Royal Canin British Shorthair Kitten 2 kg

Royal Canin British Shorthair Kitten 2 kg

23,49 - 27,75
Bestel nu direct voor € 23,49

De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Britse Korthaar kitten. Om het sterke, gespierde lichaam te ontwikkelen dat typisch is voor zijn ras, heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld naar de voedingsbehoeften van jouw kitten. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Britse kortharen zijn van nature rustig van aard en hebben de neiging gauw te zwaar te worden. Specifieke voeding in afgemeten hoeveelheden zullen de gezonde groei van je kitten ondersteunen. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de ontwikkeling van gezonde spieren en stevige botten. Terwijl het immuunsysteem van je kitten zich volop ontwikkeld, kan het best wat ondersteuning gebruiken. Het gepatenteerde complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. Royal Canin British Shorthair Kitten in één overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor Britse korthaar kittens tot de 12e maand Ook de spijsvertering van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat deze voeding zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica die de darmflora ondersteunen en de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. De vorm van de brokjes van ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is aangepast zodat deze makkelijker voor je kitten op te pakken en te kauwen zijn. Ondersteunt harmonieuze botgroei Optimale spijsvertering: speciale samenstelling van hoogverteerbare eiwitten, fructo-oligosacchariden en bietenpulp ter bevordering van de gezondheid van het spijsverteringskanaal. Versterking van de natuurlijke afweer: door vitamines E C, taurine luteïne. Glucosamine: ondersteunt de kraakbeen en gewrichtsgezondheid Hoge acceptatie: smakelijk gevogelteproteïne Hoge kwaliteit: strikte controles voor optimale kwaliteit van het voer Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor Britse Kortharen tussen de 4 en 12 maanden oud. De voordelen van dit product: * Ondersteunt gezonde botten en gewrichten * Bevordert de spijsvertering * Ondersteunt de natuurlijke weerstand (Brekz.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor Brits Korthaar kittens van 4 tot en met 12 maanden.Royal Canin British Shorthair Kitten is heerlijk rasspecifiek kattenvoer voor je Britse korthaar kitten. De brok is speciaal aangepast op de grootte van dit ras. Verder zorgt dit droogvoer voor sterke spieren en botten. Ook bevordert dit voer de spijsvertering van je lieve kitten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550816533
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg British Shorthair Kitten Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 26,48
2kg British Shorthair Kitten Royal Canin Breed Kattenvoer bestellen
Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer 2 kg
€ 26,70
Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer 2 kg bestellen
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
€ 27,00
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
€ 27,00
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg
€ 31,70
Royal Canin British Shorthair Kitten - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: