Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 2 kg

Almo Nature Holistic Adult Cat Kalkoen & Rijst 2 kg

11,99 - 18,98
Bestel nu direct voor € 12,25

Almo Nature Holistic Maintenance Adult kalkoen kattenvoer is een volledige voeding voor katten ouder dan één jaar.  * Bevat veel vlees * Geen gluten * Natuurlijke ingrediënten (Brekz.nl)

Lekker en populair bij volwassen katten van alle rassen: Almo Nature Holistic Kalkoen Rijst heeft een bijzonder hoog vleesgehalte met 44% kalkoen. Het is goed voor 26% van de verse kalkoen, die op een natuurlijke manier voorzichtig wordt gekookt en geconserveerd. Dus het hoogwaardige droge voedsel is bijzonder smakelijk en zeer goed verteerbaar. Bovendien voldoet de uitgebalanceerde formule op een holistische en soort-geschikte manier aan de voedingsbehoeften van uw neus. De natuurlijke en verteerbare mix van hoogwaardige ingrediënten bestaat uit vlees van granen en rijst, vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. FOS en MOS dienen als natuurlijke stabilisatoren voor een evenwichtige darmflora. Bovendien kan de ingesloten biotine een stralend glanzende en zachte vacht en een gezonde huid ondersteunen. Almo Nature Holistic Turkey Rice bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Almo Nature Holistic Kalkoen Rijst in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor volwassen katten van alle rassen Zeer hoog vleesgehalte: met 26% verse kalkoen Vers extrusieproces: zachte bereidingswijze, het vlees wordt niet chemisch behandeld en de voedingsstoffen worden op een natuurlijke manier geconserveerd Verleidelijke smaak: zeer goede acceptatie dankzij het hoge vleesgehalte en de juiste formulering Goed verteerbaar: het kookproces met stoom zorgt voor verteerbaarheid, een hoog gehalte aan licht verteerbare rijst Met MOS FOS: om een ??gezonde darmflora te ondersteunen Uitgebalanceerd recept: met granen en waardevolle vitaminen en mineralen Bevat taurine om een ??vitale functie van de ogen, hersenen en zenuwen te ondersteunen Rijk aan biotine voor een gezonde huid en een glanzende vacht Vrij van kunstmatige conserveermiddelen, lokstoffen en kleurstoffen Almo Nature kattenvoer is net zo uniek en onbeschrijflijk als alle natuurlijke dingen. Almo Nature - vanuit het perspectief van dieren. (Zooplus.nl)

Almo Nature Holistic Adult Kattenvoer zijn droge brokjes voor de kat die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. (Medpets.nl)

Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kalkoen&RijstHolistic Maintenance is een complete voeding voor de dagelijkse behoeften van een kat. De recepten zijn geformuleerd met vers vlees of verse vis als hoofdingrediënt, wat de recepten voorziet van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Het is een complete voedingsbenadering die het natuurlijk, vleesetende instinct van de kat respecteert. De smakelijke recepten zijn verrijkt met mineralen en vitamines en het is geformuleerd zonder kleurstoffen, GMO’s of chemischeconserveermiddelen.  * Complete voeding voor de dagelijkse behoeften * Vers vlees * Droogvoer voor volwassen katten * Vrij van kleurstoffen, GMO’s of chemische conserveermiddelen (Plein.nl)

Dit volledige holistic droogvoer van almo nature is geschikt voor de volwassen kat. het voer bevat kalkoen als enige dierlijke eiwitbron, waardoor de kans op een overgevoeligheidsreactie wordt verminderd. dit voer bevat alleen vlees dat afkomstig is van fokkerijen die geen gebruik maken van antibiotica en hormonen. het voer is goed verteerbaar, waardoor alle voedingsstoffen optimaal worden opgenomen en de nieren worden ontlast. daarnaast bevat het voer omega-6 vetzuren, die helpen bij het beschermen van de huid en ontwikkelen van sterke botten.samenstelling:vlees- en vlees bijproducten 53% (14% vers gekookt kippenvlees), granen (rijst 14%, tarwe, gerst), plantaardig proteïne extract, olie en vetten, mineralen, manno-oligosaccharide (mos), frutctooligosaccharide (fos).toevoegingsmiddelen:taurine: 1170 mg, dl-methionine: 1120 mg, vit. a: 32.760 ie, vit. d3: 2.275 ie, vit. e: 210 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 30%ruw vet: 15%ruwe vezel: 1,5%ruwe as: 8%vocht: 8,5% (Dierspecialist.nl)

Categorie Merk EAN(s)
8001154121360
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Almo Nature Holistic Maintenance Adult kalkoen kattenvoer 2 kg
€ 15,20
Almo Nature Holistic Maintenance Adult kalkoen kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
2kg Kalkoen & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer
€ 16,98
2kg Kalkoen & Rijst Almo Nature Holistic Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 2kg
€ 17,00
Almo Nature - Holistic - Kalkoen - 2kg bestellen
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kalkoen&Rijst 2 kg
€ 17,85
Almo Nature Holistic Maintenance Kattenvoer Kalkoen&Rijst 2 kg bestellen
AN HOL.KAT KALKOEN 2KG N 00001
€ 18,94
AN HOL.KAT KALKOEN 2KG N 00001 bestellen
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg
€ 18,98
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg
€ 18,98
Almo Nature Holistic - Kalkoen - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: