Royal Canin Cavalier King Charles Adult* 27 3 kg

23,990 - 27,730
Bestel nu direct voor € 26,50

Royal Canin Cavalier King Charles Adult Jouw Cavalier weet iedereen te betoveren met zijn grote ogen en mooie vacht! Jij wilt dan ook alleen het beste voor jouw trouwe viervoeter. Royal Canin Cavalier King Charles Adult is smakelijk droogvoer dat de gezonde huid en zachte vacht ondersteunt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat jouw hond op een goed gewicht blijft. Dit voer heeft een aangepast energiegehalte dat helpt bij het behouden van het ideale lichaamsgewicht. Daarnaast ondersteunen specifieke voedingsstoffen het hart van jouw trouwe kameraadje. Eigenschappen Ondersteunt de gezonde huid en de zachte vacht Helpt jouw hond om op het ideale gewicht te blijven door het aangepaste energiegehalte Specifieke voedingsstoffen helpen het hart te ondersteunen Unieke brokvorm die jouw Cavalier gemakkelijk op kan pakken Geschikt voor Volwassen Cavalier King Charles Spaniels vanaf 10 maanden. Smaak Gevogelte Inhoud 1,5, 3 of 7,5 kg Samenstelling Rijst, isolaat van plantaardige eiwitten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, visolie, sojaolie, gedehydreerde tomaat (bron van lycopeen), Fructo-Oligo-Sacchariden, gehydrolyseerde gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 14%, ruwe as: 5,8%, ruwe celstof: 2,8%, EPA & DHA: 4 g, ruw eiwit: 27%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 30000.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 48.00 mg/kg, E2 (jodium): 4.80 mg/kg, E4 (koper): 15.00 mg/kg, E5 (mangaan): 62.00 mg/kg, E6 (zink): 145.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.10 mg/kg, L-carnitine: 400.00 mg/kg. (Medpets.nl)

Met zijn levendige, vrolijke en flexibele aard is de Cavalier King Charles Spaniel een populaire en gehoorzame metgezel. Hij heeft een lange, zijdeachtige en zachte vacht waarvan de natuurlijke pigmentatie benadrukt moet worden. In overeenstemming met zijn grootte heeft de King Charles Spaniel een kleine kaak met dicht op elkaar staande tanden die speciale zorg nodig hebben. Royal Canin Cavalier King Charles Adult voor volwassen honden vanaf 10 maanden houdt rekening met alle essentiële specifieke kenmerken. Alle Royal Canin producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voedingskwaliteit te garanderen. Voedingsmiddelen in de Breed Health Nutrition Range worden gekenmerkt door hoogwaardige eiwitten en een uitgebalanceerd voedingsstoffenprofiel. Daarnaast zijn de grootte, vorm en textuur van de droge brokken aangepast aan het betreffende hondenras. Royal Canin Cavalier King Charles Adult in één oogopslag: Compleet voer voor Cavalier King Charles vanaf de leeftijd van 10 maanden Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Rijk aan voedingsstoffen: aangepast mineraalgehalte, EPA DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten kunnen de hartfunctie ondersteunen Speciale formule voor ideaal gewicht: naast voldoende lichaamsbeweging moet de opgenomen energie worden geregeld, laag vetgehalte van 14%, L-carnitine kan de vetreserves van het lichaam mobiliseren Versterking van de vachtkleur: Formulering houdt rekening met alle belangrijke voedingsstoffen en vitamines die nodig zijn om een optimale vachtverzorging te behouden en de natuurlijke kleurpigmentatie van de vacht te versterken De Cavalier King Charles is een van de korte neus hondenrassen. Daarom zijn de Royal Canin Cavalier King Charles brokken exclusief ontworpen om jouw hond te voeden. De speciale textuur en de hoge smakelijkheid van de brokken kunnen op hun beurt jouw hond helpen om het grondig te kauwen en graag te eten. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Cavalier King Charles Adult: Royal Canin Mini Adult Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer is rasspecifiek voer voor de volwassen Cavalier King Charles Spaniel vanaf 10 maanden.  * Brokvorm aangepast aan het gebit * Stimuleert behoud ideaal gewicht * Ondersteunt de hartfunctie (Brekz.nl)

Royal Canin Cavalier King Charles Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Cavalier Spaniël Cavalier King Charles Spaniëls zijn vrolijke en intelligente honden die opvallen vanwege hun ronde kop en grote oren. De Cavalier is daarnaast zachtaardig en aanhankelijk. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult is geschikt voor Cavaliers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Cavalier King Charles Spaniël in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Deze voeding bevat voedingsstoffen die nodig zijn om een goede hartfunctie te ondersteunen, zoals een aangepast gehalte aan mineralen, EPA en DHA, taurine, L-carnitine en antioxidanten. Om mooi op gewicht te kunnen blijven, heeft de Cavalier King Charles Spaniël behoefte aan genoeg beweging en moet zijn dagelijkse voedselinname in de gaten worden gehouden. De combinatie van deze twee factoren stellen hem in staat zijn ideale gewicht te behouden. Daarom is Royal Canin Cavalier King Charles Spaniel Adult ontwikkeld met de juiste hoeveelheid voedingsstoffen die jouw hond helpen om mooi op gewicht te blijven. De huid onder de lange, zachte zijdeachtige vacht is gevoelig en dient voldoende verzorgd te worden. Deze brok bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen te ondersteunen. De Cavalier heeft een rond hoofd met een korte schedel. Brokjes die aan zijn schedeltype zijn aangepast zorgen ervoor dat je hond deze beter kan kauwen en vermalen. De brokjes zijn zo gemaakt dat jouw Cavalier King Charles Spaniël deze beter kan oppakken, terwijl de smakelijke brokken hem zullen verleiden om beter te eten en effectiever te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Cavalier King Charles Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Cavalier King Charles Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg, 3 kg en 7 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550777698
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - 3 kg
€ 26,50
Thuiswinkel Waarborg
3kg Cavalier King Charles Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 26,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 27,73
Royal Canin Adult Cavalier King Charles hondenvoer 3 kg
€ 29,70
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cavalier King Charles Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 31,78