Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 1,5 kg

Biofood Sensitive Coat & Stomach Kat 1,5 kg

12,75 - 16,50
Bestel nu direct voor € 16,50

Biofood Kat Sensitive is een natuurlijke en graanvrije kattenvoeding voor kieskeurige katten of katten die gevoelig zijn voor bepaalde voeding. Dit kattenvoer bestaat voor 60% uit kip, zalm en zoete aardappel. Deze kattenbrokken hebben een ondersteunende werking op de gewrichten, vertering, huid en vacht van jouw kat. (Medpets.nl)

Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer is hoogwaardige en natuurlijke voeding voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * Rijk aan zalm * Graanvrij * Geen kunstmatige toevoegingen (Brekz.nl)

Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! De nieuwe premium kattenlijn bevat een exclusieve vers vleescoating die vers aangebracht word. Het is zeer smaakvol en bijna 95% van het brokje wordt volledig opgenomen. Het geeft weinig ontlasting, maar bevat veel vlees. Hollands fabricaat en hollandse ingredienten. De controle is oplossend voor zowel struviet als oxcelaat. Blaas- en niergruis lost het op. Het mag blijvend gevoerd worden. Sensitive is voor moeilijke eters. Het is zeer hoogwaardige voeding en uniek in Nederland qua kwaliteit. Met bio-bestanddelen, wild en fytotherapeutische kruiden. Voor moeilijke eters.. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Biofood Kattenvoer Sensitive Graanvrij Biofood sensitive is hoogwaardige volledige natuurlijke graanvrije kattenvoeding die ontwikkeld is voor voedingsgevoelige en/of kieskeurige katten. * 60% aan kip, zalm en zoete aardappel * Met zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren, chondrotine, glucosamine en taurine * Hoge acceptatie en verteerbaarheid * Ondersteunt de vertering, gewrichten, huid en vacht * Zorgt voor een vermindering van haarbalvorming * Graanvrij * Beperkt geur en volume van de ontlasting * Bevat geen kunstmatige toevoegingen (Plein.nl)

Deze sensitive droogvoeding van biofood is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en is gemaakt voor gevoelige of kieskeurige katten. deze brokken bevatten wel 60% aan kip, zalm en zoete aardappel en zijn vrij van tarwe en kunstmatige toevoegingen. door deze hoogwaardige ingrediënten is de smaak van dit voer onweerstaanbaar voor de kat en wordt het voer ook door kieskeurige katten gegeten! door de zalmolie bevat deze brok omega-3- en -6-vetzuren, chondroïtine, glucosamine en taurine, wat ervoor zorgt dat de vertering, gewrichten, huid en vacht ondersteund wordt. tevens wordt haarbalvorming verminderd en wordt de geur en volume van de ontlasting beperkt.samenstelling:gedroogde kip, aardappelen, zoete aardappel, erwten, gevogeltevet, zalmmeel, eipoeder, lijnzaad, zalmolie, chondroitine, glucosamine, taurine.toevoegingsmiddelen:geenanalytische bestanddelen:ruw eiwit: 32%ruw vet: 18%ruwe as: 7,5%ruwe celstof: 3,0%calcium: 1,5%fosfor: 1,0%magnesium: 0,09% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831002950
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg
€ 16,50
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg
€ 16,50
Biofood cat sensitive coat & stomach kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Kat Sensitive - 1,5 kg
€ 16,70
Biofood Kat Sensitive - 1,5 kg bestellen
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 1,5 kg
€ 16,90
Biofood Sensitive Coat & Stomach kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 1.5 kg
€ 17,08
Biofood Ncf Sensitive Coat&Stomach - Kattenvoer - Kip Zalm 1.5 kg bestellen
Biofood Kattenvoer Sensitive Graanvrij 1,5 kg
€ 18,10
Biofood Kattenvoer Sensitive Graanvrij 1,5 kg bestellen
BF KAT SENSITIVE C/STOM. 1,5KG 00001
€ 19,94
BF KAT SENSITIVE C/STOM. 1,5KG 00001 bestellen
Bekijkt u ook: