Royal Canin Bulldog 30 Junior 12 kg

Royal Canin Bulldog 30 Junior 12 kg

60,95 - 76,65
Bestel nu direct voor € 60,95

Royal Canin Bulldog Puppy hondenvoer is rasspecifiek voer voor de Engelse Bulldog tot 12 maanden. Royal Canin Bulldog Puppy draagt bij aan: * Een goede ontwikkeling van de gewrichten * Een gezond gebit * Een optimale lichaamsconditie en groei (Brekz.nl)

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Bulldog puppy. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je Bulldog puppy voorzet, zijn gezondheid in deze belangrijke levensfase ondersteunt. Royal Canin Bulldog Puppy is geschikt voor Bulldog puppy’s tot een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw Bulldog puppy in het achterhoofd. Dankzij een gepatenteerd complex antioxidanten – waaronder vitamine E- helpt Royal Canin Bulldog Puppy de natuurlijke afweer van jouw puppy tijdens zijn geleidelijke ontwikkeling te ondersteunen. Royal Canin Bulldog Puppy bevat hoogkwalitatieve voedingsstoffen, waaronder de zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge verteerbaarheid. Dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte draagt Royal Canin Bulldog Puppy bij aan de ondersteuning van de gezonde botten en gewrichten van jouw Bulldog puppy. Daarnaast helpen de zorgvuldig uitgebalanceerde voedingsstoffen jouw puppy zijn ideale lichaamsgewicht te behouden. De brokjes in Royal Canin Bulldog Puppy zijn speciaal aangepast aan de kaken van jouw puppy zodat hij deze beter kan oppakken en kan kauwen. Royal Canin Bulldog Puppy in één oogopslag: Compleet voer voor Bulldog puppy's tot 12 maanden oud Speciaal aangepast aan de behoeften van dit specifieke ras Aangepast calcium- en fosforgehalte: kan helpen bij het opbouwen en groeien van gezonde, sterke gewrichten en botten Combinatie van voedingsstoffen en eiwitten: kan een gezond evenwicht van de darmflora ondersteunen en dus een goede ontlastingskwaliteit bevorderen Antioxidantcomplex: helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen, kan de natuurlijke afweer bevorderen Aangepaste brokjesvorm en -grootte: Speciaal voor de kaakvorm van Bulldog pups ontwikkelde brokjes, die de voedselopname vergemakkelijken en intensief kauwen bevorderen. Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Bulldog Puppy: Royal Canin Medium Puppy (Zooplus.nl)

Royal Canin Bulldog - Puppy-Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Bulldog De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Bulldog puppy. Het is een tijd van nieuwe ontmoetingen, ontdekkingen en lichamelijke veranderingen. Daarom is het belangrijk dat de voeding die jij je puppy voorzet, deze belangrijke levensfase ondersteunt. Royal Canin Bulldog Puppy is geschikt voor Bulldog puppy's tot een leeftijd van 12 maanden en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puppy in het achterhoofd. Geef je puppy de perfecte start Dankzij een gepatenteerd complex antioxidanten - waaronder vitamine E - helpt Royal Canin Bulldog Puppy de natuurlijke afweer van je puppy tijdens zijn geleidelijke ontwikkeling te ondersteunen. Ter ondersteuning van de optimale spijsvertering van je puppy bevat deze brok een combinatie van voedingsstoffen waaronder de zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die speciaal geselecteerd zijn vanwege hun hoge verteerbaarheid. De voedingsstoffen in deze formule dragen bij aan een gunstige darmflora en daarmee aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte draagt deze voeding bij aan de ondersteuning van de gezonde botten en gewrichten van je puppy. Daarnaast helpen de zorgvuldig uitgebalanceerde voedingsstoffen zijn ideale lichaamsgewicht te behouden. De brokjes in Royal Canin Bulldog Puppy zijn speciaal aangepast aan de kaken van je puppy zodat hij deze beter kan oppakken en kan kauwen. Bulldoggen hebben een plat hoofd, bijna zo breed als lang, met een bovenkaak die korter is dan de onderkaak en een omhoog gerichte neus. De grootte en vorm van de brokjes zorgen ervoor dat je Bulldog puppy deze makkelijker kan oppakken en zetten hem aan tot kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Bulldog Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Bulldog Puppy is verkrijgbaar in 4 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Engelse Bulldog pups tot 12 maanden Royal Canin Bulldog Puppy is smakelijk droogvoer voor jouw Engelse Bulldog pup. Dit voer draagt bij aan de natuurlijke weerstand, een goede spijsvertering en sterke botten en gewrichten. Door de speciale brokvorm en -grootte kan jouw pup de brokjes gemakkelijk oppakken en erop kauwen. Zo kan jouw pup opgroeien tot een volwassen Bulldog! (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550743891
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Puppy Bulldog hondenvoer 12 kg
€ 60,95
Royal Canin Puppy Bulldog hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
12kg Bulldog Puppy Royal Canin Hondenvoer
€ 60,99
12kg Bulldog Puppy Royal Canin Hondenvoer bestellen
Royal Canin English Bulldog Junior 12 KG
€ 61,59
Royal Canin English Bulldog Junior 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin English Bulldog Junior 12 KG
€ 61,59
Royal Canin English Bulldog Junior 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Bulldog - Puppy-Hondenvoer - 12 kg
€ 61,59
Royal Canin Bulldog - Puppy-Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Bulldog Puppy - 12 kg
€ 80,60
Royal Canin Bulldog Puppy - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: