Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Indoor 10 kg
Thursday, 28 March 2024

Prins VitalCare Indoor 10 kg

79,950 - 79,950
Bestel nu direct voor € 79,95

De Prins VitalCare Indoor is een krokante voeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar die in huis leven. Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Deze volledige maaltijd helpt jouw kat op gewicht te blijven. Door het lagere vetgehalte en het verhoogde eiwitgehalte is VitalCare Indoor ook bijzonder geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Indoor kattenvoer is een krokante voeding voor binnenkatten tot 7 jaar. * Ondersteunt spieren * Draagt bij aan goede darmwerking * Helpt haarballen en gebitsproblemen voorkomen (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Indoor Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor binnenkatten van Prins VitalCare Een binnenkat slaapt wat meer dan een buitenkant dat doet, ze hebben dan ook minder energie nodig om de dag door te komen. Prins VitalCare Indoor is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar die binnen leven. Kenmerken van Indoor Deze volledige maaltijd is zeer geschikt voor de minder actieve binnenkat, immers hebben deze een lagere voedingsbehoefte dan een actieve buitenkat. De voeding bevat onder andere natuurlijke vezels die de darmactiviteit ondersteunen en zorgen van een natuurlijke afvoer van haren via het maagdarmkanaal, ook zorgen ze voor optimale gewichtscontrole. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Door het lagere vetgehalte en verhoogde eiwitgehalte is deze voeding ook zeer geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Indoor is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare IndoorVitalCare Indoor is een krokante voeding voor volwassen katten tot circa 8 jaar die in huis leven. Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Deze volledige maaltijd helpt jouw kat op gewicht te blijven. Door het lagere vetgehalte en het verhoogde eiwitgehalte is VitalCare Indoor ook bijzonder geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. * Optimaal gewichtVerlaagd vetgehalte om een minder actieve kat op gewicht te houden * HaarbalvormingVezels helpen voor een natuurlijke afvoer van haren via het maag-darmkanaal * Glanzende vachtLinolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595630157
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins VitalCare - Indoor
€ 79,95
Prins VitalCare Indoor kattenvoer 10 kg
€ 79,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Indoor Gevogelte - Kattenvoer - 10 kg
€ 79,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Indoor 10 kg - Kat
€ 79,95
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 10 kg
€ 79,95