Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic 5 kg

Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic 5 kg

42,95 - 50,95
Bestel nu direct voor € 42,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

De Prins Vital Care Dieet Weight Reduction & Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt uw kat op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen uw kat tijdens het afvallen (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction Diabetic voor de kat is speciaal ontwikkeld om de kat op een verantwoorde manier af te laten vallen en de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren. * Stimuleert vetverbranding * Bevordert een gezonde huid en vacht * 100% natuurlijk (Brekz.nl)

Prins VitalCare Dieet Weight Reduction&Diabetic KattenvoerPrins VitalCare Veterinary Diet Weight Reduction&Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt jouw kat op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je kat tijdens het afvallen. * Bij overgewicht. Laag energiegehalte en extra voedingsvezels helpen op een verantwoorde manier af te vallen, L-carnitine stimuleert de vetstofwisseling * Diabetes. Ter ondersteuning van katten met diabetes mellitus (suikerziekte) en een evenwichtige bloedsuikerspiegel * Hoog eiwitgehalte. Een hoog eiwitgehalte zorgt voor behoud van spiermassa tijdens het afvallen. * Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren (0.35%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgenvoor een glanzende vacht. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Gewichtsverlies/Diabeet - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor te zware katten van Prins VitalCare Overgewicht bij katten komt veel voor en dit kan ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen, zoals diabetes. Het is daarom belangrijk dat je kat gauw weer een gewicht heeft. Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten met overgewicht en diabetes. Kenmerken van Weight Reduction & Diabetic Deze volledige dieetvoeding helpt jouw kat om op een verantwoorde manier af te vallen en het ondersteunt tegelijkertijd de regulering van de bloedsuikerspiegel voor katten met diabetes mellitus. Het afvallen wordt gerealiseerd door een laag energiegehalte en extra voedingsvezels, ook stimuleert L-carnitine de vetstofwisseling. Een hoog eiwitgehalte zorgt ervoor dat de spieren tijdens het afvallen behouden blijven. De verlaagde zetmeelopname en voedingsvezels ondersteunen een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Let op: Weight Reduction & Diabetic is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is totdat het gewenste lichaamsgewicht is bereikt of aanvankelijk ten hoogte 6 maanden. Nadat het gewenste gewicht is behaald, kan je over stappen op een passende voeding zoals Prins VitalCare Indoor. Aangeraden wordt om vóór gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Gebruik het voer niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic is een dieetvoeding en helpt je kat met overgewicht om veranwoord af te vallen. Daarnaast is het voer ook geschikt voor katten met diabetes, omdat het de regulering van de bloedsuikerspiegel ondersteunt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595740092
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI WEIGHT RED/DIABETIC 5KG N 00001
€ 46,94
PRI WEIGHT RED/DIABETIC 5KG N 00001 bestellen
Prins - Vital Care - Dieet Weight Reduction
€ 50,95
Prins - Vital Care - Dieet Weight Reduction bestellen
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 5 kg
€ 50,95
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 5 kg
€ 50,95
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 5 kg bestellen
Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer 5 kg
€ 50,95
Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer 5 kg bestellen
Prins VitalCare Diet Weight Reduction&Diabetic Kattenvoer 5 kg
€ 50,95
Prins VitalCare Diet Weight Reduction&Diabetic Kattenvoer 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Gewichtsverlies/Diabeet - Kattenvoer - 5 kg
€ 50,95
Prins Vitalcare Gewichtsverlies/Diabeet - Kattenvoer - 5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic - 5 kg
€ 53,80
Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic - 5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: