Royal Canin Anallergenic Hond (AN 18) 3 kg

Royal Canin Anallergenic Hond (AN 18) 3 kg

34,89 - 39,45
Bestel nu direct voor € 34,89

Royal Canin Anallergenic hondenvoer is een dieetvoer, ontwikkeld voor honden ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingsstoffen. * Vermindert intoleranties voedingsstoffen * Geselecteerde unieke eiwit- en koolhydraatbronnen * Ondersteunt barrièrefunctie van de huid (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Anallergenic voeding voor de hond Honden kunnen net als mensen gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen. Dit kan je merken aan klachten als jeuk, huidontstekingen, winderigheid, diarree en braken. Dit noem je een voedselintolerantie. Met Royal Canin Anallergenic hoeft je hond niet langer last te hebben van deze intoleranties. Wat is voedselintolerantie? Voedselintolerantie komt niet vaak voor en is gelukkig zelden gevaarlijk voor je hond. Wel kan een intolerantie vervelend zijn en de gemoedstoestand van je hond beïnvloeden. De Anallergenic voeding van Royal Canin is speciaal ontwikkeld om intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen of ingrediënten te verminderen dankzij het gebruik van speciaal geselecteerde eiwit- en koolhydraatbronnen en een zorgvuldig gecontroleerd productieproces. Daarnaast ondersteunt deze voeding de barrièrefunctie van de huid en helpt het gezonde cellen en weefsels te beschermen en te behouden. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Voedingsintolerantie * Chronische darmziekte (IBD) * EliminatiedieetDeze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Drachtige of zogende teefjes * Pups * Pancreatitis * Hyperlipidemie Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dieetvoeding voor volwassen honden gevoelig voor bepaalde voedingsstoffen. Royal Canin Anallergenic voor honden met voedselovergevoeligheid (allergie/intolerantie) die nog steeds reageren op andere hypoallergene dieetvoedingen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550801003; 3182550940580
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg
€ 34,89
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg
€ 34,89
Royal Canin Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Royal Canin Anallergenic hondenvoer 3 kg
€ 36,25
Royal Canin Anallergenic hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg
€ 39,45
Royal Canin Veterinary Diet Dog Anallergenic - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Anallergenic Hond - 3 kg
€ 42,80
Royal Canin Anallergenic Hond - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: