Royal Canin Fibre Response Kat 4 kg

Royal Canin Fibre Response Kat 4 kg

43,99 - 51,95
Bestel nu direct voor € 44,99

Dit speciale dieetvoer is gemaakt voor katten die last hebben van milde tot gematigde verstopping of darmtraagheid. Het voer is eenvoudig te verteren en ondersteunt een evenwichtige darmflora. Dankzij de speciale vezelcombinatie vormen de uitwerpselen een bepaalde structuur die de gehele ontlasting eenvoudiger maakt voor je kat. De samenstelling van hoogwaardige ingrediënten voorziet je kat van de belangrijkste vitale stoffen die hij nodig heeft voor een integer immuunsysteem. Royal Canin Veterinary Feline Fibre Response bevat tarwegluten en bijzonder lichte eiwitten die intestinale fermentatieprocessen minder zwaar maken. De aanwezige fermenteerbare vezels (FOS) kunnen de darmflora reguleren en de oplosbare vezels verlichten de hele darmpassage. Dankzij EPA en DHA, twee langketige Omega 3-vetzuren, wordt de gezondheid van de darmen ondersteund. Bovendien beschermt het gepatenteerde antioxidantencomplex de lichaamscellen en versterkt het de natuurlijke resistenties. Hoogwaardig en speciaal dieetvoer dat wordt aanbevolen door dierenartsen om geconstipeerde katten te ondersteunen. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen gebeuren in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Royal Canin Veterinary Feline Gastro Intestinal Fibre Response Kattenvoer in één oogopslag: Speciaal dieetvoer voor volwassen katten Ideaal voor geconstipeerde katten Eenvoudig te verteren: geselecteerde, licht te verteren eiwitten met een hoge biologische waarde die intestinale fermentatieprocessen minder zwaar maken Met prebiotica: fermenteerbare vezels (FOS) ondersteunen een gebalanceerde darmflora Zachte uitwerpselen: speciale vezelcombinatie zorgt voor een optimale uitwerpseltextuur wat de ontlasting verlicht Eenvoudige passage door de darm: grote hoeveelheid oplosbare vezels zorgt voor een verbeterde vertering Met EPA DHA: langketige Omega 3-vetzuren ondersteunen de gezondheid van de darmen Antioxidantenbescherming: vitamine E C, luteïne taurine kunnen lichaamscellen beschermen tegen agressieve metabolieten het immuunsysteem versterken Gezonde urinewegen: ingrediënten kunnen de opbouw van struviet- en calciumoxaatstenen voorkomen Vitaliserende ingrediënten: gebalanceerde mix van vitaminen, mineralen spoorelementen Aanbevolen door dierenartsen: betrouwbare samenstelling die het welzijn van je kat aanzienlijk kan verbeteren (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Gastroinstestinal Fibre Response kattenvoer is een dieetvoeding die extra ondersteuning biedt aan de spijsvertering van volwassen katten. * Hoogwaardige gezondheidsvoeding * Hoog vezelgehalte * Helpt de ontlasting verbeteren (Brekz.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de spijsvertering bij volwassen katten. Royal Canin Fibre Response Kat is dieetvoeding met extra vezels speciaal ontwikkeld voor katten met acute of chronische constipatie (verstopping). (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550771344
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Feline Gastro Intestinal Fibre Response Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 44,99
4kg Feline Gastro Intestinal Fibre Response Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Fibre Response - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,99
Royal Canin Fibre Response - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fibre Response - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,99
Royal Canin Fibre Response - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Gastroinstestinal Fibre Response kattenvoer 4 kg
€ 46,49
Royal Canin Veterinary Gastroinstestinal Fibre Response kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fibre Response kat (FR 31) 4 kg
€ 58,45
Royal Canin Fibre Response kat (FR 31) 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: