Royal Canin British Shorthair Kitten 10 kg

92,990 - 211,490
Bestel nu direct voor € 92,99

De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Britse Korthaar kitten. Om het sterke, gespierde lichaam te ontwikkelen dat typisch is voor zijn ras, heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld naar de voedingsbehoeften van jouw kitten. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Britse kortharen zijn van nature rustig van aard en hebben de neiging gauw te zwaar te worden. Specifieke voeding in afgemeten hoeveelheden zullen de gezonde groei van je kitten ondersteunen. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de ontwikkeling van gezonde spieren en stevige botten. Terwijl het immuunsysteem van je kitten zich volop ontwikkeld, kan het best wat ondersteuning gebruiken. Het gepatenteerde complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. Royal Canin British Shorthair Kitten in één overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor Britse korthaar kittens tot de 12e maand Ook de spijsvertering van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat deze voeding zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica die de darmflora ondersteunen en de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. De vorm van de brokjes van ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is aangepast zodat deze makkelijker voor je kitten op te pakken en te kauwen zijn. Ondersteunt harmonieuze botgroei Optimale spijsvertering: speciale samenstelling van hoogverteerbare eiwitten, fructo-oligosacchariden en bietenpulp ter bevordering van de gezondheid van het spijsverteringskanaal. Versterking van de natuurlijke afweer: door vitamines E C, taurine luteïne. Glucosamine: ondersteunt de kraakbeen en gewrichtsgezondheid Hoge acceptatie: smakelijk gevogelteproteïne Hoge kwaliteit: strikte controles voor optimale kwaliteit van het voer Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor Britse Kortharen tussen de 4 en 12 maanden oud. De voordelen van dit product: * Ondersteunt gezonde botten en gewrichten * Bevordert de spijsvertering * Ondersteunt de natuurlijke weerstand (Brekz.nl)

Royal Canin British Shorthair Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge Britse Korthaar De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Britse Korthaar kitten. Om het sterke, gespierde lichaam te ontwikkelen dat typisch is voor zijn ras, heeft je kitten de juiste voedingsstoffen nodig. Royal canin British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kitten in het achterhoofd. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Geef je kitten de perfecte start Britse kortharen zijn van nature rustig van aard en hebben de neiging gauw te zwaar te worden. Specifieke voeding in afgemeten hoeveelheden zullen de gezonde groei van je kitten ondersteunen. British Shorthair Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de ontwikkeling van gezonde spieren en stevige botten. Terwijl het immuunsysteem van je kitten zich volop ontwikkeld, kan het best wat ondersteuning gebruiken. Het gepatenteerde complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. De vorm van de brokjes is aangepast zodat deze makkelijker voor je kitten op te pakken en te kauwen zijn. Ook de spijsvertering van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat deze voeding zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) en prebiotica die de darmflora ondersteunen en de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. Royal Canin British Shorthair Kitten is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kitten gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je kitten Royal Canin British Shorthair Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin British Shorthair Kitten is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. Ook verkrijgbaar als natvoeding. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
EAN(s)
3182550816540
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg British Shorthair Kitten Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 92,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 98,10
Royal Canin Kitten British Shorthair kattenvoer 10 kg
€ 107,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg
€ 109,00