Proplan Adult Large Breed Robust 14 kg

Proplan Adult Large Breed Robust 14 kg

44,95 - 53,99
Bestel nu direct voor € 44,95

Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Purina Pro Plan® Hond Large Robust Adult met optibalance™ Rijk aan Kip droge brokken Purina Pro Plan® Large Robust Adult met optibalance™ is hondenvoer rijk aan kip van hoge kwaliteit. De hondenvoeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Het beantwoordt al hun nutritionele behoeften dankzij een combinatie van zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor uw hond om hem met iedere maaltijd gezond en gelukkig te laten zijn. Deze complete voeding voor honden van grote rassen, ontwikkeld door dierenartsen en voedingsdeskundigen, ondersteunt de gezondheid van uw hond en helpt hem bij zijn dagelijkse uitdagingen. optibalance™ is speciaal samengesteld om bij te dragen aan hun tandverzorging, ondersteunt gezonde gewrichten en helpt de verschijnselen van ouder worden bij uw hond te bestrijden. Purina Pro Plan® Large Robust Adult met optibalance™ is een smakelijke, complete hondenvoeding, die is bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit - probeer het vandaag nog! Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Grote, volwassen honden met een robuuste lichaamsgewicht, die zwaarder zijn dan 25 kg, hebben speciale voedingsbehoeften, passend bij hun lichaam. Bij een zelfde borstomvang bezitten zij tot wel 50% meer lichaamsvet als andere atletische honden. Door dit extra gewicht hebben ze extra energie nodig en moeten de gewrichten, door de extra belasting, worden ondersteund. Pro Plan Large Robust Adult Optibalance is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en bevat de zinvolle combinatie van voedingstoffen, Optibalance, om landgurig een goede lichamelijke conditie te onderhouden. De zinvolle mix van vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen en visolie komt voort uit de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Het zorgt voor een algemene tandverzorging en helpt de gewrichten van grote honden gezond te houden, zodat een atief leven bevorderd wordt. Met een grote hoeveelheid aan antioxidanten zorgt het droogvoer ervoor, dat de mogelijke ouderdomsverschijnselen verminderd worden. De aan de kaken van grote hondenrassen aangepaste brokken met heerlijke stukken kip, worden bij gevogelteliefhebbers gemakkelijk geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, dat een optimale voeding een gezond welzijn bevorderd. Pro Plan Large Robust Adult Optibalance in een overzicht: Droogvoer voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw en een gewicht vanaf 25 kg Speciaal aan de voedingsbehoeften van zware honden aangepast, zoals bijvoorbeeld Berner Sennen honden, st. Bernard, Golden Retriever, Newfoundlander of Rottweiler Door dierenartsen en voedingsexperts ontwikkeld: Moderne receptuur, naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten samengesteld Ideale voedingsstoffen combinatie Optibalance: ondersteunt langdurig een goede lichaamsconditie en bevorderd het welzijn Hoog gehalte aan antioxidanten: kan ouderdomsverschijnselen verminderen Gezonde gewrichten: belangrijke voedingsstoffen die helpen, om de gezondheid van de extra zwaar belaste gewrichten te behouden Tanden formule: Ingrediënten bieden algemene tandverzorging Heerlijke stukken kip: smaakvolle proteïnebron Grote brokken: aangepast aan de kaken van grote honden Voedingsstoffencombinatie OptiBalance Ondersteunt de specifieke behoeften van honden met een robuuste constitutie en draagt ??bij aan het welzijn van het dier. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die de gewrichten van grote, gezonde honden helpen behouden. Mondhygiëne Deze brokjes bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezond gebit. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Een complete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Een speciale combinatie van L-carnitine en optimale eiwit- en vetgehaltes helpen vetopslag te reguleren. Bovendien bevat deze voeding... (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Optibalance Large Robust Adult hondenvoer is een speciaal samengestelde voeding voor uw volwassen hond van een groot ras, die een robuste bouw heeft. * Helpt vetopslag te reguleren * Verbetert darmflora * Vermindert belasting gewrichten (Brekz.nl)

Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed is speciaal samengesteld droogvoer voor grote, volwassen honden. Dit recept is afgestemd op de voedingsbehoefte van honden met een atletische of robuuste lichaamsbouw. De brokken hebben een heerlijke kipsmaak. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120426
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 44,95
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Large Robust Adult Optibalance - Kip & Rijst - 14 kg
€ 44,99
Pro Plan Large Robust Adult Optibalance - Kip & Rijst - 14 kg bestellen
Proplan - Large Robust - Adult Chicken
€ 48,49
Proplan - Large Robust - Adult Chicken bestellen
Pro Plan Optibalance Large Robust Adult hondenvoer 14 kg
€ 49,95
Pro Plan Optibalance Large Robust Adult hondenvoer 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed - Robust - Kip - 14 kg
€ 50,50
Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed - Robust - Kip - 14 kg bestellen
Pro Plan Adult Large Robust - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 14 kg
€ 53,99
Pro Plan Adult Large Robust - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Adult Large Robust - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 14 kg
€ 53,99
Pro Plan Adult Large Robust - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: