Biokat's Deo Pearls - Baby Powder - 700 gr

Biokat's Deo Pearls - Baby Powder - 700 gr

6,75 - 19,25
Bestel nu direct voor € 6,75

Biokat's Deo Pearls (700 gram) zijn 'parels' verkrijgbaar in verschillende frisse geuren, waaronder Cotton Blossom, Babypowder en Spring. Deze kattenbak geurverdrijver:  * Geeft een frissere geur aan de kattenbak * Is verkrijgbaar in 3 geuren * Is eenvoudig in gebruik (Brekz.nl)

Biokat's Deo Pearls dragen bij aan het voorkomen van nare luchtjes. Deze korrels zijn verkrijgbaar met verschillende geuren en eenvoudig over het grit in de kattenbak te strooien. Deo Pearls ondersteunen daarnaast de klonterende werking van de kattenbakvulling. (Medpets.nl)

Biokat Deo Pearls BabypoederMet Deo Pearls Spring kun je de kattenbak verfrissen zo vaak je maar wilt. Neem een duik in de wereld van Biokat's geuren; babypoeder betovert je met de sensuele geur van exotische vanille-essences.Deo Pearls neemt direct onaangename geurtjes op en voorkomt hinderlijke geurvorming. Bovendien versterkt het de vorming van klonten waardoor je het normale kattengrit langer kunt gebruiken. * Heerlijke babypoeder geur! * Natuurlijke klei met een fijne korrel * De intensiteit van de geur kun je zelf bepalen door de gewenste hoeveelheid over de kattenbakvulling heen te strooien. * Biokat's Deo Pearls kunnen op elke geurloze kattenbakvulling gebruikt worden (Plein.nl)

Zorg voor een onweerstaanbare frisse geur in de kattenbak met de Biokat's Deo Pearls. De Deo-Pearls kunnen worden gedoseerd en naar wens worden gebruikt door de gekozen hoeveelheid over het normale kattengrit te strooien. Hierdoor kun je zelf de intensiteit van de geur en de frequentie van het gebruik bepalen. Hoe meer je bij het kattengrit toevoegt, des te intensiever de frisse geur zal zijn. Onaangename geurtjes worden onmiddellijk gebonden, zodat je meteen na gebruik van de geur van exotische vanille-essences kunt genieten. Daarbij worden onaangename geurtjes gebonden, maar tegelijkertijd ook voorkomen. Bovendien wordt de klontvorming versterkt, wat er toe leidt, dat het normale kattengrit langer kan worden gebruikt en je extra lang van de frisse geur kunt genieten. Biedt huisdier een hygiënisch ruikend toilet en geniet van een lang fris gevoel! Biokat´s Deo Pearls in één oogopslag: Deo Pearls als toevoeging bij geurloos kattengrit voor het verfrissen van kattentoiletten Extra lange frisse geur: snelle binding van onaangename geurtjes en het voorkomen van geurvorming Versterking van de klontvorming: langer gebruik van het normale kattengrit mogelijk Gemakkelijk in gebruik: Deo Pearls naar behoefte over het normale kattengrit verdelen Intensiteit van de geur bepaalbaar: hoeveelheid zelf te bepalen, extra lange frisse geur Sensuele geurbelevenis: ruikt naar exotische vanille-essences, lang fris gevoel Made in Germany Inhoud: 700 g (Zooplus.nl)

Biokat's Deo Pearls Baby Powder - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g direct bestellen in onze webshop! Geen stinkende kattenbak meer Van de kattenbak komen vieze geurtjes af, het wordt immers gebruikt als toilet, dus dat is niet zo gek. Maar fijn is het natuurlijk niet. Gelukkig kan je gebruik maken van Biokat's Deo Pearls Baby Powder om vieze geurtjes nóg beter te verdoezelen. De Pearls nemen onaangename geurtjes op en voorkomen hinderlijke geurvorming. In plaats daarvan komt er een heerlijke geur van exotische vanille-essences vrij. Bovendien wordt de vorming van klonten versterkt, zo kan je het normale kattengrit langer gebruiken. Doseer de Deo Pearls gelijkmatig over het grit. Biokat's Deo Pearls Baby Powder bevat 700 ml. . Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie Merk EAN(s)
4002064605159
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biokat's Deo Pearls geurverdrijver Baby Powder per stuk
€ 9,70
Biokat's Deo Pearls geurverdrijver Baby Powder per stuk bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls - Baby Powder - 700 gram
€ 10,70
Biokat's Deo Pearls - Baby Powder - 700 gram bestellen
Biokat's Deo Pearls Babypoeder 700 gr
€ 10,89
Biokat's Deo Pearls Babypoeder 700 gr bestellen
Biokat's Deo Pearls Baby Powder 700 g
€ 10,95
Biokat's Deo Pearls Baby Powder 700 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls Baby Powder 700 g
€ 10,95
Biokat's Deo Pearls Baby Powder 700 g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat ´s Kattenverzorging Deo Pearls Baby Powder 700g
€ 11,98
Biokat ´s Kattenverzorging Deo Pearls Baby Powder 700g bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biokat's Deo Pearls Baby Powder - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g
€ 12,44
Biokat's Deo Pearls Baby Powder - Kattenbakreinigingsmiddelen - 700 g bestellen
Bekijkt u ook: