Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Beagle Adult 3 kg
Tuesday, 19 March 2024

Royal Canin Beagle Adult 3 kg

21,670 - 42,460
Bestel nu direct voor € 21,67

Royal Canin Adult Beagle hondenvoer is volledig voer dat speciaal ontwikkeld is voor het ras Beagle. Deze hondenbrokken zijn voor Beagles vanaf 12 maanden oud. * Helpt gewicht behouden * Ondersteunt de gewrichten en botten * Verrijkt met EPA en DHA (Brekz.nl)

Royal Canin Beagle Adult ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Beagle Adult Royal Canin Beagle Adult is een speciale hondenbrok voor het beagle ras. Deze hond staat bekend om zijn gezonde eetlust en de neiging tot overgewicht. De speciale vorm van de brok zorgt ervoor dat je beagle moet kauwen. Dit stimuleert je beagle om langzaam te eten. De vorm, formaat en textuur van de brok is tevens afgestemd op de grootte van de kaak van het beagle ras. De voedingsstoffen in het voer helpt de botten en gewrichten sterk en soepel te houden. Eigenschappen Volledig afgestemd voer voor beagles honden vanaf 10 maanden Helpt om het ideale gewicht van je beagle te behouden De speciale vorm van de brok stimuleert kauwen en helpt je beagle om rustiger te eten De brokjes zijn speciaal gemaakt voor de kaken van beagles Helpt de botten en gewichten van je Beagle sterk en soepel te houden. Geschikt voor: Beagles vanaf 10 maanden Smaak Gevogelte Inhoud 3 en 12 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, tarwe, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, isolaat van plantaardige eiwitten*, bietenpulp, mineralen, visolie, gist, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine) Analytische bestanddelen Ruw vet: 12,00 %, Ruwe as: 6,20 %, Ruwe celstof: 3,70 %, Ruw eiwit: 27,00 %, EPA & DHA: 3,00 g Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 28500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 41,00 mg/kg, E2 (jodium): 4,10 mg/kg, E4 (koper): 13,00 mg/kg, E5 (mangaan): 53,00 mg/kg, E6 (zink): 135,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,09 mg/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Beagle Beagles zijn vrolijke en intelligente honden en gemakkelijk om mee samen te leven. Ook voor jouw volwassen Beagle is een goede voeding belangrijk om gezond te blijven. De voeding die jij kiest voor je hond is dus van belang. Royal Canin Beagle Adult is geschikt voor Beagles vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Beagle in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Zoals andere werkhondenrassen die populair als huisdier zijn geworden, staat de Beagle bekend om zijn goede eetlust en neiging tot het verkrijgen van overgewicht. Daarom helpt Royal Canin Beagle Adult jouw Beagle zijn ideale gewicht te behouden, dankzij het aangepaste caloriegehalte. Het bevat tevens een combinatie van voedingsvezels die, naast een voller gevoel, ook de gezonde spijsvertering en ontlasting ondersteunen. De volwassen Beagle is een robuuste, sterke en atletische hond. Onder zijn korte glanzende vacht zijn zijn spieren en krachtige lijf duidelijk zichtbaar. Zijn enthousiasme om volop mee te doen aan alles in het gezin, speciaal als het gaat om lichamelijke activiteiten buitenshuis, maken van de Beagle een zeer actieve hond. Zijn botten en gewrichten kunnen een voeding gebruiken dat de juiste voedingsstoffen bevat en zijn gezonde gewrichten ondersteunt. De exclusieve vorm van de brokjes helpt de eetsnelheid vertragen en moedigt aan tot beter kauwen. Daarom bevat deze brok een specifieke formule, verrijkt met Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, die de gezonde botten en gewrichten van je Beagle helpen te ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Beagle Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Beagle Adult bevat 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550821766
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Beagle hondenvoer 3 kg
€ 24,62
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Beagle Adult - 3 kg
€ 26,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 26,71
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,58