Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 1,5 kg

Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 1,5 kg

13,09 - 17,45
Bestel nu direct voor € 13,09

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer is hoogwaardige en natuurlijke voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * Rijk aan zalm * Graanvrij * Geen kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

BF®Petfood Kat Sensitive is een natuurlijke en graanvrije kattenvoeding voor kieskeurige katten of katten die gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Dit kattenvoer bestaat voor 60% uit kip, zalm en zoete aardappel. Deze kattenbrokken hebben een ondersteunende werking op de gewrichten, vertering, huid en vacht van jouw kat. (Medpets.nl)

Deze sensitive droogvoeding van biofood is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en is gemaakt voor gevoelige of kieskeurige katten. deze brokken bevatten wel 60% aan kip, zalm en zoete aardappel en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen. door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat en wordt het voer ook door kieskeurige katten gegeten! door de zalmolie bevat deze brok omega-3- en -6-vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine, wat ervoor zorgt dat de vertering, gewrichten, huid en vacht ondersteund wordt. tevens wordt haarbalvorming verminderd en wordt de geur en volume van de ontlasting beperkt.samenstelling:gedroogde kip, aardappelen, zoete aardappel, erwten, gevogeltevet, zalmmeel, eipoeder, lijnzaad, zalmolie, chondroitine, glucosamine, taurine.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 32%ruw vet: 18%ruwe as: 7,5%ruwe celstof: 3,0%calcium: 1,5%fosfor: 1,0%magnesium: 0,09% (Dierspecialist.nl)

Biofood Kattenvoer Sensitive Graanvrij Biofood sensitive is hoogwaardige volledige natuurlijke graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * 60% aan kip, zalm en zoete aardappel * Met zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren, chondrotine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Graanvrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding De NCF Sensitive Coat & Stomach van Biofood is een geschikte voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige volwassen katten. Sommige katten reageren bijvoorbeeld op de eiwitbron kip of rund. De Sensitive is rijk aan verse en gedroogde zalm en zoete aardappel. Deze voeding heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid. Ondersteunt en draagt bij aan een goede vertering, gewrichten, huid en vacht en zorgt voor een vermindering van haarbalvorming. Daarnaast beperkt het ook de geur en volume van de ontlasting. NCF Sensitive Coat & Stomach is een geschikte keus! De Biofood Sensitive Coat & Stomach is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding 46% zalm, aangevuld met zoete aardappel, zalmolie, omega 3 en 6 vetzuren, groente, fruit, chondroïtine, glucosamine en taurine. Een licht verteerbare graanvrije voeding met een hoge acceptatie. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. NCF Sensitive Coat & Stomach van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg - 10kg . Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002950
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 1,5 kg
€ 16,04
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 1,5 kg bestellen
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg
€ 16,99
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg
€ 16,99
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Kat Sensitive - 1,5 kg
€ 18,70
BF®Petfood Kat Sensitive - 1,5 kg bestellen
BF KAT SENSITIVE C/STOM. 1,5KG 00001
€ 19,94
BF KAT SENSITIVE C/STOM. 1,5KG 00001 bestellen
Biofood Kattenvoer Sensitive Graanvrij 1,5 kg
€ 20,00
Biofood Kattenvoer Sensitive Graanvrij 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 1.5 kg
€ 21,44
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: