Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Resist 10 kg
woensdag, 10 augustus 2022
Prins VitalCare Resist 10 kg

Prins VitalCare Resist 10 kg

65,49 - 71,95
Bestel nu direct voor € 65,49

Prins Vitalcare Resist kattenvoer is een kattenvoer met kruiden, geschikt voor katten die een verminderde weerstand hebben. * Ondersteunt het immuunsysteem * Verhoogt de weerstand * Stimuleert een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

Prins VitalCare Resist CalmVitalCare Resist Calm is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extra’s nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van je kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie van je kat * 100% Natuurlijk; * Verrijkt met kruidenextracten; * Vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem; * Ondersteunt de spijsvertering; * Helpt blaasgruis te voorkomen door toegevoegde urineverzurende stoffen. (Plein.nl)

Prins VitalCare Resist Calm is een volledige krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten vanaf 12 maanden met een verminderde weerstand. Dit voer verhoogt de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem van je lieve kat. (Medpets.nl)

Prins Vitalcare Cat Resist Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten zijn van nature wat angstiger en gevoeliger voor factoren van buitenaf. Speciaal voor deze katten is er Prins VitalCare Resist Calm. Een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten die gevoelig zijn. Kenmerken van Resist Calm Deze volledige maaltijd met kruidenextracten is gemaakt voor gevoelige katten waarbij factoren als ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen zorgen voor een verlaagde weerstand. Daarom bevat deze brok o.a. vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium om het immuunsysteem te ondersteunen. Andere ingrediënten zoals zalmolie, FOS en kruidenextracten geven de rest van het lichaam (en geest) de juiste ondersteuning. Om de huid en vacht gezond te houden, zit er zalmolie in de voeding, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Resist Calm is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595640156
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Resist Calm
€ 65,49
Prins - VitalCare - Resist Calm bestellen
Prins VitalCare Resist kattenvoer 10 kg
€ 66,75
Prins VitalCare Resist kattenvoer 10 kg bestellen
Prins VitalCare Resist - Kattenvoer - 10 kg
€ 66,75
Prins VitalCare Resist - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Resist - Kattenvoer - 10 kg
€ 66,75
Prins VitalCare Resist - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 10 kg
€ 66,75
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Resist Calm - 10 kg
€ 70,20
Prins VitalCare Resist Calm - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Resist Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 71,95
Prins Vitalcare Cat Resist Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: