Home > Hondenvoer > Canex > HobbyFirst Canex Adult met Lam Hond 12 kg
dinsdag, 07 december 2021
HobbyFirst Canex Adult met Lam Hond 12 kg

HobbyFirst Canex Adult met Lam Hond 12 kg

38,95 - 46,95
Bestel nu direct voor € 38,95

HobbyFirst Canex Adult ha incontrato Lam hondenvoer  è un completo en uitgebalanceerde voeding met lam voor volwassen honden van all rassen incontrato un gemiddelde energiebehoefte e normaal gewicht.  * Draagt bij aan gezonde darmflora  * Smakelijke voeding met hoge acceptatie * Ondersteunt het afweersteem (Brekz.nl)

HobbyFirst Canex Adult with LambAdult lam is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong. * Intestinal Security * Immunity Support * Omega 3&6 (Plein.nl)

De adult lamb van hobbyfirst canex is een volledig droogvoer voor volwassen honden van alle rassen. dit voer is geschikt voor honden een normale energiebehoefte. het voer bevat uitsluitend hoogwaardige grondstoffen van dierlijke en plantaardige oorsprong. met dit voer blijft de hond in optimale conditie en wordt de vacht verzorgd. (Dierspecialist.nl)

Hobbyfirst Canex Adult Lam - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! HobbyFirst Canex Adult with Lamb is een complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van alle rassen met een gemiddelde energiebehoefte en een normaal gewicht. Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van je hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van plantaardige en dierlijke oorsprong.. Alle HobbyFirst Canex voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
5400515001441
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
HobbyFirst Canex Adult met Lam hondenvoer 12 kg
€ 38,95
HobbyFirst Canex Adult met Lam hondenvoer 12 kg bestellen
Hobby First Canex Adult Lam 12 kg
€ 41,00
Hobby First Canex Adult Lam 12 kg bestellen
Hobbyfirst canex adult met lam hondenvoer 12 kg
€ 41,00
Hobbyfirst canex adult met lam hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst canex adult met lam hondenvoer 12 kg
€ 41,00
Hobbyfirst canex adult met lam hondenvoer 12 kg bestellen
HFC ADULT WITH LAM 12KG 00001
€ 45,44
HFC ADULT WITH LAM 12KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Hobbyfirst Canex Adult Lam - Hondenvoer - 12 kg
€ 46,95
Hobbyfirst Canex Adult Lam - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: