Purina One Senior Kip Volkoren Granen Kat 1,5 kg

Purina One Senior Kip Volkoren Granen Kat 1,5 kg

8,89 - 8,99
Bestel nu direct voor € 8,89

De senior brokken met kip van Purina One zijn speciaal voor oudere katten die minder actief zijn. De brokken bevorderen gezonde nieren en urinewegen dankzij de juiste vitamines en mineralen. Purina One helpt de vitale functies van het lichaam beschermen. (Dierenwinkelxl.nl)

Purina One Senior Kip Volkoren Granen kattenvoer is een smakelijk droogvoer met kip, speciaal ontwikkeld voor de oudere kat. De voordelen van dit product: * Speciaal voor de senior kat * Helpt de nieren gezond te blijven * Versterkt de afweer van uw kat (Brekz.nl)

Purina One Senior Kip&Granen - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Purina One Senior is een uitgebalanceerde droogvoeding speciaal samengesteld voor je senior kat. Deze brokken helpen de ouderdomsverschijnselen te vertragen. De toegevoegde vitamines en mineralen ondersteunen de weerstand en zorgen voor een goede spijsvertering. Een smakelijke brok dat tevens je senior kat helpt.. Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina One Senior Kip - Volkoren Granen Het is belangrijk om goed voor jouw kat te zorgen, zeker als ze ouder wordt. Het ouderdomsproces veroorzaakt natuurlijke veranderingen in het lichaam van jouw kat die sommige vitale functies kunnen beïnvloeden. Purina One  Senior 7+ bevat Bifensis, een unieke nutritionele formule met heilzamefunctionele bacteriën, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van jouw kat versterken van binnenuit.De voeding is speciaal samengesteld met vitaminen en mineralen om vitale functies van je senior kat te helpen ondersteunen en het lichaam te beschermen. Vitamine E en Chelpen gezonde nieren te ondersteunen. Vitamine D, mineralen en een slank lichaam bevorderen gezonde botten. * 24 vitamines en mineralen om vitale functies te helpen ondersteunen en om het lichaam te beschermen * Gezonde nieren dankzij vitamines E en C * Gezonde botten en goede mobiliteit bevorderd door mineralen, vitamine D en een slank lichaam * Gezonde urinewegen dankzij uitgebalanceerde mineralen * Mondverzorging van tandvlees en tanden dankzij essentiële voedingsstoffen en knapperige brokjes (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035618817
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Purina One - Senior Kip / Volkoren granen
€ 8,89
Purina One - Senior Kip / Volkoren granen bestellen
Purina One Senior Kip Volkoren Granen kattenvoer 1,5 kg
€ 11,90
Purina One Senior Kip Volkoren Granen kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Senior Kip&Granen - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 12,88
Purina One Senior Kip&Granen - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Purina One Senior Kip - Volkoren Granen 1,5 kg
€ 12,89
Purina One Senior Kip - Volkoren Granen 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: