Eukanuba Mature & Senior Small Breed 3 kg

Eukanuba Mature & Senior Small Breed 3 kg

15,25 - 21,60
Bestel nu direct voor € 15,25

Eukanuba Mature Small Breed kip hondenvoer is een smakelijk, volledig droogvoer met kip en is geschikt voor honden van kleine rassen. * Bevordert een gezonde huid en vacht * Ter ondersteuning van het immuunsysteem * Speciale brok reinigt het gebit (Brekz.nl)

Eukanuba Dog - Thriving Mature - Small Breed is hondenvoeding voor de ouder wordende kleine hond. Vitamine E en bètacaroteen zorgen ervoor dat de natuurlijke weerstand van je hond wordt ondersteund. Daarnaast zorgt het unieke Thriving Mature recept ervoor dat de optimale lichaamsconditie van jouw hond ondersteund wordt. (Medpets.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Eukanuba Thriving Mature Small Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding voor jouw kleine hond Een 100% gebalanceerd recept voor jouw kleine ouder wordende hond, dat is Thriving Mature Small Breed van Eukanuba. Deze brok is geschikt voor ouder wordende honden van kleine rassen (lichter dan 10 kg lichaamsgewicht) van 8 tot 11 jaar oud. Kenmerken van Thriving Mature Small Breed Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden. De belangrijkste voordelen van Thriving Mature Small Breed op een rijtje: * Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht * Calcium en glucosamine voor gezonde botten en gewrichten * Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering * L-carnitine om te helpen bij gewichtsbeheersing * Vitamine E als antioxidant om het immuunsysteem te ondersteunen * Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden Wanneer je hond qua leeftijd van ouder over gaat naar senior, kan je Eukanuba Caring Senior gaan voeren. Eukanuba Thriving Mature Small Breed bevat 3 kg. . Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Eukanuba Dog Thriving Mature Small 3 kgHet unieke"Thriving Mature"recept is speciaal samengesteld om een optimale lichaamsconditie en gezond ouder worden te ondersteunen. Geschikt voor honden van kleine rassen van 8 tot 11 jaar.Deze smakelijke, kleine brokjes zijn rijk aan verse kip en speciaal afgestemd op de behoeften van honden van kleine rassen. Bovendien helpt de unieke zeshoekige vorm de tanden van jouw hond te verzorgen.Ontwikkeld door voedingsdeskundigen, goedgekeurd door dierenartsen en aanbevolen door topfokkers: Eukanuba levert alle voedingstoffen die jouw hond nodig heeft voor een lang en gezond leven. * L-carnitine om een ideaal gewicht te helpen behouden * Speciaal afgestemd vezelmengsel met onder meer FOS en bietenpulp draagt bij aan een gezonde spijsvertering * Glucosamine voor gezonde gewrichten en calcium om sterke botten te helpen behouden. * Natuurlijke bronnen van omega 6 en 3 voor een gezonde huid en vacht * Antioxidanten vitamine E en C om het immuunsysteem te helpen ondersteunen * Speciale brokvorm en uniek DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8710255121000; 8710974935865; 8710255120997
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Eukanuba Mature Small Breed kip hondenvoer 3 kg
€ 18,20
Eukanuba Mature Small Breed kip hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Small Breed - 3 kg
€ 19,60
Eukanuba Dog - Thriving Mature - Small Breed - 3 kg bestellen
EUK TH.MATURE SMALL BREED 3KG 00001
€ 19,98
EUK TH.MATURE SMALL BREED 3KG 00001 bestellen
Eukanuba Dog Mature & Senior - Small Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,60
Eukanuba Dog Mature & Senior - Small Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Dog Mature & Senior - Small Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,60
Eukanuba Dog Mature & Senior - Small Breed - Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Eukanuba Thriving Mature Small Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg
€ 23,44
Eukanuba Thriving Mature Small Breed - Hondenvoer - Kip 3 kg bestellen
Eukanuba Dog Thriving Mature Small 3 kg
€ 25,09
Eukanuba Dog Thriving Mature Small 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: