Royal Canin British Shorthair Adult 400 gr

Royal Canin British Shorthair Adult 400 gr

6,79 - 7,60
Bestel nu direct voor € 7,35

Royal Canin Cat British Shorthair 34 Aanbevolen voor: de Britse Korthaar tussen 1 en 10 jaarKrachtig & relatief groot lichaam > zware belasting van de gewrichten Zeer gevoelig gebit > vatbaar voor gebitsaandoeningen Groot... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin British Shorthair Adult - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Britse Korthaar Jouw Britse Korthaar heeft een robuust en gespierd lichaam dat de juiste voedingsstoffen nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Royal Canin British Shorthair Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Britse Korthaar in het achterhoofd. Ondersteun je kat met goede voeding Het eiwitgehalte in Royal Canin British Shorthair Adult is aangepast om de spiermassa van je robuuste Britse Korthaar te ondersteunen. Ook L-carnitine is in de voeding aanwezig. De toegevoegde Omega 3-vetzuren (EPA en DHA) helpen bij de ondersteuning van de gezonde gewrichten van je kat. De brok bevat taurine (een aminozuur) en de vetzuren EPA en DHA die een gezonde hartfunctie helpen ondersteunen. De specifieke en uitgebalanceerde mineralen in de voeding ondersteunen een gezonde hartfunctie. Bij de ontwikkeling van British Shorthair Adult is er rekening gehouden met de unieke kaak van de Britse Korthaar. Dit ras heeft de neiging om het eten naar binnen te schrokken. Het gebit is gevoelig en je kat is vatbaar voor gebitsaandoeningen. De speciaal aangepaste brokken stimuleren de Britse Korthaar om goed te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je hond Royal Canin British Shorthair Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin British Shorthair Adult is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Brits Korthaar vanaf 1 tot 12 jaar. De Britse Korthaar heeft een robuuste en krachtige bouw, waardoor het belangrijk is om goede botten en gewrichten te behouden. Deze voeding draagt ook bij aan het behouden van spiermassa en ondersteunt het hart. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550756402
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - British Shorthair
€ 7,35
Royal Canin - British Shorthair bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Adult - Kattenvoer - 400 g
€ 10,78
Royal Canin British Shorthair Adult - Kattenvoer - 400 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin British Shorthair Adult - 400 g
€ 11,55
Royal Canin British Shorthair Adult - 400 g bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: