Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult 1,5 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Prins VitalCare Adult 1,5 kg

Prins VitalCare Adult 1,5 kg

15,25 - 21,79
Bestel nu direct voor € 15,25

De vitalcare adult fit van prins is een volledig voer voor volwassen katten tot 7 jaar. dit voer bevat zalmolie en omega-3 vetzuren, die een gezonde huid en vacht ondersteunen. daarnaast bevat deze brok een verhooogd vetgehalte, zodat aan de energiebehoefte van actieve katten wordt voldaan. eiwitten zorgen voor de ontwikkeling van sterke spieren. dit voer is 100% natuurlijk en is vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:gedehydreerd gevogelte, maïs, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, eipoeder, cichoreipulp, cellulose, hydrolysaat van kippenlever, plantaardige olie, hydrolysaat van gist, zalmolie (0.5%), fructo-oligo-sacchariden (fos), lecithine.analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 32%ruw vet: 20%ruwe as: 7%ruwe celstof: 3,5%koolhydraten: 28,5%calcium: 1,4%fosfor: 1%kalium: 0,6%magnesium: 0,08%natrium: 0,5% (Dierspecialist.nl)

Prins VitalCare Adult kattenvoer is een smakelijke, volledige voeding met kip en is geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van 7 jaar. * Rijk aan eiwitten * Hoog vetgehalte voor actieve katten * Verzorgt de huid en vacht (Brekz.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare Adult FitVitalCare Adult Fit is een krokante voeding voor actieve volwassen katten tot ca. 7 jaar. Deze volledige voeding levert voldoende energie voor actieve katten en houdt jouw kat in topconditie. VitalCare Adult Fit bevat daarnaast ingredinten die bijdragen bij aan een glanzende vacht en helpen de urinewegen gezond te houden. * 100% Natuurlijk product * Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van de spiermassa. * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve katten te voldoen. * De optimale mineralensamenstelling ondersteunt een gezond milieu in de blaas. (Plein.nl)

Prins VitalCare Cat Adult Fit is een krokante kattenbrok voor actieve volwassen katten tot circa 7 jaar oud. (Medpets.nl)

Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor actieve katten van Prins VitalCare Voor een actieve kat is het belangrijk dat ze brokjes krijgt die haar genoeg energie geven en die ervoor zorgen dat ze in topconditie blijft. Prins VitalCare Adult Fit is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud met een actieve levensstijl. Kenmerken van Adult Fit Deze volledige maaltijd voorziet jouw actieve kat van alle energie die ze nodig heeft. Dit wordt gerealiseerd dankzij een verhoogd vetgehalte en door middel van eiwitten, die de groei en het behoud van de spiermassa ondersteunen en zorgen voor een goede spierconditie. Om ook de huid en vacht gezond te houden, is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Als laatste zorgen de met zorg geselecteerde ingrediënten voor gezonde urinewegen. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Adult Fit is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595610074
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI VC ADULT FIT 1,5KG N 00001
€ 19,24
PRI VC ADULT FIT 1,5KG N 00001 bestellen
Prins VitalCare Kat Adult - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 21,79
Prins VitalCare Kat Adult - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Kat Adult - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 21,79
Prins VitalCare Kat Adult - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Prins VitalCare Adult kattenvoer 1,5 kg
€ 22,90
Prins VitalCare Adult kattenvoer 1,5 kg bestellen
Prins VitalCare Adult Fit Kattenvoer 1,5 kg
€ 23,85
Prins VitalCare Adult Fit Kattenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Cat Adult Fit - 1,5 kg
€ 23,90
Prins VitalCare Cat Adult Fit - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 24,94
Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: