Prins Vitalcare Dieet Weight Reduction & Diabetic 5 kg

56,150 - 56,250
Bestel nu direct voor € 56,15

Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic De dieetvoeding VitalCare Weight Reduction & Diabetic van Prins is een voeding die volwassen katten helpt bij het verantwoord afvallen. Daarnaast is de voeding ook geschikt voor katten met diabetes door de ondersteuning van de regulering van de bloedsuikerspiegel. Eigenschappen Helpt je kat op een verantwoorde manier gewicht te verliezen Ter ondersteuning van katten met diabetes Bevat L-carnitine om de vetstofwisseling te stimuleren Hoog eiwitgehalte voor behoud van spiermassa Laag energiegehalte Laag gehalte aan snel glucose afgevende koolhydraten Optimale balans van vitaminen en mineralen voor voldoende voedingsstoffen tijdens het afvallen Extra toegevoegde voedingsvezels die het hongergevoel helpen te verminderen Te gebruiken bij: Volwassen katten met overgewicht en/of diabetes De aanbevolen gebruiksduur is aanvankelijk hoogstens 6 maanden of tot het gewenste lichaamsgewicht is bereikt. Wanneer het gewenste gewicht is bereikt kan een voeding zoals Prins VitalCare Indoor gegeven worden. Raadpleeg voor gebruik of bij verlenging een dierenarts. Niet te gebruiken bij: Kittens Drachtige of zogende poezen Smaak Gevogelte Inhoud Zak van 1,5 kg of 5 kg. Samenstelling Dierlijk eiwitextract, gedehydreerd gevogelte, gerst, maïs, cellulose, maïsgluten, gedroogde bietenpulp, dierlijke vetten (gevogelte, rund), gedroogde aardappel, erwten, gedroogde appel, gist, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, inuline (bron van FOS), mineralen. Analytische bestanddelen Vocht 8,0%, ruw eiwit 34,0%, ruw vet 12,0%, ruwe as 6,5%, ruwe celstof 12,0%, koolhydraten 27,5%, zetmeel 19,0%, suikers totaal 1,6%, essentiële vetzuren 2,0%, energie 3540 kcal/kg Mineralen Calcium 1,1%, fosfor 0,9%, kalium 0,6%, magnesium 0,1%, natrium 0,4% (Medpets.nl)

De Prins Vital Care Dieet Weight Reduction & Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt uw kat op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen uw kat tijdens het afvallen (Dierenwinkelxl.nl)

Prins VitalCare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer is speciaal ontwikkeld om de kat op een verantwoorde manier af te laten vallen en de bloedsuikerspiegel te helpen reguleren. * Stimuleert vetverbranding * Bevordert een gezonde huid en vacht * 100% natuurlijk (Brekz.nl)

Prins Vitalcare Gewichtsverlies/Diabeet - Kattenvoer - 5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor te zware katten van Prins VitalCare Overgewicht bij katten komt veel voor en dit kan ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen, zoals diabetes. Het is daarom belangrijk dat je kat gauw weer een gewicht heeft. Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten met overgewicht en diabetes. Kenmerken van Weight Reduction & Diabetic Deze volledige dieetvoeding helpt jouw kat om op een verantwoorde manier af te vallen en het ondersteunt tegelijkertijd de regulering van de bloedsuikerspiegel voor katten met diabetes mellitus. Het afvallen wordt gerealiseerd door een laag energiegehalte en extra voedingsvezels, ook stimuleert L-carnitine de vetstofwisseling. Een hoog eiwitgehalte zorgt ervoor dat de spieren tijdens het afvallen behouden blijven. De verlaagde zetmeelopname en voedingsvezels ondersteunen een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Let op: Weight Reduction & Diabetic is een dieetvoeding. De aanbevolen gebruiksduur is totdat het gewenste lichaamsgewicht is bereikt of aanvankelijk ten hoogte 6 maanden. Nadat het gewenste gewicht is behaald, kan je over stappen op een passende voeding zoals Prins VitalCare Indoor. Aangeraden wordt om vóór gebruik of voor verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen. Gebruik het voer niet bij kittens, drachtige of zogende poezen. Waarom Prins Dieetvoedingen? * Wetenschappelijk onderbouwd en samen met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten tot stand gekomen * Veilig langdurig te gebruiken * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke en uitstekend verteerbare voeding geschikt voor alle soorten katten * Verkrijgbaar bij de dierenspeciaalzaak Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic is verkrijgbaar in 1,5 kg en 5 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins VitalCare Dieet Weight Reduction&DiabeticPrins VitalCare Veterinary Diet Weight Reduction&Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt jouw kat op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je kat tijdens het afvallen. * Bij overgewichtLaag energiegehalte en extra voedingsvezels helpen op een verantwoorde manier af te vallen, L-carnitine stimuleert de vetstofwisseling * DiabetesTer ondersteuning vanhonden met diabetes mellitus (suikerziekte) en een evenwichtige bloedsuikerspiegel * Hoog eiwitgehalteEen hoog eiwitgehalte zorgt voor behoud van spiermassa tijdens het afvallen. * Omega 3-vetzurenOmega 3-vetzuren (0.35%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgen voor een glanzende vacht. (Plein.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595740092
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic - 5 kg
€ 56,15
Prins Vital Care Dieet - Weight Reduction & Diabetic
€ 56,25
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Dieetvoeding Weight Reduction & Diabetic 5 kg - Kat
€ 56,25
Prins VitalCare Dieet Weight Reduction & Diabetic kattenvoer 5 kg
€ 56,25
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Gewichtsverlies/Diabeet - Kattenvoer - 5 kg
€ 56,25
Prins VitalCare Diet Weight Reduction&Diabetic Kattenvoer 5 kg
€ 56,25