontworpen om jouw hond te voeden. De speciale textuur en de hoge smakelijkheid van de brokken kunnen op hun beurt jouw hond helpen om het grondig te kauwen en graag te eten. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Cavalier King Charles Adult: Royal Canin Light Weight Care Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Cavalier King Charles Spaniel vanaf 10 maanden.Jij wilt natuurlijk het beste voor jouw Cavalier King Charles Spaniel! Royal Canin Cavalier King Charles Adult is speciaal hondenvoer dat is aangepast aan de behoeftes van jouw Cavalier. Zo draagt dit voer bij aan een mooie vacht en een goed lichaamsgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550777698
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer 3 kg
€ 24,44
Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 24,68
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
3kg Cavalier King Charles Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 24,98
3kg Cavalier King Charles Adult Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg
€ 26,55
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg
€ 26,55
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg
€ 28,20
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: