Home > Hondenvoer > Biofood > Biofood Puppy Small Breed Hond 1,5 kg
maandag, 26 september 2022
Biofood Puppy Small Breed Hond 1,5 kg

Biofood Puppy Small Breed Hond 1,5 kg

14,25 - 16,95
Bestel nu direct voor € 16,89

Biofood Puppy Mini hondenvoer is een volledige, natuurlijke en overheerlijke voeding voor puppy's van kleine rassen. Een greep uit de voordelen van dit product: * Rijk aan eiwitten uit kalkoen, vis en kip * Met Omega 3 en 6 vetzuren * Tarwe- en glutenvrij (Brekz.nl)

BF®Petfood Puppy Mini is smakelijk droogvoer voor puppy's of jonge honden van kleine rassen. Dit voer is tarwe- en glutenvrij en draagt bij aan een goede ontwikkeling van jouw pup. In dit voer zitten overheerlijke ingrediënten, zoals kip, vis, kalkoen en rijst. Jouw puppy zal dus zeker genieten van deze maaltijd! (Medpets.nl)

De puppy mini van biofood is een volledige brok voor puppy"s en jonge honden van kleine rassen. dit voer bevat uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. daarnaast is dit voer tarwe- en glutenvrij en bevat het geen kunstmatige toevoegingen. door de samenstelling wordt de geur en het volume van de ontlasting verminderd. tevens helpt deze premium brok bij het ondersteunen van het afweersysteem en het gebit.samenstelling:gedroogde kalkoen (24%), maïs, rijst (14%), gevogeltevet (14%), gedroogde vis (9% zalm/haring), gedroogde kip (7%), biergist, bietenpulp, eipoeder, lijnzaad, lecithine, zalmolie, inuline (bron van fos prebiotica 0,3%).toevoegingsmiddelen (per kg):vit. a: 18.000 ie, vit. d3: 1.800 ie, vit. e: 400 ie, vit. c: 200 mg, ijzer: 75 mg, jodium: 1,5 mg, koper: 5 mg, mangaan: 30 mg, zink: 65 mg.analytische bestanddelen:ruw eiwit: 33%ruw vet: 20%ruwe as: 6,5%ruwe celstof: 2%calcium: 1,1%fosfor: 0,8%magnesium: 0,9% (Dierspecialist.nl)

Biofood Puppy Small Breedpuppy mini is een hoogwaardige, volledige, natuurlijke hondenvoeding voor puppy’s en jonge honden van kleine rassen (tot 10-12 maanden) en drachtige en/of zogende honden van kleine rassen * 100% Natuurlijk * Tarwevrij * Ondersteuning groei, gebit, ontwikkeling en afweer * Optimale acceptatie, vertering en ontlasting * Met natuurlijke prebiotica (Plein.nl)

Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding Een goed begin is het halve werk. Zoekend naar een goede puppy voeding? Biofood heeft het! De Puppy Small Breed van Biofood is een hoogwaardige, volledige, natuurlijke hondenvoeding voor puppy's en jonge opgroeiende honden. Deze puppy voeding is geschikt voor kleine hondenrassen, en eventueel ook geschikt voor grotere honden die niet schrokken. Deze voeding ondersteunt de groei, ontwikkeling, huid en vacht, weerstand, gewrichten en het gebit van je jonge opgroeiende hond en heeft een optimale brokgrootte. Biofood Puppy Small Breed is een geschikte keus! De Biofood Puppy is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding op basis van kalkoen, vis, kip en rijst. Met prebiotica FOS (inuline) en zalmolie met omega 3 en 6 vetzuren. Een voeding die tarwe- en glutenvrij is. De voeding heeft een hoge acceptatie en verteerbaarheid en een optimale brokgrootte, -vorm en -structuur. Deze voeding ondersteunt je jonge hond in zijn groei, ontwikkeling, huid en vacht, afweer, gewrichten en het gebit. De Inuline FOS (prebiotica) stimuleert de darmflora en ondersteunt hiermee de gezondheid van je jonge hond. De Puppy Small Breed voorziet in een verhoogde energiebehoefte en is daarmee ook geschikt voor drachtige en/of zogende honden. Een duurzaam, dier- en milieuvriendelijk product. Deze verpakking is 100% recyclebaar. Waarom Biofood? Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is. Puppy Small Breed van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg . Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8714831003575
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg
€ 16,89
Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg
€ 16,89
Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg bestellen
Biofood Puppy Mini hondenvoer 1,5 kg
€ 17,20
Biofood Puppy Mini hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
BF®Petfood Puppy Mini - 1,5 kg
€ 18,90
BF®Petfood Puppy Mini - 1,5 kg bestellen
BF PUPPY SMALL BREED 1,5KG N 00001
€ 19,94
BF PUPPY SMALL BREED 1,5KG N 00001 bestellen
Biofood Small Breed Puppy 1,5 kg
€ 20,00
Biofood Small Breed Puppy 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg
€ 20,94
Biofood Puppy Small Breed - Hondenvoer - Kalkoen 1.5 kg bestellen
Bekijkt u ook: