Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Resist 10 kg
Thursday, 28 March 2024

Prins VitalCare Resist 10 kg

81,950 - 81,950
Bestel nu direct voor € 81,95

Prins VitalCare Resist Calm is een krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding... (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Resist Calm kattenvoer is een kattenvoer met kruiden, geschikt voor katten die een verminderde weerstand hebben. * Ondersteunt het immuunsysteem * Verhoogt de weerstand * Stimuleert een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Resist Calm Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten zijn van nature wat angstiger en gevoeliger voor factoren van buitenaf. Speciaal voor deze katten is er Prins VitalCare Resist Calm. Een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten die gevoelig zijn. Kenmerken van Resist Calm Deze volledige maaltijd met kruidenextracten is gemaakt voor gevoelige katten waarbij factoren als ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen zorgen voor een verlaagde weerstand. Daarom bevat deze brok o.a. vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium om het immuunsysteem te ondersteunen. Andere ingrediënten zoals zalmolie, FOS en kruidenextracten geven de rest van het lichaam (en geest) de juiste ondersteuning. Om de huid en vacht gezond te houden, zit er zalmolie in de voeding, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Resist Calm is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Resist CalmVitalCare Resist Calm is een krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding met kruidenextracten ondersteunt het immuunsysteem en ondersteunt de weerstand van jouw kat. * KruidenextractenVerrijkt met kruidenextracten voor katten met spanning of stress. * Glanzende vachtLinolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. * StruvietvoorkomendEen licht verzuurde urine helpt struvietvorming te voorkomen. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595640156
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins VitalCare - Resist Calm
€ 81,95
Prins VitalCare Resist Calm kattenvoer 10 kg
€ 81,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Resist Calm Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 81,95
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 10 kg
€ 81,95