Home > Kattenvoer > Purina > Purina One Indoor Kalkoen Kat 1,5 kg
woensdag, 10 augustus 2022
Purina One Indoor Kalkoen Kat 1,5 kg

Purina One Indoor Kalkoen Kat 1,5 kg

8,49 - 11,16
Bestel nu direct voor € 8,89

De Indoor brokken met kalkoen van Purina One zijn speciaal voor alle katten die binnen blijven en minder actief zijn. Katten die binnen blijven verzorgen hun vacht meer en krijgen daardoor veel haren binnen. Purina One ondersteunt de verwerking van deze haren via de maag om verstopping te voorkomen. (Dierenwinkelxl.nl)

Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer is een heerlijk droogvoer met kalkoen en is in het bijzonder geschikt voor de volwassen huiskat. De voordelen: * Helpt haarballen voorkomen * Vermindert kattenbakgeurtjes * Aangepaste eiwit-vetverhouding (Brekz.nl)

Purina One Indoor Formula Kalkoen - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Purina One Indoor Formula is een heerlijke, complete droogvoeding speciaal voor de binnenkat. De speciale formule helpt haarballen voorkomen en zorgt ervoor dat je kat op gewicht blijft. De toegevoegde vitamine en mineralen dragen bij aan de weerstand en de gezonde spijsvertering van je kat. Een smakelijke brok dat tevens je binnenkat helpt.. Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina One Indoor KalkoenKatten die voornamelijk binnen blijven, besteden veel tijd aan het verzorgen van hun vacht om te ontspannen en om hun vacht schoon te houden. Dit kan echter tot haarballen leiden die ongemak kunnen veroorzaken.Ze brengen doorgaans ook meer tijd liggend en slapend door en zijn dus minder actief. Hierdoor kan hun energiebehoefte verminderen en dit maakt binnenkatten vatbaar voor gewichtstoename. Het is dan ook belangrijk om een voeding te vinden voor indoor katten, die past bij hun levensstijl.Purina One Indoor Formula is speciaal ontworpen door dierenartsen en voedingsdeskundigen voor katten die voornamelijk binnen blijven. Purina One Indoor Formula, bevat kalkoen en volkoren granen en biedt alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om haar gezondheid te ondersteunen. De voeding is aangepast aan de behoeftes van binnenkatten en helpt haarbalvorming te verminderen. * Bevat cichorei, een natuurlijk ingrediënt, waarvan is bewezen dat het kattenbakgeurtjes vermindert * Een slank lichaam in goede conditie dankzij aangepaste eiwit/vet verhouding * Kwalitatief hoogwaardige ingrediënten voor een goede spijsvertering * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen * Met vezels waarvan is bewezen dat ze tot twee maal meer haar uit de maag wegvoeren in slechts 14 dagen**Purina onderzoek (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035618831
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Purina One - Indoor Kalkoen
€ 8,89
Purina One - Indoor Kalkoen bestellen
Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer 1,5 kg
€ 11,44
Purina One Indoor Kalkoen kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Indoor Formula Kalkoen - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 12,88
Purina One Indoor Formula Kalkoen - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Purina One Indoor Kalkoen 1,5 kg
€ 15,06
Purina One Indoor Kalkoen 1,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: