Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Super Active 3 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Prins ProCare Super Active 3 kg

Prins ProCare Super Active 3 kg

14,50 - 24,95
Bestel nu direct voor € 14,50

De procare super active van prins is een volledig droogvoer voor honden van 6 maanden tot 8 jaar. dit voer bevat een hoog eiwit- en vetgehalte, speciaal voor actieve en opgroeiende honden. daarnaast zorgen omega-3 vetzuren uit zalmolie voor een gezonde en glanzende vacht.dit hoogwaardige voer is 100% natuurlijk en is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:granen, vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte), plantaardige bijproducten, oliën en vetten (0.5% zalmolie), suiker, gist.analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 25%ruw vet: 17%ruwe as: 7%ruwe celstof: 3%koolhydraten: 39%calcium: 1,3%fosfor: 0,9%kalium: 0,7%magnesium: 0,1%natrium: 0,4% (Dierspecialist.nl)

Prins Procare Super Active hondenvoer is hondenvoeding voor actieve en/of drachtige en zogende honden van middelgrote en grote rassen tot 8 jaar. Prins Procare Super hondenvoer bevordert: * Een goede conditie * Een glanzende en gezonde huid en vacht * Een optimale opname van voedingsstoffen (Brekz.nl)

Prins ProCare Super Active HondenvoerProCare Super Active is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. ProCare Super Active houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. Door de toegevoegde essentiële vetzuren heeft jouw hond voldoende energie om actief te blijven. De hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. Zo blijft je hond actief en speels zoals je van hem/haar gewend bent! De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding. * 100%Natuurlijk product * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. * Vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. (Plein.nl)

Prins Procare Super Active - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prins Procare Super is een hoogwaardige voeding speciaal voor opgroeiende en actieve honden die in de kracht van hun leven zijn. ProCare Super houdt uw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde en glanzende huid en vacht. Essentiele vetzuren leveren voldoende energie voor uw actieve hond. De hoge verteerbaarheid zorgt voor een optimale opname van alle voedingsstoffen. Zo blijft uw hond actief en speels zoals u van hem gewend bent! De toevoeging van L-carnitine zorgt voor een optimale vetverbranding. ProCare Super is bijzonder geschikt voor actieve en/of drachtige en zogende honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Dit is een geperste brok. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Super Active is speciaal samengesteld voor actieve, drachtige of zogende honden. Geschikt voor volwassen honden vanaf 6 maanden tot 8 jaar oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595030469
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC SUPER ACTIVE 3KG N 00001
€ 18,49
PRI PC SUPER ACTIVE 3KG N 00001 bestellen
Prins Procare Super - 3 KG
€ 18,95
Prins Procare Super - 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super - 3 KG
€ 18,95
Prins Procare Super - 3 KG bestellen
Prins ProCare Super Active hondenvoer 3 kg
€ 21,90
Prins ProCare Super Active hondenvoer 3 kg bestellen
Prins ProCare Super Active Hondenvoer 3 kg
€ 22,85
Prins ProCare Super Active Hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Super Active - Hondenvoer - 3 kg
€ 24,49
Prins Procare Super Active - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Prins - ProCare - Super Active
€ 24,95
Prins - ProCare - Super Active bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Super Active - 3 kg
€ 25,30
Prins ProCare Super Active - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: