Purina One Senior Kip Volkoren Granen Kat 1,5 kg

9,990 - 11,290
Bestel nu direct voor € 10,55

Purina One Senior Kip en Volkoren Granen Purina One Senior Kip en Volkoren Granen is bereid met hoogwaardige ingrediënten, met kip als nummer één ingrediënt en cichorei, een prebioticum dat de balans van het darmmicrobioom verbetert. De balans van micro-organismen in de darmen is erg belangrijk voor de spijsvertering, het afweersysteem en het welzijn van jouw kat. Dankzij vitamine E en C worden de nieren van je kat ondersteund. Ook fijn om te weten is dat de Purina One Senior is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Eigenschappen Afgestemd op de behoefte van katten van 7 jaar en ouder Bereid met hoogwaardige ingrediënten Helpt bij het ondersteunen van de nieren Recyclebare zak Ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen Geschikt voor Katten van 7 jaar en ouder Smaak Kip Inhoud 1,5 kg Voedingsadvies 2 - 4 kg = 25 - 55 gram per dag 4 - 6 kg = 55 - 80 gram per dag 6 - 8 kg = 80 - 105 gram per dag *De dagelijks aanbevolen hoeveelheden dienen te worden aangepast aan de weersomstandigheden, het activiteitenpatroon en de fysieke conditie van de kat. Samenstelling Kip (17%) (inclusief bot, vlees, huid) Gedroogd gevogelte-eiwit Volkoren tarwe (15%) Maïs Maïseiwitmeel Sojameel Tarwegluten Varkensvet Tarwevoerbloem Gedroogde cichoreiwortel (2%) Mineralen Digest (met toegevoegd hittebehandeld Lactobacillus delbrueckii en fermentum poeder 0,025%) Gist Analytische bestanddelen Eiwit: 35,0% Vetgehalte: 13,5% Ruwe as: 7,5% Ruwe celstof: 2,5% Omega 3-vetzuren: 0,1% Omega 6-vetzuren: 2,0% (Medpets.nl)

De senior brokken met kip van Purina One zijn speciaal voor oudere katten die minder actief zijn. De brokken bevorderen gezonde nieren en urinewegen dankzij de juiste vitamines en mineralen. Purina One helpt de vitale functies van het lichaam beschermen. (Dierenwinkelxl.nl)

Purina One Senior 7+ met kip kattenvoer is een smakelijke droogvoeding met kip, speciaal ontwikkeld voor de oudere kat vanaf 7 jaar en ouder. * Afgestemd op de specifieke behoeften van senior katten * Draagt bij aan de niergezondheid * Bevordert het behoud van een sterk en gezond gebit (Brekz.nl)

Purina One Senior Kip&Granen - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Purina, voor echte foodies Oudere katten hebben andere zorgbehoeftes dan jongere katten. Het ouderdomsproces veroorzaakt natuurlijke veranderingen in het lichaam van jouw kat die sommige vitale functies kunnen beïnvloeden. De voeding is speciaal samengesteld met vitaminen en mineralen om vitale functies van je senior kat te helpen ondersteunen en het lichaam te beschermen. Helpt gezondheid en welzijn te behouden Purina ONE® bevat een unieke nutritionele formule waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de natuurlijke afweer van jouw kat versterken van binnenuit. Daarnaast bevat de voeding vitamine E en C, die gezonde nieren helpen te ondersteunen. De vitamine D, mineralen en een slank lichaam bevorderen gezonde botten. * Speciaal voor Senior katten vanaf 7 jaar. /li> * 24 vitamines en mineralen om vitale functies te helpen ondersteunen en om het lichaam te beschermen. * Gezonde nieren dankzij vitamines E en C. * Gezonde botten en goede mobiliteit bevorderd door mineralen, vitamine D en een slank lichaam. * Gezonde urinewegen dankzij uitgebalanceerde mineralen. * Mondverzorging van tandvlees en tanden dankzij essentiële voedingsstoffen en knapperige brokjes. Purine ONE Senior is verkrijgbaar in 800g, 1.5kg en 3kg. . Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina One Senior Kip - Volkoren Granen Het is belangrijk om goed voor jouw kat te zorgen, zeker als ze ouder wordt. Het ouderdomsproces veroorzaakt natuurlijke veranderingen in het lichaam van jouw kat die sommige vitale functies kunnen beïnvloeden. Purina One  Senior 7+ bevat Bifensis, een unieke nutritionele formule met heilzamefunctionele bacteriën, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van jouw kat versterken van binnenuit.De voeding is speciaal samengesteld met vitaminen en mineralen om vitale functies van je senior kat te helpen ondersteunen en het lichaam te beschermen. Vitamine E en Chelpen gezonde nieren te ondersteunen. Vitamine D, mineralen en een slank lichaam bevorderen gezonde botten. * 24 vitamines en mineralen om vitale functies te helpen ondersteunen en om het lichaam te beschermen * Gezonde nieren dankzij vitamines E en C * Gezonde botten en goede mobiliteit bevorderd door mineralen, vitamine D en een slank lichaam * Gezonde urinewegen dankzij uitgebalanceerde mineralen * Mondverzorging van tandvlees en tanden dankzij essentiële voedingsstoffen en knapperige brokjes (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
7613035618817
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Senior - Kip/Volkoren Granen - 1.5 kg
€ 10,55
Purina One - Senior Kip / Volkoren granen
€ 10,99
Purina One Senior 7+ met kip kattenvoer 1,5 kg
€ 13,20
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Senior Kip&Granen - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 14,98
Purina One Senior Kip - Volkoren Granen 1,5 kg
€ 15,19