Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Resist 1,5 kg
vrijdag, 07 oktober 2022
Prins VitalCare Resist 1,5 kg

Prins VitalCare Resist 1,5 kg

16,95 - 21,50
Bestel nu direct voor € 19,25

Prins Vital Care Resist Calm is een krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten. Ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen voor een verlaagde weerstand zorgen. Deze volledige voeding met kruidenextracten ondersteunt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand van jouw kat. (Dierenwinkelxl.nl)

De vitalcare resist van prins is speciaal gemaakt voor gevoelige katten. dit voer is zeer geschikt voor dieren met ziekte, angst, stress of hormonale problemen. door vitamine d, zink en selenium wordt het immuunsysteem ondersteund. daarnaast zorgen omega-3 vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht. dit voer bevat kruidenextracten, voor extra ondersteuning. het voer is 100% natuurlijk, proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:gedehydreerd gevogelte, maïs, maïsgluten, dierlijke vetten (gevogelte, rund), rijst, heel eipoeder, gedroogde cichoreipulp, cellulose, gevogelte eiwithydrolysaat, hydrolysaat van kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0,5%), resist kruiden (siberean ginseng, deer antler, schizandra, ho shou wu/polygonum, ganoderma red) (0,05%), fructooligosaccharide (fos) (0,04%).analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 32%ruw vet: 20%ruwe as: 7%ruwe celstof: 3,5%koolhydraten: 28,5%calcium: 1,4%fosfor: 1%kalium: 0,6%magnesium: 0,08%natrium: 0,5% (Dierspecialist.nl)

Prins Vitalcare Resist kattenvoer is een kattenvoer met kruiden, geschikt voor katten die een verminderde weerstand hebben. * Ondersteunt het immuunsysteem * Verhoogt de weerstand * Stimuleert een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

Prins VitalCare Resist CalmVitalCare Resist Calm is een hoogwaardige voeding met kruiden. Deze mix van kruiden maakt de voeding zeer geschikt voor katten die wat extras nodig hebben. Katten die ziek zijn geweest of herstellende zijn na een operatie, kunnen een verminderde weerstand hebben. Maar ook angst, stress en hormonale schommelingen kunnen de weerstand verlagen, waardoor de kat gevoeliger wordt voor infecties. De kruiden zorgen voor een extra ondersteuning van het immuunsysteem en verhogen de weerstand van je kat. Hierdoor verbetert de algehele conditie van je kat * 100% Natuurlijk product * Katten kunnen gevoelig zijn voor stress wat kan leiden tot lichamelijke klachten, zoals een verminderde weerstand. Ingredinten als zalmolie, FOS en kruidenextracten geven de juiste ondersteuning. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Omega 3-vetzuren (1.1%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Resist Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor gevoelige katten van Prins VitalCare Sommige katten zijn van nature wat angstiger en gevoeliger voor factoren van buitenaf. Speciaal voor deze katten is er Prins VitalCare Resist Calm. Een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten die gevoelig zijn. Kenmerken van Resist Calm Deze volledige maaltijd met kruidenextracten is gemaakt voor gevoelige katten waarbij factoren als ziekte, een operatie, angst, stress en hormonale schommelingen kunnen zorgen voor een verlaagde weerstand. Daarom bevat deze brok o.a. vitaminen en mineralen zoals vitamine D, zink en selenium om het immuunsysteem te ondersteunen. Andere ingrediënten zoals zalmolie, FOS en kruidenextracten geven de rest van het lichaam (en geest) de juiste ondersteuning. Om de huid en vacht gezond te houden, zit er zalmolie in de voeding, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Resist Calm is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Resist Calm is een volledige krokante voeding met kruidenextracten voor gevoelige volwassen katten vanaf 12 maanden met een verminderde weerstand. Dit voer verhoogt de weerstand en ondersteunt het immuunsysteem van je lieve kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595640088
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - VitalCare - Resist Calm
€ 19,25
Prins - VitalCare - Resist Calm bestellen
PRI VC RESIST CALM 1,5KG N 00001
€ 20,94
PRI VC RESIST CALM 1,5KG N 00001 bestellen
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 1,5 kg
€ 21,50
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 1,5 kg
€ 21,50
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Resist kattenvoer 1,5 kg
€ 22,20
Prins VitalCare Resist kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 1,5 kg
€ 23,15
Prins VitalCare Resist Calm Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Resist Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,24
Prins Vitalcare Cat Resist Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Resist Calm - 1,5 kg
€ 23,50
Prins VitalCare Resist Calm - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: