Royal Canin Cardiac Hond 14 kg

85,490 - 172,950
Bestel nu direct voor € 85,49

Honden met hartziekten zoals een hartinsufficiëntie hebben niet alleen speciale begeleiding nodig, ook het overstappen naar dieetvoer wordt op lange termijn aanbevolen. Tevens lijden honden met hartziekten aan verlies van eetlust, met als gevolg een ongewilde gewichtsafname. Royal Canin Cardiac Veterinary is een veterinair dieetvoer, dat oxidatieve stofwisselingsreacties tegengaat en tegelijkertijd de weefselperfusie en de vaatdilatatie ondersteunt. Honden met hartziekten hebben een verhoogd risico op een chronische nierinsufficiëntie (CNI). Met een laag fosforgehalte kan dit vroegtijdig worden tegengewerkt. Een laag natriumgehalte zorgt daarnaast voor een gereduceerde arbeidsbelasting van het hart. Ook het kalium- en magnesiumgehalte in het droogvoer zijn aangepast. Bovendien hebben de verwerkte taurine en L-carnitine een positieve werking op de hartspieren. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw hond veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je hond verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Indicaties: Hoge bloeddruk Hartinsuffciëntie Contraindicaties: Hyperlipidaemie Hyponatraemie Pancreatitis Drachtige en zogende teefjes - puppies Specifieke producteigenschappen : Ondersteuning van de vaten: flavonoïden (vooral polyfenolen) spelen een belangrijke rol in het gevecht tegen oxidatieve stofwisselingsreacties. Haar positieve werking ondersteunt de weefselperfusie en vaatdilatatie Vroegtijdige ondersteuning van de nierfunctie: Cardic heeft een laag fosforgehalte en houdt rekening met het vaak parallel bestaande risico van een chronische nierinsufficiëntie (CNI). Elektrolytbalans: het lage natriumgehalte reduceert de arbeidsbelasting van het hart. Kalium- en magnesiumgehalte zijn aan de indicatie aangepast. Hoog L-carnitine- en taurinegehalte: taurine en L-carnitine zijn belangrijk voor de functie van myocyten en ondersteunen de hartspieren (contractie). Behandelduur: De dieetbehandeling dient te worden begonnen, zodra de eerste tekenen van een hartinsufficiëntie optreden. De dieetvoeding kan dan onder begeleiding van een dierenarts het gehele leven worden voortgezet. Bekijk ook het gehele assortiment Royal Canin Veterinary. Aanbevelingen: Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Aanbevolen gebruiksduur CARDIAC droogvoeding: aanvankelijk ten hoogste zes maanden. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Cardiac hondenvoer kan levenslang gegeven worden aan honden met een hartaandoening. * Verlaagd fosforgehalte * Verlaagd natriumgehalte * Toegevoegd L-carnitine en taurine (Brekz.nl)

Royal Canin Cardiac Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van een hartaandoening. Daarom zal de dierenarts uw huisdier meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals Royal Canin Cardiac. Deze dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de hartfunctie bij een hartaandoening. Indicaties De blik- en droogvoeding wordt aanbevolen voor alle hartaandoeningen (stadium 1 tot met 3). Bij stadium 4 wordt de Royal Canin Cardiac blikvoeding aanbevolen, omdat dit nog minder natrium bevat. Hypertensie (verhoogde bloeddruk) Eigenschappen Royal Canin Cardiac Diet is een speciale dieetvoeding dat wordt toegepast bij hartaandoeningen en hypertensie (verhoogde bloeddruk). Royal Canin Cardiac is verrijkt met flavanolen. Flavanolen uit groene thee verbeteren de doorbloeding van de weefsels en organen en vertragen de celveroudering. Verder bevat het minder fosfor. Hartklachten gaan vaak samen met verminderde nierfunctie, een verlaagd fosforgehalte draagt bij aan het behoud van de nierfunctie. Ook is de natriumconcentratie van de voeding zo laag mogelijk en zijn het kalium- en magnesiumgehalte aangepast, om de werkbelasting van het hart te verminderen. Ten slotte zit er meer meer taurine en L-carnitine in dit voer, om de werking van het hartspiercellen en de samentrekkingskracht van het hart te bevorderen. Advies Het wordt geadviseerd Royal Canin Cardiac te gebruiken vanaf de eerste verschijnselen van een hartaandoening en levenslang te blijven verstrekken. Honden met een hartaandoening vertonen regelmatig een verminderde eetlust en gewichtsverlies. Dit voer is daarom extra smakelijk met genoeg energie. Royal Canin Cardiac Diet is niet geschikt voor Drachtige of zogende teven Honden met een natrium tekort Honden met (een geschiedenis van) alvleesklieronsteking Honden met hyperlipidemie. Samenstelling Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, maïsgluten, eipoeder, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, visolie, plantaardige vezels, mineralen, sojaolie, gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 26%, ruw vet: 20%, ruwe celstof: 1,6%, ruwe as: 5,10%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 15100 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 37 mg/kg, E2 (jodium): 2.80 mg/kg, E4 (koper): 7 mg/kg, E5 (mangaan): 47 mg/kg, E6 (zink): 156 mg/kg, E8 (selenium): 0,06 mg/kg. Opmerkingen Ook verkrijgbaar in Royal Canin Cardiac Hond natvoeding. (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550711425; 3182550944533
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Cardiac Hondenvoer - 14 kg
€ 85,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cardiac - Hondenvoer - 14 kg
€ 87,45
Royal Canin Veterinary Cardiac hondenvoer 14 kg
€ 88,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cardiac Support Hond (EC 26) 14 kg
€ 90,10