Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Kip 3 kg
Thursday, 22 February 2024

Proplan Adult Kip 3 kg

16,230 - 61,250
Bestel nu direct voor € 16,23

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Everyday Nutrition voeding. Voor honden met een gezonde levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een actieve levensstijl en ondersteunt een glanzende vacht. * Geschikt voor volwassen honden van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Everyday Nutrition bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Everyday Nutrition is verkrijgbaar in 3kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan - Medium Adult met OPTIHEALTH Purina Pro Plan - Medium Adult is een volledig diervoeder voor volwassen honden. Het diervoeder is speciaal samengesteld om volwassen honden een complete en uitgebalanceerde voeding te bieden, die voldoet aan specifieke behoeften en helpt het lichaamsgewicht op peil te houden. Bekijk ook andere producten van Purina. Eigenschappen OPTIHEALTH bevat een speciale bron van prebiotica waarbij de bifidobacteriën toenemen, voor een betere balans van de darmflora. Het helpt ook de cellen van de darmen te voeden voor een gezonder spijsverteringskanaal Met hoge gehaltes vitamine E en C om een sterk immuunsysteem te ondersteunen Bevat belangrijke ingrediënten, zoals omega 3 -en 6-vetzuren, om een gezonde huid en een glanzende vacht te ondersteunen. Geschikt voor Volwassen honden van een middelgroot hondenras. Smaak Kip Samenstelling Kip (20%), tarwe, gedehydreerd gevogelte-eiwit, maïs, rijst (7%), gedroogde bietenpulp, dierlijk vet, maïsglutenmeel, digest, gedroogd ei, visolie en mineralen. (Medpets.nl)

Pro Plan Medium Adult Everyday Nutrition met kip hondenvoer is een complete voeding voor honden van middelgrote rassen. De voeding ondersteunt het onderhoud van de algehele gezondheid van uw hond. * Versterkt het immuunsysteem * Met hoogwaardige kip als hoofdingrediënt * Bevat omega 3- en 6 voor de ondersteuning van huid, vacht en gewrichten (Brekz.nl)

Pro Plan Adult Medium Everyday Nutrition KipPro Plan Adult Medium Everyday Nutrition Kip (voorheen OptiBalance) is speciaal samengesteld voor volwassen honden. De brokken hebben een kip smaak. Deze voeding is compleet en gebalanceerd en voorziet volledig in de nutritionele behoeften om de gezondheid van volwassen honden te helpen bevorderen en een ideaal lichaamsgewicht te helpen behouden. De voordelen van Pro Plan Adult Medium Original: * Zorgt voor een betere balans van de darmflora * Helpt bij een gezonder spijsverteringskanaal * De vitaminen E&C, ondersteunen een sterk immuunsysteem * Ondersteunt de gezonde huid en de glanzende vacht (Plein.nl)Categorie
Merk
EAN(s)
7613035114807
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 21,22
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 3 kg
€ 22,05
Proplan - Medium Adult Chicken
€ 22,99
Pro Plan Medium Adult Everyday Nutrition met kip hondenvoer 3 kg
€ 24,20
Pro Plan Adult Medium Everyday Nutrition Kip 3 kg
€ 25,95
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult Everyday Nutrition- Honden droogvoer - Kip - 3 kg
€ 26,89