Home > Kattenvoer > Prins > Prins VitalCare Adult 1,5 kg
Friday, 19 April 2024

Prins VitalCare Adult 1,5 kg

19,950 - 23,490
Bestel nu direct voor € 19,95

Prins VitalCare Adult Fit kattenvoer is een smakelijke, volledige voeding met kip en is geschikt voor volwassen katten tot een leeftijd van 7 jaar. * Rijk aan eiwitten * Hoog vetgehalte voor actieve katten * Verzorgt de huid en vacht (Brekz.nl)

Prins Kattenvoer VitalCare Adult FitVitalCare Adult Fit is een krokante voeding voor actieve volwassen katten tot ca. 8 jaar. Deze volledige voeding levert voldoende energie voor actieve katten en houdt uw kat in topconditie. VitalCare Adult Fit bevat daarnaast ingrediënten die bijdragen bij aan een glanzende vacht en helpen de urinewegen gezond te houden. * Glanzende vachtLinolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht. * Hoog vetgehalteBevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van actieve katten te voldoen. * StuvietvoorkomendEen lichtverzuurde urine helpt struvietvorming te voorkomen. (Plein.nl)

Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! 100% natuurlijke brokken voor actieve katten van Prins VitalCare Voor een actieve kat is het belangrijk dat ze brokjes krijgt die haar genoeg energie geven en die ervoor zorgen dat ze in topconditie blijft. Prins VitalCare Adult Fit is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor volwassen katten tot circa 7 jaar oud met een actieve levensstijl. Kenmerken van Adult Fit Deze volledige maaltijd voorziet jouw actieve kat van alle energie die ze nodig heeft. Dit wordt gerealiseerd dankzij een verhoogd vetgehalte en door middel van eiwitten, die de groei en het behoud van de spiermassa ondersteunen en zorgen voor een goede spierconditie. Om ook de huid en vacht gezond te houden, is er zalmolie toegevoegd, wat van nature rijk is aan omega 3-vetzuren. Als laatste zorgen de met zorg geselecteerde ingrediënten voor gezonde urinewegen. Waarom Prins VitalCare? * Tarwe(gluten)vrij * Minder ontlasting door hoge verteerbaarheid * Alle producten (m.u.v. VitalCare Senior 12+ en VitalCare Kitten) bevatten urinevezurende stoffen voor een gezond blaasmilieu * Alle producten (m.u.v. Vitalcare BabyKitten en VitalCare Kitten) bevatten een antihaarbalformule * Hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Smakelijke voeding geschikt voor alle soorten katten Prins VitalCare Adult Fit is verkrijgbaar in 1,5 kg, 5 kg en 10 kg. . Alle Prins voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595610074
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins VitalCare Adult Fit kattenvoer 1,5 kg
€ 22,90
Thuiswinkel Waarborg
Prins VitalCare Kat Adult - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 23,49
Prins VitalCare Adult Fit Kattenvoer 1,5 kg
€ 23,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins Vitalcare Cat Adult Gevogelte - Kattenvoer - 1.5 kg
€ 24,94