Royal Canin British Shorthair Kitten 2 kg

30,490 - 66,250
Bestel nu direct voor € 30,49

De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Britse Korthaar kitten. Om het sterke, gespierde lichaam te ontwikkelen dat typisch is voor zijn ras, heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld naar de voedingsbehoeften van jouw kitten. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Britse kortharen zijn van nature rustig van aard en hebben de neiging gauw te zwaar te worden. Specifieke voeding in afgemeten hoeveelheden zullen de gezonde groei van je kitten ondersteunen. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de ontwikkeling van gezonde spieren en stevige botten. Terwijl het immuunsysteem van je kitten zich volop ontwikkeld, kan het best wat ondersteuning gebruiken. Het gepatenteerde complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. Royal Canin British Shorthair Kitten in één overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor Britse korthaar kittens tot de 12e maand Ook de spijsvertering van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat deze voeding zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica die de darmflora ondersteunen en de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. De vorm van de brokjes van ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is aangepast zodat deze makkelijker voor je kitten op te pakken en te kauwen zijn. Ondersteunt harmonieuze botgroei Optimale spijsvertering: speciale samenstelling van hoogverteerbare eiwitten, fructo-oligosacchariden en bietenpulp ter bevordering van de gezondheid van het spijsverteringskanaal. Versterking van de natuurlijke afweer: door vitamines E C, taurine luteïne. Glucosamine: ondersteunt de kraakbeen en gewrichtsgezondheid Hoge acceptatie: smakelijk gevogelteproteïne Hoge kwaliteit: strikte controles voor optimale kwaliteit van het voer Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor Britse Kortharen tussen de 4 en 12 maanden oud. De voordelen van dit product: * Ondersteunt gezonde botten en gewrichten * Bevordert de spijsvertering * Ondersteunt de natuurlijke weerstand (Brekz.nl)

Royal Canin British Shorthair Kitten Dit overheerlijke droogvoer van Royal Canin is speciaal samengesteld voor een kitten van het Brits korthaar ras. Dit voer is goed voor de ontwikkeling van sterke spieren en botten. Daarnaast ondersteunt dit brok de natuurlijke weerstand van je kitten. Dit brok is tevens speciaal aangepast op de kaken van je Brits korthaar kitten. De brok van Royal Canin British Shorthair Kitten heeft een boogvorm. Deze vorm helpt om om met de brede kaak het brokje gemakkelijk op te pakken. Daarnaast stimueert de brok het kauwen, wat bijdaagt aan de gebitshygiëne. Eigenschappen Specifieke rasvoeding voor Brits Korthaar kitten tot en met 12 maanden Een aangepast eiwitgehalte draagt bij aan de ontwikkeling van sterke spieren en botten Met licht verteerbare eiwitten ter ondersteuning van de spijsvertering De brokgrootte is aangepast aan de grootte van de Brits korthaar kitten Antioxidanten helpen de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen Geschikt voor Katten tot en met 12 maanden van het Brits Korthaar ras Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2 kg of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, psylliumschil en psylliumzaden (0.5%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 20%, ruwe as: 7%, ruwe celstof: 2,2%, ruw eiwit: 38%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 28900.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 38.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.90 mg/kg, E4 (koper): 7.00 mg/kg, E5 (mangaan): 50.00 mg/kg, E6 (zink): 150.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.07 mg/kg, L-carnitine: 50.00 mg/kg. (Medpets.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550816533
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg British Shorthair Kitten Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 30,49
Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer 2 kg
€ 33,75
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
€ 36,80
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
€ 37,45