Royal Canin Bichon Frise Adult Hond 1,5 kg

14,690 - 93,750
Bestel nu direct voor € 16,10

Royal Canin Bichon Frisé De Bichon Frisé van Royal Canin is rasspecifieke droogvoeding voor honden van het ras Bichon Frisé. Het voer is speciaal samengesteld naar de behoefte van deze hond. De voedingsstoffen in de brok dragen bij aan een mooie vacht en het behouden van het ideale gewicht. Eigenschappen Speciale droogvoeding voor het ras Bichon Frisé De voedingsstoffen in de brok dragen bij aan een gezonde huid met een mooie, glanzende en helderwitte vacht Het aangepaste energiegehalte in het voer draagt bij aan het behouden van het ideale lichaamsgewicht van de Bichon Frisé Draagt bij aan het behouden van gezonde urinewegen Geschikt voor Honden van het ras Bichon Frisé die tenminste 10 maanden oud zijn. Smaak Gevogelte Inhoud 1,5 kg Samenstelling Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, sojaolie, cichoreipulp, visolie, gist, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, bernagieolie (0.1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 15%, ruwe as: 6,9%, ruwe celstof: 1,6%, ruw eiwit: 29%, omega-3 vetzuren: 7,2 g, EPA & DHA: 3 g, Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 29000 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 43 mg/kg, E2 (jodium): 4,3 mg/kg, E4 (koper): 13 mg/kg, E5 (mangaan): 55 mg/kg, E6 (zink): 139 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin Adult Bichon Frise hondenvoer is speciaal ontwikkeld voor de rasspecifieke eigenschappen van de Bichon Frise vanaf een leeftijd van 10 maanden. * Draagt bij aan een glanzende huid en vacht * Helpt uw hond op gewicht houden * Ondersteunt de urinewegen (Brekz.nl)

De Bichon Frisé is een zeer temperamentvolle en tegelijkertijd zachtaardige hond. Hij staat bekend als een zeer volgzame en makkelijk trainbare hond, wat hem tot een zeer populaire gezelschaps- en gezinshond maakt. Zijn sterke punten zijn geduld, moed en alertheid. Zijn opvallende vacht is fijn, zijdeachtig en licht krullend. Een speciale hond die een speciale voeding nodig heeft, aangepast aan de voedingsbehoeften van dit ras. Royal Canin Bichon Frisé wordt gekenmerkt door een recept dat scoort met een aangepast mineraalgehalte en dat aanzet tot drinken. De verhoogde vochtopname verdunt de urine, wat een positief effect kan hebben op de gezondheid van de urinewegen. Verrijkt met EPA DHA, vitamine A en omega-3 vetzuren kan het droogvoer ook zorgen voor een mooie en soepele vacht. De speciale brokvorm kan bijdragen aan een gezond gebit dankzij de toevoeging van calcium en de kans op tandsteenvorming verminderen. Royal Canin Bichon Frise Adult in één oogopslag: Compleet voer voor volwassen Bichon Frisé vanaf de leeftijd van 12 maanden Speciaal aangepast aan de behoeften van dit specifieke ras Speciale Receptuur: Een aangepast mineraalgehalte onderscheidt dit voedsel en kan de urinewegfunctie ondersteunen. Op maat gemaakte brokken De speciaal gevormde brokken bevatten een calciumval die de tandgezondheid kan bevorderen en de mondhygiëne kan verbeteren. Bernagie-olie en omega-3-vetzuren (EPA DHA): kunnen de barrièrefunctie van de huid helpen en de gezondheid van de huid verbeteren Speciaal voedingscomplex: kan een mooie en soepele vacht bevorderen Bijpassend natvoer voor Royal Bichon Frise Adult: Royal Canin Urinary Care Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)







Categorie
EAN(s)
3182550813242
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Bichon Frisé Adult - 1,5 kg
€ 16,10
Royal Canin Adult Bichon Frise hondenvoer 1,5 kg
€ 19,44
Thuiswinkel Waarborg
1,5kg Bichon Frise Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 19,68
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Bichon Frisé Adult - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 21,10