Royal Canin Cardiac Hond 14 kg

Royal Canin Cardiac Hond 14 kg

65,94 - 75,45
Bestel nu direct voor € 65,94

Honden met hartziekten zoals een hartinsufficiëntie hebben niet alleen speciale begeleiding nodig, ook het overstappen naar dieetvoer wordt op lange termijn aanbevolen. Tevens lijden honden met hartziekten aan verlies van eetlust, met als gevolg een ongewilde gewichtsafname. Royal Canin Cardiac Veterinary is een veterinair dieetvoer, dat oxidatieve stofwisselingsreacties tegengaat en tegelijkertijd de weefselperfusie en de vaatdilatatie ondersteunt. Honden met hartziekten hebben een verhoogd risico op een chronische nierinsufficiëntie (CNI). Met een laag fosforgehalte kan dit vroegtijdig worden tegengewerkt. Een laag natriumgehalte zorgt daarnaast voor een gereduceerde arbeidsbelasting van het hart. Ook het kalium- en magnesiumgehalte in het droogvoer zijn aangepast. Bovendien hebben de verwerkte taurine en L-carnitine een positieve werking op de hartspieren. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Hoge bloeddruk Hartinsuffciëntie Contraindicaties: Hyperlipidaemie Hyponatraemie Pancreatitis Drachtige en zogende teefjes - puppies Specifieke producteigenschappen : Ondersteuning van de vaten: flavonoïden (vooral polyfenolen) spelen een belangrijke rol in het gevecht tegen oxidatieve stofwisselingsreacties. Haar positieve werking ondersteunt de weefselperfusie en vaatdilatatie Vroegtijdige ondersteuning van de nierfunctie: Cardic heeft een laag fosforgehalte en houdt rekening met het vaak parallel bestaande risico van een chronische nierinsufficiëntie (CNI). Elektrolytbalans: het lage natriumgehalte reduceert de arbeidsbelasting van het hart. Kalium- en magnesiumgehalte zijn aan de indicatie aangepast. Hoog L-carnitine- en taurinegehalte: taurine en L-carnitine zijn belangrijk voor de functie van myocyten en ondersteunen de hartspieren (contractie). Behandelduur: De dieetbehandeling dient te worden begonnen, zodra de eerste tekenen van een hartinsufficiëntie optreden. De dieetvoeding kan dan onder begeleiding van een dierenarts het gehele leven worden voortgezet. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer kan levenslang gegeven worden aan honden met een hartaandoening. * Verlaagd fosforgehalte * Verlaagd natriumgehalte * Toegevoegd L-carnitine en taurine (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de hartfunctie bij volwassen honden. Royal Canin Cardiac dieetvoeding kan worden ingezet bij de behandeling van hartaandoeningen en hypertensie (verhoogde bloeddruk) bij de hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711425
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg
€ 65,94
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg
€ 65,94
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14kg Cardiac Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 67,99
14kg Cardiac Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer 14 kg
€ 68,25
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg
€ 75,45
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: