Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Boxer Adult 12 kg
Wednesday, 31 May 2023

Royal Canin Boxer Adult 12 kg

60,990 - 131,250
Bestel nu direct voor € 60,99

Boxers zijn zelfverzekerde, kalme en evenwichtige honden. Ze behoren tot de meest atletische leden van de hondenrassen. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het belangrijk dat de voeding van jouw Boxer zijn unieke levensstijl en gezondheid ondersteunt. Royal Canin Boxer Adult is geschikt voor Boxers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Boxer in het achterhoofd. De boxer staat bekend om zijn beweeglijkheid en houdt zich niet in tijdens lichamelijke inspanning. Er wordt daardoor veel van zijn lichaam geëist en heeft hij behoefte aan een dieet dat aangepast is aan zijn intensieve lichamelijke activiteit. Een aangepast eiwitgehalte in Royal Canin Boxer Adult draagt bij aan het behoud van de spiermassa. Deze formule bevat ook L-carnitine. Royal Canin Boxer Adult bevat ook specifieke voedingsstoffen als taurine, EPA en DHA, die een gezonde hartfunctie helpen te ondersteunen. Daarnaast bevat deze formule een exclusief antioxidantencomplex dat helpt vrije radicalen te neutraliseren en de natuurlijke afweer helpt te ondersteunen. De brokken van Royal Canin Boxer Adult zijn speciaal ontworpen, zodat het voor jouw Boxer makkelijker wordt deze op te pakken én het stimuleert hem de brokken beter te kauwen voor het doorslikken. Royal Canin Boxer Adult in één oogopslag: Compleet voer voor volwassen boksers vanaf de leeftijd van 15 maanden Speciaal aangepast aan de behoeften van dit specifeke ras Speciale receptuur: Een aangepast eiwitgehalte (26%) en de toevoeging van L-carnitine kunnen zorgen voor een optimale verhouding tussen lichaamsvet en spiermassa. Optimale voedselinname: De ergonomische brokvorm van de boxer maakt het gemakkelijker om het voedsel op te pakken en stimuleert intens kauwen. Speciale voedingsstoffen: Taurine, EPA en DHA kunnen de hartfunctie van jouw boxer ondersteunen Antioxidantcomplex: helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen, kan de natuurlijke afweer bevorderen Bevat L.I.P.-eiwitten: hebben een hoge biologische waarde en kunnen de spijsvertering bevorderen Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Boxer Boxers zijn zelfverzekerde, kalme en evenwichtige honden. Ze behoren tot de meest atletische leden van de hondenrassen. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het belangrijk dat de voeding van jouw Boxer zijn unieke levensstijl en gezondheid ondersteunt. Royal Canin Boxer Adult is geschikt voor Boxers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Boxer in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De boxer staat bekend om zijn beweeglijkheid en houdt zich niet in tijdens lichamelijke inspanning. Er wordt daardoor veel van zijn lichaam geëist en heeft hij behoefte aan een dieet dat aangepast is aan zijn intensieve lichamelijke activiteit. Een aangepast eiwitgehalte in Boxer Adult draagt bij aan het behoud van de spiermassa. Deze formule bevat ook L-carnitine. Deze voeding bevat ook specifieke voedingsstoffen als taurine, EPA en DHA, die een gezonde hartfunctie helpen te ondersteunen. Daarnaast bevat deze formule een exclusief antioxidantencomplex dat helpt vrije radicalen te neutraliseren en de natuurlijke afweer helpt te ondersteunen. De brokken zijn op maat gemaakt voor de bijzonder korte en smalle kaak van de Boxer. Door de speciale plaatsing van zijn tanden kan de Boxer brokjes zonder deze aangepaste vorm moeilijker oppakken en voldoende kauwen. De brokken van Royal canin Boxer Adult zijn daarom speciaal ontworpen, zodat het voor je Boxer makkelijker wordt deze op te pakken én het stimuleert hem de brokken beter te kauwen voor het doorslikken. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Boxer Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Boxer Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Boxer Adult is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden. Royal Canin Boxer Adult hondenvoer draagt bij aan: * Het behoud van de spiermassa * Een goede spijsvertering * Een optimale lichaamsconditie (Brekz.nl)

Voor volwassen Boxers vanaf 15 maanden Met zijn atletische, strakke lijf en krachtige spieren is de Boxer gebouwd voor lichaamsbeweging. Hij laat zich niet snel van zijn stuk brengen en is dan ook een uitstekende waakhond.... (Dierenwinkelxl.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Boxer vanaf 15 maanden Zoek jij de juiste voeding voor jouw Boxer? Royal Canin Boxer Adult is smakelijk droogvoer dat speciaal is afgestemd op de behoeften van jouw Boxer. Zo beschermt dit voer jouw hond tegen ouderdomsverschijnselen en ondersteunt dit voer het hart. Verder zorgt het optimale eiwitgehalte ervoor dat de spiermassa behouden wordt. (Medpets.nl)Categorie
EAN(s)
3182550719766
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Boxer Adult Royal Canin Hondenvoer
€ 60,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 61,16
Royal Canin Adult Boxer hondenvoer 12 kg
€ 66,95
Royal Canin Boxer 12 KG
€ 67,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer 12 KG
€ 67,95
Royal Canin - Boxer Adult 26
€ 72,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Adult - 12 kg
€ 73,65