Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Cardiac Hond 2 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Royal Canin Cardiac Hond 2 kg

Royal Canin Cardiac Hond 2 kg

16,50 - 18,25
Bestel nu direct voor € 18,25

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer kan levenslang gegeven worden aan honden met een hartaandoening. * Verlaagd fosforgehalte * Verlaagd natriumgehalte * Toegevoegd L-carnitine en taurine (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de hartfunctie bij volwassen honden. Royal Canin Cardiac dieetvoeding kan worden ingezet bij de behandeling van hartaandoeningen en hypertensie (verhoogde bloeddruk) bij de hond. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor honden met hartinsufficiëntie Een hartziekte is iets om zeer serieus te nemen. Niet alleen is er speciale begeleiding vanuit de dierenarts nodig, ook het overstappen naar een passende voeding is van belang. Zo verliezen veel honden met hartproblemen bijvoorbeeld gewicht, omdat de eetlust afneemt. Met Royal Canin Cardiac kan je je hond ondersteunen met zijn hartproblemen. Ook is de voeding extra smakelijk gemaakt en bevat het genoeg energie om je hond op een gezond gewicht te houden. Geschikt voor: volledige voeding voor volwassen honden. Hartproblemen bij de hond? Hartaandoeningen zijn vaak progressief en worden erger met de jaren. Maar met de juiste behandeling en goed voer heeft je hond nog een lang en gezond leven voor zich. De Cardiac-brokken zijn zo gemaakt dat ze bijdragen aan het behoud van een gezonde hartspier. Toevoegingen als EPA en DHA zijn omega 3-vetzuren die met een lange ketende cardiovasculaire functie helpen te ondersteunen. Nutriënten als taurine en L-carnitine mogen ook niet ontbreken als we het hebben over een gezonde hartspier. Als laatste zorgt een verlaagd natriumgehalte voor minder belasting op het hart. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Hartaandoeningen * Hoge bloeddruk Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hyperlipidemie * Hyponatriëmie * Pancreatitis * Drachtige en zogende teefjes Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711067; 3182550944458
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer 2 kg
€ 21,20
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cardiac Support Hond - 2 kg
€ 21,25
Royal Canin Cardiac Support Hond - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac - Hondenvoer - 2 kg
€ 21,49
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac - Hondenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: