Prins VitalCare Dieet Weight Reduction & Diabetic 1,5 kg

Prins VitalCare Dieet Weight Reduction & Diabetic 1,5 kg

18,95 - 25,46
Bestel nu direct voor € 21,49

De Prins Vital Care Dieet Weight Reduction & Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt jouw kat op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je kat tijdens het afvallen. (Dierenwinkelxl.nl)

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins VitalCare Dieet Weight Reduction&Diabetic KattenvoerPrins VitalCare Veterinary Diet Weight Reduction&Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt jouw kat op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je kat tijdens het afvallen. * Bij overgewicht. Laag energiegehalte en extra voedingsvezels helpen op een verantwoorde manier af te vallen, L-carnitine stimuleert de vetstofwisseling * Diabetes. Ter ondersteuning van honden met diabetes mellitus (suikerziekte) en een evenwichtige bloedsuikerspiegel * Hoog eiwitgehalte. Een hoog eiwitgehalte zorgt voor behoud van spiermassa tijdens het afvallen. * Omega 3-vetzuren. Omega 3-vetzuren (0.35%) dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid en zorgenvoor een glanzende vacht. (Plein.nl)

Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic is een dieetvoeding en helpt je kat met overgewicht om veranwoord af te vallen. Daarnaast is het voer ook geschikt voor katten met diabetes, omdat het de regulering van de bloedsuikerspiegel ondersteunt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595740078
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - Vital Care - Dieet Weight Reduction
€ 21,49
Prins - Vital Care - Dieet Weight Reduction bestellen
PRI WEIGHT RED/DIABETIC 1,5KG N 00001
€ 22,94
PRI WEIGHT RED/DIABETIC 1,5KG N 00001 bestellen
Prins VitalCare Diet Weight Reduction&Diabetic Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,40
Prins VitalCare Diet Weight Reduction&Diabetic Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,46
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 1,5 kg
€ 25,46
Prins VitalCare Diet Weight Reduction & Diabetic Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic - 1,5 kg
€ 25,60
Prins VitalCare Weight Reduction & Diabetic - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: