Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Boxer Adult 3 kg
maandag, 26 september 2022
Royal Canin Boxer Adult 3 kg

Royal Canin Boxer Adult 3 kg

19,95 - 25,25
Bestel nu direct voor € 19,95

Royal Canin Boxer Adult is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden. Royal Canin Boxer Adult hondenvoer draagt bij aan: * Het behoud van de spiermassa * Een goede spijsvertering * Een optimale lichaamsconditie (Brekz.nl)

Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Boxer Boxers zijn zelfverzekerde, kalme en evenwichtige honden. Ze behoren tot de meest atletische leden van de hondenrassen. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het belangrijk dat de voeding van jouw Boxer zijn unieke levensstijl en gezondheid ondersteunt. Royal Canin Boxer Adult is geschikt voor Boxers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Boxer in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De boxer staat bekend om zijn beweeglijkheid en houdt zich niet in tijdens lichamelijke inspanning. Er wordt daardoor veel van zijn lichaam geëist en heeft hij behoefte aan een dieet dat aangepast is aan zijn intensieve lichamelijke activiteit. Een aangepast eiwitgehalte in Boxer Adult draagt bij aan het behoud van de spiermassa. Deze formule bevat ook L-carnitine. Deze voeding bevat ook specifieke voedingsstoffen als taurine, EPA en DHA, die een gezonde hartfunctie helpen te ondersteunen. Daarnaast bevat deze formule een exclusief antioxidantencomplex dat helpt vrije radicalen te neutraliseren en de natuurlijke afweer helpt te ondersteunen. De brokken zijn op maat gemaakt voor de bijzonder korte en smalle kaak van de Boxer. Door de speciale plaatsing van zijn tanden kan de Boxer brokjes zonder deze aangepaste vorm moeilijker oppakken en voldoende kauwen. De brokken van Royal canin Boxer Adult zijn daarom speciaal ontworpen, zodat het voor je Boxer makkelijker wordt deze op te pakken én het stimuleert hem de brokken beter te kauwen voor het doorslikken. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Boxer Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Boxer Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden Zoek jij de juiste voeding voor jouw Boxer? Royal Canin Boxer Adult is smakelijk droogvoer dat speciaal is afgestemd op de behoeften van jouw Boxer. Zo beschermt dit voer jouw hond tegen ouderdomsverschijnselen en ondersteunt dit voer het hart. Verder zorgt het optimale eiwitgehalte ervoor dat de spiermassa behouden wordt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550719759
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Boxer hondenvoer 3 kg
€ 22,90
Royal Canin Adult Boxer hondenvoer 3 kg bestellen
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,25
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,25
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,28
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Adult - 3 kg
€ 28,55
Royal Canin Boxer Adult - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: