Home > Hondenvoer > Prins > Prins ProCare Standaard-Fit 15 kg
Friday, 29 March 2024

Prins ProCare Standaard-Fit 15 kg

53,950 - 105,900
Bestel nu direct voor € 53,95

Prins ProCare Standaard Fit is een voeding voor honden met een gemiddeld energieverbruik. De brok bevat een verlaagd vetgehalte, waardoor de voeding ook geschikt is voor honden met een lagere energiebehoefte zoals voor gecastreerde en gesteriliseerde honden. (Dierenwinkelxl.nl)

Prins Hondenvoer ProCare Standaard Fit GeperstProCare Standard Fit is een geperste voeding voor volwassen honden tot ca. 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. Deze volledige voeding helpt jouw hond in optimale conditie te blijven dankzij een aangepast energiegehalte. ProCare Standard Fit draagt bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. * 100% Natuurlijk product * Geperste voeding voor volwassen honden tot 8 jaar * Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht. * Voedingsvezels als FOS zorgen voor een goede vertering en evenwichtige darmflora. * Verlaagd vetgehalte. Bevat een verlaagd vetgehalte, speciaal voor volwassen honden met een lagere energiebehoefte (Plein.nl)

Prins ProCare Standard Fit hondenvoer is een geperste droogvoeding voor volwassen honden met een normaal energieverbruik.  * Linolzuur ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht * Met algenolie, een duurzame bron van essentiële omega 3-vetzuren * Voedingsvezels uit cichorei en FOS zorgen voor een evenwichtige darmflora (Brekz.nl)

Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Prins Procare Standard is een ideale voeding voor de volwassen hond met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding je hond in optimale conditie te blijven. Hoogwaardige ingredienten als zalmolie en FOS (fructo-oligo-sacchariden) zorgen voor een gezonde voeding die bijdraagt aan een gezonde huid en vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. ProCare Standaard-fit is bijzonder geschikt voor volwassen honden tot een leeftijd van ca. 8 jaar. Dit is een geperste brok. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
Merk
EAN(s)
8713595010157; 8713595010126
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Prins - ProCare - Standard Fit
€ 53,95
Prins ProCare Standard Fit Hondenvoer 12 kg
€ 53,95
Prins ProCare Standard Fit hondenvoer 12 kg
€ 53,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Standaard-Fit - 15 KG
€ 54,95
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Standard Fit - Hondenvoer - 15 kg
€ 58,95