Purina One Adult Kip Volkoren Granen Kat 3 kg

Purina One Adult Kip Volkoren Granen Kat 3 kg

12,96 - 19,30
Bestel nu direct voor € 12,96

Purina One Adult Kip Volkoren Granen kattenvoer is een volledige voeding met smakelijke kip en is geschikt voor iedere volwassen kat. De voordelen: * Ondersteunt de urinewegen * Vermindert tandsteenopbouw * Helpt de botten gezond en sterk te houden (Brekz.nl)

Purina One Adult Kip - Volkoren GranenDeze voeding is speciaal gemaakt voor volwassen katten van n jaar en ouder.Met een unieke nutritionele formule met heilzame functionele bacterin, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze de natuurlijke afweer van jouw kat versterken van binnenuit * Geen toegevoegde kleurstoffen, geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen en geen toegevoegde kunstmatige conserveringsmiddelen * Bewezen dat het de vorming van tandsteen tot 40% vermindert * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen * Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingredinten * Helpt sterke en gezonde botten te behouden dankzij mineralen en vitamine D * Gezonde huid en glanzende vacht ondersteund door omega 6-vetzuren en zink (Plein.nl)

Purina One Adult Kip&Granen - Kattenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Purina, voor echte foodies Katten hebben een verfijnde smaak en zijn zeer kieskeurig in wat ze lekker vinden. Maar bijna elke kat zal met zekerheid smullen van PURINA ONE® kattenvoer. Helpt gezondheid en welzijn te behouden De Purina ONE® is smakelijke kattenvoeding die rijk is aan kip en volkoren granen. De voeding is ontwikkeld door Purina's dierenartsen en voedingsdeskundigen, dus jouw volwassen poezenvriend zal alle voedingsstoffen binnenkrijgen die nodig zijn. De voeding ondersteunt de urinewegen en helpt haar gezondheid en welzijn te behouden. Ook bevat Purina ONE een stof wat de tandsteenopbouw vermindert met 40%. Door de hoogwaardige ingrediënten kan deze voeding makkelijk opgenomen worden in het darmkanaal waardoor er een goede consistente ontlasting ontstaat. Naast een gezonde spijsvertering wordt ook de huid en vacht ondersteunt! Dit komt door de Omega 6-vetzuren en zink. Ook bevat de Purina ONE vitamine D, wat zorgt voor sterke en gezonde botten om zonder moeite te kunnen springen en klimmen! * Vermindering van tandsteenopbouw tot 40% * Gezonde urinewegen bevorderd door uitgebalanceerde mineralen. * Hoge opname van voedingsstoffen dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. * Helpt sterke en gezonde botten te behouden dankzij mineralen en vitamine D. * Gezonde huid en glanzende vacht ondersteund door Omega 6-vetzuren en zink. Purine ONE is verkrijgbaar in 800g, 1.5kg, 3kg en 6kg. . Alle Purina One voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035618794
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Purina One Adult Kip Volkoren Granen kattenvoer 3 kg
€ 15,91
Purina One Adult Kip Volkoren Granen kattenvoer 3 kg bestellen
Purina One - Adult Kip / Volkoren granen
€ 16,99
Purina One - Adult Kip / Volkoren granen bestellen
Purina One Adult Kip - Volkoren Granen 3 kg
€ 23,20
Purina One Adult Kip - Volkoren Granen 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina One Adult Kip&Granen - Kattenvoer - 3 kg
€ 23,98
Purina One Adult Kip&Granen - Kattenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: