Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Standaard-Fit 3 kg
donderdag, 06 oktober 2022
Prins ProCare Standaard-Fit 3 kg

Prins ProCare Standaard-Fit 3 kg

13,50 - 20,21
Bestel nu direct voor € 16,25

De procare standard fit van prins is een volledig droogvoer voor volwassen honden tot 8 jaar. dit voer bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor honden met een lagere energiebehoefte. fos zorgen voor een goede darmflora en daarnaast zorgen omega-3 vetzuren uit zalmolie voor een gezonde en glanzende vacht.dit hoogwaardige voer is 100% natuurlijk en is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.samenstelling:granen, vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte), plantaardige bijproducten (400mg fructo-oligo-sacchariden), oliën en vetten (0,5% zalmolie), suiker, gist.analytische bestanddelen:vocht: 9%ruw eiwit: 24%ruw vet: 12%ruwe as: 7%ruwe celstof: 3,5%koolhydraten: 44,5%calcium: 1,2%fosfor: 0,8%kalium: 0,6%magnesium: 0,1%natrium: 0,4% (Dierspecialist.nl)

Prins ProCare Standard Fit hondenvoer is een smakelijk droogvoer en is geschikt voor de volwassen hond. De voordelen van dit product: * Eiwitrijk * Omega-3 vetzuren uit zalmolie * 100% natuurlijke voeding (Brekz.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Standaard Fit GeperstProCare Standard Fit is een geperste voeding voor volwassen honden tot ca. 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. Deze volledige voeding helpt jouw hond in optimale conditie te blijven dankzij een aangepast energiegehalte. ProCare Standard Fit draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. * 100% Natuurlijk product * Geperste voeding voor volwassen honden tot 8 jaar * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Verlaagd vetgehalte. Bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen honden met een lagere energiebehoefte (Plein.nl)

Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prins Procare Standard is een ideale voeding voor de volwassen hond met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding je hond in optimale conditie te blijven. Hoogwaardige ingredienten als zalmolie en FOS (fructo-oligo-sacchariden) zorgen voor een gezonde voeding die bijdraagt aan een gezonde huid en vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. ProCare Standaard-fit is bijzonder geschikt voor volwassen honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Dit is een geperste brok. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Standard Fit is een geperste voeding voor volwassen honden tot 8 jaar oud met een gemiddeld energieverbruik. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595010461
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare - Standard Fit
€ 16,25
Prins - ProCare - Standard Fit bestellen
PRI PC STANDARD FIT 3KG N 00001
€ 17,49
PRI PC STANDARD FIT 3KG N 00001 bestellen
Prins ProCare Standard Fit hondenvoer 3 kg
€ 19,20
Prins ProCare Standard Fit hondenvoer 3 kg bestellen
Prins ProCare Standard Fit Hondenvoer 3 kg
€ 20,15
Prins ProCare Standard Fit Hondenvoer 3 kg bestellen
Prins procare standard - hondenvoer - 3 kg
€ 20,21
Prins procare standard - hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins procare standard - hondenvoer - 3 kg
€ 20,21
Prins procare standard - hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 3 kg
€ 20,24
Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Standard Fit - 3 kg
€ 20,90
Prins ProCare Standard Fit - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: