Royal Canin Anallergenic Hond (AN 18) 8 kg

Royal Canin Anallergenic Hond (AN 18) 8 kg

64,99 - 72,50
Bestel nu direct voor € 64,99

Het maag-darmkanaal en de huid zijn twee zeer pikkelbare organen van onze huisdieren, die aan verschillende invloeden zijn blootgesteld. Veel honden lijden aan voedingsmiddelonverdraagbaarheden en intoleranties. Allergieën komen voor, wanneer het immuunsysteem van het dier reageert op een onschuldige stof. Deze reactie kan bij honden een verschillend sterk effect hebben. Het droogvoer bestaat uit dieetbrokken, dat speciaal voor honden met sterk uitgesproken allergieën ontwikkeld is. Het biedt het ideale dieetvoer voor een consequent eliminatiedieet. In het recept worden eiwitbestanddelen met laag moleculair gewicht gebruikt, die allergische reacties op voedingsstoffen kunnen verminderen. Bij de producten en de receptuur wordt er goed op gelet dat het voer niet in contact komt met voedingsallergenen. Een speciaal synergetisch antioxidantencomplex helpt bovendien vrije radicalen te neutraliseren. Ter ondersteuning van de barrièrefunctie van de huid wordt een gepatenteerd voedingsstofcomplex ingezet. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Eliminatiedieet Voedingsmiddelintoleranties Voedingsmiddelallergieëm met dermatologische en/of gastro-intestinale symptomen Ontstekende darmziekte (IBD) Contraindicaties: Pancreatitis Hyperlipidaemie Puppies Drachtige en zogende teefjes Specifieke producteigenschappen: Oligopeptide: eiwitbestanddelen met laag moleculair gewicht ter verlaging van allergische reacties tegenover voedingsstoffen Laag allergeen: de receptuur is op de vermijding van voedingsallergenen gericht. Daarnaast is het productieproces gericht op de vermijding van contact met voedingsallergenen. Huidbescherming: een gepatenteerd complex ter ondersteuning van de barrièrefunctie van de huid Antioxidantencomplex: een gepatenteerd, synergetisch antioxidantencomplex helpt vrije radicalen te neutraliseren. Overige informatie Verenmeelhydrolysaat met laag moleculair gewicht bevat oligopeptide en 88% vrije aminozuren, die geen allergeen potentiaal bezitten. Het moleculaire gewicht van de receptuur ligt bij 95% onder 1kDa. Behandelduur Bij een verdacht op een voedingsmiddelallergie of -intolerantie dient de voeding van de hond te worden veranderd en wel onmiddelijk, zonder overgangsfase. De dieetbehandeling dient een leven lang te worden voortgezet. (Zooplus.nl)

Royal Canin Anallergenic hondenvoer is een dieetvoer, ontwikkeld voor honden ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. * Vermindert intoleranties voedingsstoffen * Geselecteerde unieke eiwit- en koolhydraatbronnen * Ondersteunt barrièrefunctie van de huid (Brekz.nl)

Dieetvoeding voor volwassen honden gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen. Royal Canin Anallergenic voor honden met voedselovergevoeligheid (allergie/intolerantie) die nog steeds reageren op andere hypoallergene dieetvoedingen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550801010
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
8kg Anallergenic Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 64,99
8kg Anallergenic Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer bestellen
Royal Canin Anallergenic hondenvoer 8 kg
€ 72,25
Royal Canin Anallergenic hondenvoer 8 kg bestellen
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 8 kg
€ 72,99
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 8 kg
€ 72,99
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Anallergenic Hond - 8 kg
€ 76,45
Royal Canin Anallergenic Hond - 8 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: