Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Bulldog 24 Adult 12 kg
vrijdag, 09 december 2022
Royal Canin Bulldog 24 Adult 12 kg

Royal Canin Bulldog 24 Adult 12 kg

55,99 - 66,30
Bestel nu direct voor € 55,99

Royal Canin Bulldog Adult is geschikt voor Engelse Bulldogs vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Engelse Bulldog in het achterhoofd. Royal Canin Bulldog Adult helpt een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid van het spijsverteringskanaal, maar helpt ook om de geur van de ontlasting van je Bulldog te verminderen. Deze voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De specifieke combinatie van voedingsstoffen in Royal Canin Bulldog Adult die de gezondheid van de huid helpen te behouden, hebben ook een positief effect op de vacht van je Bulldog. Royal Canin Bulldog Adult is verrijkt met de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze specifieke formule helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Daarnaast zijn de brokken van Rotyal Canin Bulldog Adult op maat gemaakt. Omdat de Bulldog een terug liggende neus en een bovenkaak heeft die korter is dan de onderkaak, zijn de brokjes speciaal aangepast zodat het voor hem makkelijker wordt deze op te pakken. Royal Canin Bulldog Adult in één oogopslag: Compleet voer voor bulldogs vanaf de 12e levensmaand Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Omega-3-vetzuren (EPA en DHA): in combinatie met chondroïtine en glucosamine, kunnen de gezondheid van botten en gewrichten ondersteunen Bevordering van de gezondheid van de huid: een speciale combinatie van voedingsstoffen kan de barrièrefunctie van de huid verbeteren en een gezonde vachtconditie bevorderen Optimale spijsvertering: geselecteerde licht verteerbare eiwitten en plantaardige vezels kunnen de darmgezondheid ondersteunen en tegelijkertijd kunnen onaangename ontlastingsgeur worden verminderd Matige energie-inhoud zorgt voor een gecontroleerde energie-input De brokken zijn afgestemd op de specifieke kenmerken van dit ras. Omdat buldogs een korte, platte neus hebben en hun bovenkaak korter is dan de onderkaak, zijn de grootte en vorm van de brok aangepast om het gemakkelijker te maken voor jouw hond om droogvoer te nemen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Bulldog Adult: Royal Canin Coat Care Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Bulldog Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Engelse Bulldog Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, heeft je volwassen Engelse Bulldog een complete en uitgebalanceerde voeding nodig met voedingsstoffen die specifiek zijn gezondheid helpen te ondersteunen. Royal Canin Bulldog Adult is geschikt voor Engelse Bulldoggen vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Engelse Bulldog in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Deze voeding helpt een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen. Dit draagt niet alleen bij aan de gezondheid van het spijsverteringskanaal, maar helpt ook om de geur van de ontlasting van je Engelse Bulldog te verminderen. De voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De specifieke combinatie van voedingsstoffen die de gezondheid van de huid helpen te behouden, hebben ook een positief effect op de vacht van je Engelse Bulldog. Engelse Bulldogs zijn over het algemeen niet zo actief als sommige andere hondenrassen, hun energieniveau is niet zo hoog. Royal Canin Bulldog Adult heeft een gematigde calorie-inhoud zodat je Engelse Bulldog niet teveel energie opneemt. De brok is verrijkt met de Omega 3-vetzuren EPA en DHA. Deze specifieke formule helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Daarnaast helpt het je Engelse Bulldog zijn ideale gewicht te behouden. Ook zijn de brokken op maat gemaakt. Omdat de Engelse Bulldog een terug liggende neus en een bovenkaak heeft die korter is dan de onderkaak, zijn de brokjes speciaal aangepast zodat het voor hem makkelijker wordt deze op te pakken. De textuur van de brok helpt je Engelse Bulldog om beter te kauwen en voorkomt zo dat hij zijn voeding te haastig doorslikt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Bulldog Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Bulldog Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Bulldog Adult hondenvoer is rasspecifiek voer voor de volwassen Engelse Bulldog vanaf 12 maanden. Royal Canin Bulldog adult hondenvoer bevordert: * Een gezonde huid en vacht * Vermindering van tandsteen * Een optimale lichaamsconditie (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Engelse Bulldog vanaf 12 maanden Royal Canin Bulldog Adult is smakelijk droogvoer dat speciaal is afgestemd op de behoefte van jouw Bulldog. Dit hondenvoer draagt namelijk bij aan sterke botten, soepele gewrichten, een gezonde huid en een goede spijsvertering. Door de unieke vorm van de brok kan jouw Bulldog de brokjes gemakkelijk oppakken en erop kauwen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550719803
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Bulldog Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 55,99
12kg Bulldog Adult Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Bulldog Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 55,99
Royal Canin Bulldog Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Royal Canin Adult Bulldog hondenvoer 12 kg
€ 58,95
Royal Canin Adult Bulldog hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Bulldog Adult - 12 kg
€ 70,25
Royal Canin Bulldog Adult - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: