Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Beagle Adult 12 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Royal Canin Beagle Adult 12 kg

Royal Canin Beagle Adult 12 kg

58,99 - 72,15
Bestel nu direct voor € 58,99

Beagles zijn vrolijke en intelligente honden en gemakkelijk om mee samen te leven. Ook voor jouw volwassen Beagle is een goede voeding belangrijk om gezond te blijven. De voeding die jij kiest voor jouw hond is dus van belang. Royal Canin Beagle Adult is geschikt voor Beagles vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Beagle in het achterhoofd. Royal Canin Beagle Adult helpt jouw Beagle zijn ideale gewicht te behouden, dankzij het aangepaste caloriegehalte. Het bevat tevens een combinatie van voedingsvezels die, naast dat zij jouw Beagle een voller gevoel geven, ook de gezonde spijsvertering en ontlasting ondersteunen. Daarnaast helpt de exclusieve vorm van de brokjes van Royal Canin Beagle Adult de eetsnelheid vertragen en moedigt het aan tot beter kauwen. Zijn enthousiasme om volop mee te doen aan alles in het gezin, speciaal als het gaat om lichamelijke activiteiten buitenshuis, maken van de Beagle een zeer actieve hond. Zijn botten en gewrichten kunnen een voeding gebruiken dat de juiste voedingsstoffen bevat en zijn gezonde gewrichten ondersteunt. Daarom bevat Royal Canin Beagle Adult een specifieke formule, verrijkt met omega 3 vetzuren, zoals EPA en DHA, die de gezonde botten en gewrichten van je Beagle helpen te ondersteunen. Royal Canin Beagle Adult in één oogopslag: Uitgebalanceerd compleet voer voor beagles vanaf de 12e levensmaand Speciaal aangepast aan de behoeften van dit specifieke ras Speciaal recept: Speciaal aangepaste energie niveau kan jouw hond helpen zijn ideale gewicht te behouden. Aangepaste brokvorm- en grootte: De speciale vorm van de kroketten stimuleert het kauwen, voorkomt overhaaste stroppen en ondersteunt mond- en tandhygiëne. Rijk aan EPA DHA: de omega-3-vetzuren kunnen de gezondheid van gewrichten en botten ondersteunen Vezelcombinatie: voor een langdurige verzadiging, kan een gezonde spijsvertering bevorderen Bevat L.I.P.-eiwitten: hebben een hoge biologische waarde en kunnen de spijsvertering bevorderen Bijpassend natvoer voor Royal Canin Beagle Adult: Royal Canin Light Weight Care Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Beagle hondenvoer is volledig voer dat speciaal ontwikkeld is voor het ras Beagle. Deze hondenbrokken zijn voor Beagles vanaf 12 maanden oud. * Helpt gewicht behouden * Ondersteunt de gewrichten en botten * Verrijkt met EPA en DHA (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Beagle vanaf 12 maanden Royal Canin Beagle Adult is heerlijk droogvoer voor je beagle. Beagles staan namelijk bekend om zijn gezonde eetlust en neiging tot overgewicht. Dit voer is speciaal ontwikkeld om jouw beagle mooi op gewicht te houden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550821773
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12 kg Royal Canin Breed Beagle Adult Hondenvoer
€ 58,99
12 kg Royal Canin Breed Beagle Adult Hondenvoer bestellen
Royal Canin Adult Beagle hondenvoer 12 kg
€ 62,75
Royal Canin Adult Beagle hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Beagle Adult - 12 kg
€ 72,15
Royal Canin Beagle Adult - 12 kg bestellen
Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 72,15
Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 72,15
Royal Canin Beagle Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: