Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Kip 3 kg
zondag, 16 januari 2022
Proplan Adult Kip 3 kg

Proplan Adult Kip 3 kg

17,42 - 19,95
Bestel nu direct voor € 17,42

Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen hond tot 7 jaar oud. Voor alle rassengroottes mogelijk. * Versterkt het immuunsysteem * Bevordert darmflora * Bevat omega-3 en omega-6 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Original MediumPro Plan Adult Medium Original is speciaal samengesteld voor volwassen honden. De brokken hebben een kip smaak. Deze voeding is compleet en gebalanceerd en voorziet volledig in de nutritionele behoeften om de gezondheid van volwassen honden te helpen bevorderen en een ideaal lichaamsgewicht te helpen behouden. De voordelen van Pro Plan Adult Medium Original: * Zorgt voor een betere balans van de darmflora * Helpt bij een gezonder spijsverteringskanaal * De vitaminen E&C, ondersteunen een sterk immuunsysteem * Ondersteunt de gezonde huid en de glanzende vacht (Plein.nl)

Purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip droge brokken samenstelling: gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, mais, kip, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, sojameel, maisgries, rijst, digest, gluten, mineralen, visolie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen: ie/kg: vit. a: 28 000; vit. d3: 910; vit. e : 550; mg/kg: vit. c : 140; ijzersulfaat-monohydraat: 231; calciumjodaat, watervrij: 3,0; kopersulfaat-pentahydraat: 46; mangaansulfaat-monohydraat: 110; zinksulfaat-monohydraat: 390; natriumseleniet: 0,27.met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 25,0%; vetgehalte: 15,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 2,5%.10-15kg 180-240 210-27515-20kg 240-290 270-33020-25kg 290-335 330-385voedingsadvies: zie de tabel voor de dagelijkse aanbevolen voedingshoeveelheid. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.bij purina pro plan geloven we dat een optimale voeding de basis is van optimale gezondheid en welzijn. purina pro plan met optihealth, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, biedt een vooruitstrevende voeding aan die een lange termijn effect heeft op de gezondheid van honden. optihealth is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende groottes en lichaamsbouw, die hun specifieke behoeftes ondersteunt en helpt om hen in topvorm te houden. purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip samengesteld voor een volledige tandverzorging.superieure opname van de voedingsstoffen om aan de behoeftes van uw hond te voldoen.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw hond.helpt om de vacht van uw hond prachtig glanzend te houden van de wortel tot de punt.bevat stukken kip van hoge kwaliteit. (Dierspecialist.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium Adult is een volledig diervoeder voor volwassen honden van een middelgroot hondenras. Deze voeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden en draagt bij aan het behouden van het lichaamsgewicht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035114807
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg
€ 17,42
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg
€ 17,42
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Proplan - Medium Adult Chicken
€ 19,95
Proplan - Medium Adult Chicken bestellen
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 3 kg
€ 21,70
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 3 kg bestellen
Pro Plan Optibalance Adult Medium 3 kg
€ 22,65
Pro Plan Optibalance Adult Medium 3 kg bestellen
PP MEDIUM ADULT 3KG 00001
€ 22,78
PP MEDIUM ADULT 3KG 00001 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 3 kg
€ 23,55
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: