Biokat's Deo Pearls - Baby Powder - 700 gr

6,490 - 20,990
Bestel nu direct voor € 6,95

Biokat's Deo Pearls Met de Deo Pearls van Biokat's kun je de kattenbak verfrissen. Deze korrels helpen nare geurtjes bestrijden; ze nemen de nare geurtjes op en dragen bij aan het voorkomen van hinderlijke geurvorming. Daarnaast ondersteunen de Deo Pearls de klonterende werking van de kattenbakvulling. Op deze manier kun je het bevuilde kattengrit makkelijk uit de bak scheppen. Biokat's Deo Pearls zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Biokat’s Deo Pearls – Spring: frisse geur door een unieke combinatie van pas gemaaid gras en ochtenddauw. Met verse kruiden, witte bloemen en een vleugje muskus. Biokat’s Deo Pearls – Cotten Blossom: lichte, luchtige geur van pas gewassen wasgoed door een combinatie van katoenbloemen en jasmijn. Biokat’s Deo Pearls – Baby Powder: een fijne geur van exotische vanille. Gebruik Je kunt Biokat's Deo Pearls gelijkmatig over het grit in de kattenbak verdelen. Inhoud 700 gram (Medpets.nl)

Biokat Deo Pearls BabypoederMet Deo Pearls Spring kun je de kattenbak verfrissen zo vaak je maar wilt. Neem een duik in de wereld van Biokat's geuren; babypoeder betovert je met de sensuele geur van exotische vanille-essences.Deo Pearls neemt direct onaangename geurtjes op en voorkomt hinderlijke geurvorming. Bovendien versterkt het de vorming van klonten waardoor je het normale kattengrit langer kunt gebruiken. * Heerlijke babypoeder geur! * Natuurlijke klei met een fijne korrel * De intensiteit van de geur kun je zelf bepalen door de gewenste hoeveelheid over de kattenbakvulling heen te strooien. * Biokat's Deo Pearls kunnen op elke geurloze kattenbakvulling gebruikt worden (Plein.nl)

Biokat's Deo Pearls Baby Powder - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g direct bestellen in onze webshop! Geen stinkende kattenbak meer Van de kattenbak komen vieze geurtjes af, het wordt immers gebruikt als toilet, dus dat is niet zo gek. Maar fijn is het natuurlijk niet. Gelukkig kan je gebruik maken van Biokat's Deo Pearls Baby Powder om vieze geurtjes nóg beter te verdoezelen. De Pearls nemen onaangename geurtjes op en voorkomen hinderlijke geurvorming. In plaats daarvan komt er een heerlijke geur van exotische vanille-essences vrij. Bovendien wordt de vorming van klonten versterkt, zo kan je het normale kattengrit langer gebruiken. Doseer de Deo Pearls gelijkmatig over het grit. Biokat's Deo Pearls Baby Powder bevat 700 ml. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Zorg voor een onweerstaanbare frisse geur in de kattenbak met de Biokat's Deo Pearls. De Deo-Pearls kunnen worden gedoseerd en naar wens worden gebruikt door de gekozen hoeveelheid over het normale kattengrit te strooien. Hierdoor kun je zelf de intensiteit van de geur en de frequentie van het gebruik bepalen. Hoe meer je bij het kattengrit toevoegt, des te intensiever de frisse geur zal zijn. Onaangename geurtjes worden onmiddellijk gebonden, zodat je meteen na gebruik van de geur van exotische vanille-essences kunt genieten. Daarbij worden onaangename geurtjes gebonden, maar tegelijkertijd ook voorkomen. Bovendien wordt de klontvorming versterkt, wat er toe leidt, dat het normale kattengrit langer kan worden gebruikt en je extra lang van de frisse geur kunt genieten. Biedt huisdier een hygiënisch ruikend toilet en geniet van een lang fris gevoel! Biokat´s Deo Pearls in één oogopslag: Deo Pearls als toevoeging bij geurloos kattengrit voor het verfrissen van kattentoiletten Extra lange frisse geur: snelle binding van onaangename geurtjes en het voorkomen van geurvorming Versterking van de klontvorming: langer gebruik van het normale kattengrit mogelijk Gemakkelijk in gebruik: Deo Pearls naar behoefte over het normale kattengrit verdelen Intensiteit van de geur bepaalbaar: hoeveelheid zelf te bepalen, extra lange frisse geur Sensuele geurbelevenis: ruikt naar exotische vanille-essences, lang fris gevoel Made in Germany Inhoud: 700 g (Zooplus.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
4002064605159
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls - Baby Powder - 700 gram
€ 6,95
Biokat's Deo Pearls Babypoeder 700 gr
€ 10,39
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls Baby Powder 700 g
€ 10,95
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls Baby Powder - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g
€ 12,44
Thuiswinkel Waarborg
Biokat ´s Kattenverzorging Deo Pearls Baby Powder 700g
€ 12,48