Home > Hondenvoer > Pro Plan > Proplan Adult Kip 3 kg
dinsdag, 06 december 2022
Proplan Adult Kip 3 kg

Proplan Adult Kip 3 kg

18,15 - 23,92
Bestel nu direct voor € 20,99

Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer is een uitgebalanceerde voeding voor uw volwassen hond tot 7 jaar oud. Voor alle rassengroottes mogelijk. * Versterkt het immuunsysteem * Bevordert darmflora * Bevat omega-3 en omega-6 voor huid en vacht (Brekz.nl)

Purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip droge brokken samenstelling: gedehydreerd gevogelte-eiwit, tarwe, mais, kip, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, sojameel, maisgries, rijst, digest, gluten, mineralen, visolie.toevoegingsmiddelen:nutritionele toevoegingsmiddelen: ie/kg: vit. a: 28 000; vit. d3: 910; vit. e : 550; mg/kg: vit. c : 140; ijzersulfaat-monohydraat: 231; calciumjodaat, watervrij: 3,0; kopersulfaat-pentahydraat: 46; mangaansulfaat-monohydraat: 110; zinksulfaat-monohydraat: 390; natriumseleniet: 0,27.met antioxidantenanalytische bestanddelen:eiwit: 25,0%; vetgehalte: 15,0%; ruwe as: 7,5%; ruwe celstof: 2,5%.10-15kg 180-240 210-27515-20kg 240-290 270-33020-25kg 290-335 330-385voedingsadvies: zie de tabel voor de dagelijkse aanbevolen voedingshoeveelheid. deze hoeveelheden zijn alleen richtlijnen. naar gelang zijn mate van activiteit, fysieke conditie en individuele behoeften, kunt u de dagelijkse hoeveelheid aanpassen om uw hond in de ideale lichaamsconditie te houden. schoon, vers drinkwater dient altijd beschikbaar te zijn. bezoek regelmatig een dierenarts voor de gezondheid van uw hond.de voeding op een koele en droge plaats bewaren.de verpakking is geen speelgoed. om verstikking te voorkomen, de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden.bij purina pro plan geloven we dat een optimale voeding de basis is van optimale gezondheid en welzijn. purina pro plan met optihealth, ontwikkeld door onze dierenartsen en voedingsspecialisten, biedt een vooruitstrevende voeding aan die een lange termijn effect heeft op de gezondheid van honden. optihealth is een combinatie van specifiek geselecteerde voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden voor honden van verschillende groottes en lichaamsbouw, die hun specifieke behoeftes ondersteunt en helpt om hen in topvorm te houden. purina pro plan hond medium adult met optihealth rijk aan kip samengesteld voor een volledige tandverzorging.superieure opname van de voedingsstoffen om aan de behoeftes van uw hond te voldoen.een combinatie van belangrijke voedingsstoffen die helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten voor een actieve levensstijl van uw hond.helpt om de vacht van uw hond prachtig glanzend te houden van de wortel tot de punt.bevat stukken kip van hoge kwaliteit. (Dierspecialist.nl)

Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke voeding voor je viervoeter Speciaal voor volwassen honden van medium rassen, is er de Purina Pro Plan Dog Adult Medium voeding. Voor honden met een gezonde levensstijl is het belangrijk dat zij de juiste voeding binnenkrijgen. De voeding helpt bij de ondersteuning van gezonde gewrichten, een actieve levensstijl en ondersteunt een glanzende vacht. * Geschikt voor volwassen honden van medium rassen. * Bevat veel voedingsstoffen. * Ondersteunt het gebit en gewrichten. Gezonde ingrediënten Purina Pro Plan Dog Adult Medium bevat veel voedingsstoffen die ervoor zorgen dat je hond alles binnenkrijgt, met een heerlijke kipsmaak. Door de evenwichtige voedingsstoffen heeft je hond elke dag een gezonde en lekkere maaltijd. Over Purina Pro Plan Alle Purina Pro Plan producten bevatten hoogwaardige ingrediënten die voordelen bieden voor elke levensfase van je hond of kat. Het ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan een gezonde ontwikkeling. De voeding is wetenschappelijk samengesteld en bevat veel smaak, waardoor je hond of kat er extra van kan genieten. Purina Pro Plan Dog Adult Medium is verkrijgbaar in 3kg en 14 kg. . Alle Pro Plan voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Purina Pro Plan Dog - Medium Adult is een volledig diervoeder voor volwassen honden van een middelgroot hondenras. Deze voeding is speciaal samengesteld voor volwassen honden en draagt bij aan het behouden van het lichaamsgewicht. (Medpets.nl)

Pro Plan Adult Original MediumPro Plan Adult Medium Original is speciaal samengesteld voor volwassen honden. De brokken hebben een kip smaak. Deze voeding is compleet en gebalanceerd en voorziet volledig in de nutritionele behoeften om de gezondheid van volwassen honden te helpen bevorderen en een ideaal lichaamsgewicht te helpen behouden. De voordelen van Pro Plan Adult Medium Original: * Zorgt voor een betere balans van de darmflora * Helpt bij een gezonder spijsverteringskanaal * De vitaminen E&C, ondersteunen een sterk immuunsysteem * Ondersteunt de gezonde huid en de glanzende vacht (Plein.nl)
Categorie Merk EAN(s)
7613035114807
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Proplan - Medium Adult Chicken
€ 20,99
Proplan - Medium Adult Chicken bestellen
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 3 kg
€ 21,70
Pro Plan Optibalance Medium Adult hondenvoer 3 kg bestellen
PP MEDIUM ADULT 3KG 00001
€ 22,78
PP MEDIUM ADULT 3KG 00001 bestellen
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,11
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,11
Pro Plan Medium Adult - Kip Met Optibalance - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,14
Pro Plan Dog Adult Medium Breed Kip - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 3 kg
€ 23,55
Purina Pro Plan Dog - Medium Adult - Kip - 3 kg bestellen
Pro Plan Optibalance Adult Medium 3 kg
€ 27,82
Pro Plan Optibalance Adult Medium 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: