Proplan Adult Large Breed Robust 14 kg

Proplan Adult Large Breed Robust 14 kg

44,63 - 56,25
Bestel nu direct voor € 44,63

Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste bouw is er de Purina Pro Plan Dog Adult Robust voeding. De voeding bevat veel voedingsstoffen en ondersteunt de gezondheid van je hond. * Geschikt voor volwassen honden van grote rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Goed voor gezonde gewrichten en gebit. Gezonde ingrediënten Voor een robuuste hond is het belangrijk dat de gewrichten ondersteunt worden. De Purina Pro Plan Dog Adult Robust bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. De voedingsstoffen dragen ook bij aan gezonde gewrichten en gezonde gebitsverzorging. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Robust is verkrijgbaar in 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Grote, volwassen honden met een robuuste lichaamsgewicht, die zwaarder zijn dan 25 kg, hebben speciale voedingsbehoeften, passend bij hun lichaam. Bij een zelfde borstomvang bezitten zij tot wel 50% meer lichaamsvet als andere atletische honden. Door dit extra gewicht hebben ze extra energie nodig en moeten de gewrichten, door de extra belasting, worden ondersteund. Pro Plan Large Robust Adult Optibalance is door wetenschappers en dierenartsen ontwikkeld en bevat de zinvolle combinatie van voedingstoffen, Optibalance, om landgurig een goede lichamelijke conditie te onderhouden. De zinvolle mix van vitaminen, mineraalstoffen, sporenelementen en visolie komt voort uit de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Het zorgt voor een algemene tandverzorging en helpt de gewrichten van grote honden gezond te houden, zodat een atief leven bevorderd wordt. Met een grote hoeveelheid aan antioxidanten zorgt het droogvoer ervoor, dat de mogelijke ouderdomsverschijnselen verminderd worden. De aan de kaken van grote hondenrassen aangepaste brokken met heerlijke stukken kip, worden bij gevogelteliefhebbers gemakkelijk geaccepteerd. Een vooruitstrevend voer, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke bevindingen, dat een optimale voeding een gezond welzijn bevorderd. Purina Pro Plan Large Robust Adult Optibalance in een overzicht: Droogvoer voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw en een gewicht vanaf 25 kg Speciaal aan de voedingsbehoeften van zware honden aangepast, zoals bijvoorbeeld Berner Sennen honden, st. Bernard, Golden Retriever, Newfoundlander of Rottweiler Door dierenartsen en voedingsexperts ontwikkeld: Moderne receptuur, naar de nieuwste wetenschappelijke inzichten samengesteld Ideale voedingsstoffen combinatie Optibalance: ondersteunt langdurig een goede lichaamsconditie en bevorderd het welzijn Hoog gehalte aan antioxidanten: kan ouderdomsverschijnselen verminderen Gezonde gewrichten: belangrijke voedingsstoffen die helpen, om de gezondheid van de extra zwaar belaste gewrichten te behouden Tanden formule: Ingrediënten bieden algemene tandverzorging Heerlijke stukken kip: smaakvolle proteïnebron Grote brokken: aangepast aan de kaken van grote honden Voedingsstoffencombinatie OptiBalance Ondersteunt de specifieke behoeften van honden met een robuuste constitutie en draagt ??bij aan het welzijn van het dier. Gezonde gewrichten Bevat essentiële stoffen die de gewrichten van grote, gezonde honden helpen behouden. Mondhygiëne Deze brokjes bevatten ingrediënten die bijdragen aan een gezond gebit. Heerlijke stukjes kip Lekkere eiwitbron. (Zooplus.nl)

Een complete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste lichaamsbouw. Een speciale combinatie van L-carnitine en optimale eiwit- en vetgehaltes helpen vetopslag te reguleren. Bovendien bevat deze voeding... (Dierenwinkelxl.nl)

Pro Plan Optibalance Adult Large Robust Complete voeding voor volwassen honden van grote rassen met een robuuste bouw.Purina Pro Plan Large Robust Adult met OPTIbalance biedt alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een actieve levensstijl en om in zijn behoefte te voorzien.OPTIbalance is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden met een robuuste lichaamsbouw. De voeding bevat stukken kip van hoge kwaliteit en biedt superieure opname van voedingsstoffen om aan de behoeftes van honden te voldoen. De voedingsbehoeften van grote honden variëren afhankelijk van hunlichaamsvorm - zowel robuust als atletisch. Deze voeding is speciaal afgestemd op de hogere lichaamsmassa en lagere energievereisten van grote robuuste honden.Het recept is geformuleerd om te helpen het gebit en de gewrichten in topconditie te houden. * Volledige tandverzorging * Ondersteuntgezonde gewrichten * Helpt verschijnselen van ouder worden te bestrijden * Bevat stukken kip van hoge kwaliteit * Speciaal voor grote, robuuste hondenrassen (Plein.nl)

Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed is speciaal samengesteld droogvoer voor grote, volwassen honden. Dit recept is afgestemd op de voedingsbehoefte van honden met een atletische of robuuste lichaamsbouw. De brokken hebben een heerlijke kipsmaak. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035120426
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robuust Kip - 14 KG
€ 44,63
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robuust Kip - 14 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robuust Kip - 14 KG
€ 44,63
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robuust Kip - 14 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg
€ 44,63
Pro Plan Dog Adult Large Breed Robust Kip - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14kg Large Robust Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer
€ 47,99
14kg Large Robust Adult Optibalance Kip & Rijst Pro Plan Hondenvoer bestellen
Proplan - Large Robust - Adult Chicken
€ 49,99
Proplan - Large Robust - Adult Chicken bestellen
Pro Plan Optibalance Adult Large Robust 14 kg
€ 55,90
Pro Plan Optibalance Adult Large Robust 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed - Robust - Kip - 14 kg
€ 60,20
Purina Pro Plan Dog Adult - Large Breed - Robust - Kip - 14 kg bestellen
Bekijkt u ook: