Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Standaard-Fit 3 kg
Thursday, 28 March 2024

Prins ProCare Standaard-Fit 3 kg

18,950 - 19,390
Bestel nu direct voor € 18,95

Prins ProCare Standard Fit Prins ProCare Standard Fit is een smakelijke voeding voor honden met een gemiddeld energieverbruik. De geperste brokken zijn geschikt voor volwassen honden tot 8 jaar oud. ProCare Standard Fit van Prins ondersteunt een optimale conditie, door een aangepast energiegehalte in de voeding. Daarnaast bevat de voeding zalmolie, die door de omega 3-vetzuren bijdraagt aan een gezonde glanzende vacht. Het droogvoer is verrijkt met de smaken kip en kalkoen. Kip en kalkoen bevatten veel eiwitten, die bijdragen aan de spiermassa en het behouden van een goede conditie van de spieren. Als laatst kan gezegd worden dat ProCare Standard Fit rijk is aan voedingsvezels, waaronder inuline en chicorei. Deze vezels dragen bij aan een optimale vertering en evenwichtige darmflora. Eigenschappen Ondersteunt een optimale conditie, dankzij het aangepaste energiegehalte De zalmolie is rijk aan omega 3-vetzuren, die bijdragen aan een gezonde huid en vacht Bevat veel voedingsvezels, die een gezonde vertering en evenwichtige darmflora ondersteunen Met eiwitten van kip en kalkoen, die de spiermassa ondersteunen Geschikt voor Volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik tot 8 jaar oud. Smaak Kip & kalkoen Brokgrootte Circa 12 mm doorsnede Inhoud 3, 15 of 20 kg Samenstelling Gedehydreerd kip en kalkoen (22%), maïs, tarwe, sorghum, dierlijk vet (rund), gedroogde chicorei (6%), gehydrolyseerd gevogelte eiwit (3%), maltodextrine, hemoglobine, zalmolie (0.5%), inuline (0.3%), gehydrolyseerd gist, calciumcarbonaat, zonnebloemolie. Analytische bestanddelen Vocht 9.0%, ruw eiwit 24.0%, ruw vet 12.0%, ruwe as 6.0%, ruwe celstof 3.0%. Mineralen Calcium 1.2%, fosfor 0.8%, kalium 0.7%, magnesium 0.1%, natrium 0.2%. (Medpets.nl)

Prins ProCare Standard Fit hondenvoer is een geperste droogvoeding voor volwassen honden met een normaal energieverbruik.  * Linolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht * Met algenolie, een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Voedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins ProCare Standard Fit ProCare Standard Fit is een volledige geperste voeding voor volwassen honden met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding jouw hond in optimale conditie te blijven. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. * Glanzende vachtLinolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht * Duurzame algenolieAlgenolie is een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Gezonde darmfloraVoedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor eenevenwichtige darmflora (Plein.nl)

Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prins Procare Standard is een ideale voeding voor de volwassen hond met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding je hond in optimale conditie te blijven. Hoogwaardige ingredienten als zalmolie en FOS (fructo-oligo-sacchariden) zorgen voor een gezonde voeding die bijdraagt aan een gezonde huid en vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. ProCare Standaard-fit is bijzonder geschikt voor volwassen honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Dit is een geperste brok. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8713595010461
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare - Standard Fit
€ 18,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Standard Fit - 3 kg
€ 19,20
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare standaard-fit - 3 KG
€ 19,39
Prins ProCare Standard Fit hondenvoer 3 kg
€ 21,90
Prins ProCare Standard Fit Hondenvoer 3 kg
€ 22,85
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 3 kg
€ 23,94