Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 2 kg

Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 2 kg

12,25 - 17,90
Bestel nu direct voor € 12,25

Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer is een volledige voeding voor katten ouder dan één jaar.  * Bevat veel vlees * Geen gluten * Natuurlijke ingrediënten (Brekz.nl)

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer zijn droge brokjes voor de kat die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. (Medpets.nl)

Almo Nature Holistic Kattenvoer Kalkoen&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemischeconserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Vers vlees (Plein.nl)

Dit volledige holistic droogvoer van almo nature is geschikt voor de volwassen kat. het voer bevat kalkoen als enige dierlijke eiwitbron, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie wordt verminderd. dit voer bevat alleen vlees dat afkomstig is van fokkerijen die geen gebruik maken van antibiotica en hormonen. het voer is goed verteerbaar, waardoor alle voedingsstoffen optimaal worden opgenomen en de nieren worden ontlast. daarnaast bevat het voer omega-6 vetzuren, die helpen bij het beschermen van de huid en ontwikkelen van sterke botten.samenstelling:vlees- en vlees bijproducten 53% (14% vers gekookt kippenvlees), granen (rijst 14%, tarwe, gerst), plantaardig proteïne extract, olie en vetten, mineralen, manno-oligosaccharide (mos), frutctooligosaccharide (fos).toevoegingsmiddelen:taurine: 1170 mg, dl-methionine: 1120 mg, vit. a: 32.760 ie, vit. d3: 2.275 ie, vit. e: 210 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 30%ruw vet: 15%ruwe vezel: 1,5%ruwe as: 8%vocht: 8,5% (Dierspecialist.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8001154121360
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer 2 kg
€ 15,20
Almo Nature Holistic Adult Kalkoen en Rijst kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 2kg
€ 16,90
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 2kg bestellen
Almo Nature Holistic Kattenvoer Kalkoen&Rijst 2 kg
€ 17,85
Almo Nature Holistic Kattenvoer Kalkoen&Rijst 2 kg bestellen
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg
€ 17,90
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg
€ 17,90
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg bestellen
AN HOL.KAT KALKOEN 2KG N 00001
€ 18,94
AN HOL.KAT KALKOEN 2KG N 00001 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: