Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Indoor 1,5 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Prins VitalCare Indoor 1,5 kg

Prins VitalCare Indoor 1,5 kg

16,95 - 24,14
Bestel nu direct voor € 16,95

De vitalcare indoor van prins is speciaal gemaakt voor katten die in huis leven. deze voeding is speciaal aangepast op katten met een lagere energiebehoefte en is dus ook geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. hierdoor wordt overgewicht voorkomen en blijft het dier in goede conditie. daarnaast zorgen omega-3 vetzuren voor een gezonde huid en glanzende vacht. door natuurlijke vezels worden haren snel afgevoerd, waardoor haarballen worden voorkomen. het voer is 100% natuurlijk, proefdiervrij en vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:gedehydreerd gevogelte, rijst, maïs, dierlijk vet (gevogelte, rund), maïsgluten, heel eipoeder, plantaardige vezels (3,5%), gedroogde cichoreipulp, zalmolie (2%), cellulose, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaadolie, hydrolysaat van gist, fructo-oligo-sacchariden (fos) (0,04%).analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 31%ruw vet: 15%ruwe as: 7%ruwe celstof: 5%koolhydraten: 33%calcium: 1,3%fosfor: 1%kalium: 0,6%magnesium: 0,07%natrium: 0,5% (Dierspecialist.nl)

De Prins VitalCare Indoor is een krokante voeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar die in huis leven. Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Deze volledige maaltijd helpt jouw kat op gewicht te blijven. Door het lagere vetgehalte en het verhoogde eiwitgehalte is VitalCare Indoor ook bijzonder geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Indoor kattenvoer is een krokante voeding voor binnenkatten tot 7 jaar. * Ondersteunt spieren * Draagt bij aan goede darmwerking * Helpt haarballen en gebitsproblemen voorkomen (Brekz.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare IndoorVitalCare Indoor is een krokante voeding voor volwassen katten tot ca. 7 jaar die in huis leven. Deze volledige voeding helpt jouw kat op gewicht te blijven en de spieren intact te houden. Het lagere vetgehalte en het verhoogde eiwitgehalte maken VitalCare Indoor ook buitengewoon geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten. * 100% Natuurlijk product * Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Natuurlijke vezels zorgen voor een optimale gewichtscontrole. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. * Natuurlijke vezels ondersteunen de darmactiviteit en zorgen voor een natuurlijke afvoer van haren via het maag-darmkanaal van de kat. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Indoor Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor binnenkatten van Prins VitalCare Een binnenkat slaapt wat meer dan een buitenkant dat doet, ze hebben dan ook minder energie nodig om de dag door te komen. Prins VitalCare Indoor is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar die binnen leven. Kenmerken van Indoor Deze volledige maaltijd is zeer geschikt voor de minder actieve binnenkat, immers hebben deze een lagere voedingsbehoefte dan een actieve buitenkat. De voeding bevat onder andere natuurlijke vezels die de darmactiviteit ondersteunen en zorgen van een natuurlijke afvoer van haren via het maagdarmkanaal, ook zorgen ze voor optimale gewichtscontrole. Om voor een gezonde en glanzende vacht te zorgen is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Door het lagere vetgehalte en verhoogde eiwitgehalte is deze voeding ook zeer geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Indoor is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Indoor is een smakelijke kattenvoeding voor volwassen binnenkatten. Dit krokante voer ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. Het voer houdt je kat tevens op gewicht en ondersteunt de spieren. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595630089; 8715299103418
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC INDOOR 1,5KG N 00001
€ 20,94
PRI VC INDOOR 1,5KG N 00001 bestellen
Prins - VitalCare - Indoor
€ 21,50
Prins - VitalCare - Indoor bestellen
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 1,5 kg
€ 24,14
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 1,5 kg
€ 24,14
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Indoor kattenvoer 1,5 kg
€ 24,45
Prins VitalCare Indoor kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,40
Prins VitalCare Indoor Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Indoor Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 26,49
Prins Vitalcare Indoor Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Indoor - 1,5 kg
€ 27,25
Prins VitalCare Indoor - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: