Renske Mighty Omega Plus Adult / Senior Kip & Rijst 3 kg

Renske Mighty Omega Plus Adult / Senior Kip & Rijst 3 kg

15,95 - 21,59
Bestel nu direct voor € 15,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Met deze voeding van Renske kun je je hond een verantwoorde en complete voeding voorzetten. De Mighty Omega 3 Plus (M.O.P.) voeding zit boordevol Omega vetzuren en is licht verteerbaar. Verkrijgbaar in de smaakcombinaties kip & rijst en lam & rijst. (Medpets.nl)

Renske Mighty Omega Plus Geperst Hondenvoer KipRenske Mighty Omega Plus Geperst Hondenvoer Kip is een gezonde, smakelijke voeding op basis van vers bereide kip. De vers bereide kalkoen in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid en een stralende vacht. Daarnaast is deze voeding glutenvrij en geschikt vanaf 3 maanden. * 100% natuurlijk met toegevoegde vitamines en mineralen * Met vers bereide kip&rijst * Glutenvrij * HypoallergeenLet op; niet geschikt voor zeer kleine honden vanwege het formaat van de brok. (Plein.nl)

Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 3 kg Dogshopper direct bestellen in onze webshop! Boordevol Omega vetzuren Een complete en verantwoorde voeding, dat is de Mighty Omega Plus Adult/Senior. Deze volledige en licht verteerbare voeding is geschikt voor honden vanaf 3 maanden oud. De vers bereide kip in dit product zorgt ervoor dat de brok zeer licht verteerbaar is. Het hoge gehalte aan omega-3 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid, een glanzende vacht en soepele gewrichten. Deze voeding is glutenvrij en de brokken hebben een formaat van +/- 17mm groot. Door het formaat brok is de voeding niet geschikt voor kleine honden. M.O.P Lijn De 'Mighty Omega 3 Plus' lijn is een voeding met een extra hoog gehalte Omega-3 vetzuren. Deze voeding is goed te combineren met de Vers Vlees maaltijden van Renske, variatie is erg gezond en houdt het immuunsysteem wakker! Dit zorgt er tevens voor dat een hond niet snel een intolerantie of allergie opbouwt voor een bepaalde eiwitbron. Waarom Renske? Power of the heart, een uitspraak waar Renske zich hard voor maakt. Renske Natuurlijke Diervoeding is ontstaan vanuit een grote liefde voor dieren. Niet alleen voor hun eigen honden en katten, maar bovenal ook die van jou! Het bedrijf is gestart vanuit liefde omdat ze alle dieren het beste gunnen. Financieel gewin heeft daarin nooit een rol gespeeld, net als groot of commercieel worden dat ook niet deed. Renske komt vanuit het hart en daar komt ook de uitspraak, 'Power of the heart' vandaan. M.O.P Adult/Senior Kip van Renske is verkrijgbaar in 3kg - 15kg . Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8717185291612
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Geen titel
€ 19,94
Geen titel bestellen
Renske Mighty Omega Plus - Kip - Hondenvoer 3 kg
€ 20,15
Renske Mighty Omega Plus - Kip - Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega Plus - Kip - Hondenvoer 3 kg
€ 20,15
Renske Mighty Omega Plus - Kip - Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega 3 Plus - Adult/Senior - Kip - 3 kg
€ 22,45
Renske Mighty Omega 3 Plus - Adult/Senior - Kip - 3 kg bestellen
Renske Mighty Omega Plus Hondenvoer Kip 3 kg
€ 24,83
Renske Mighty Omega Plus Hondenvoer Kip 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 3 kg Dogshopper
€ 26,58
Renske Mighty Omega Plus Adult/Senior Kip - Hondenvoer - 3 kg Dogshopper bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: