Prins ProCare Protection Super Active 15 kg

Prins ProCare Protection Super Active 15 kg

55,95 - 73,50
Bestel nu direct voor € 55,95

Geen omschrijving (Dierspecialist.nl)

Prins Protection Super Active hondenvoer is geperste voeding die speciaal is ontwikkeld voor opgroeiende of volwassen honden van middelgrote of grote rassen die bovengemiddeld actief zijn. * Ondersteunt de spieren en gewrichten * Geeft uw hond de benodigde energie * Bevordert een optimale spijsvertering (Brekz.nl)

Prins Procare Protection Superactive - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Geperste brokken voor actieve honden van Prins ProCare Protection Voor actieve en/of opgroeiende honden is het belangrijk dat ze voldoende energie uit hun voeding kunnen halen. Prins ProCare Protection Super Active is een 100% natuurlijke, geperste brokvoeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen die actief of opgroeiend zijn. Kenmerken van Super Active Deze bevat een verhoogd vetgehalte om aan de energiebehoefte van jouw jonge en/of actieve hond te voldoen. Ook is er L-carnitine toegevoegd voor een optimale vetverbranding. Er zijn ingrediënten zoals zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten, glucosamine, chondroïtine en Schüssler celzouten toegevoegd. Deze ondersteunen o.a. de gewrichten van de actieve hond en zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Deze Schüssler celzouten zijn geen echte zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen) die ervoor zorgen dat lichaamscellen van bouwstoffen worden voorzien en goed kunnen functioneren. Waarom Prins ProCare Protection? * Voor honden van (middel)grote rassen * Unieke ingrediënten zoals pre- en probiotica * De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning * 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen * Geperste brok met speciale brokvorm, bevordert het kauwen * Hoge verteerbaarheid * Ideaal voor honden die actief zijn in de sport Geperste brok Super Active is een geperste brok, dat wil zeggen dat deze brokken zeer geconcentreerd zijn en daardoor minder volume in beslag nemen. Zo zijn de porties in vergelijking met krokante brok, een stuk kleiner. Dit zorgt voor een lagere maagbelasting. De brok wordt geperst bij een relatief lagere temperatuur, hierdoor gaan er minder voedingsstoffen verloren. Prins ProCare Protection Super Active is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Prins ProCare Protection Super Active HondenvoerProCare Protection Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden van middelgrote en grote rassen. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten, houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht.Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft jouw hond actief en speels zoals je van hem gewend bent! Verrijkt met kruidenextracten enSchüssler celzouten. Honden van (middel)grote rassen kunnen te maken hebben met een zwaardere belasting van hun lichaam, zoals de gewrichten en/of spijsvertering. Ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten zorgen voor de juiste ondersteuning. * Hoog vetgehalte Bevat een verhoogd vetgehalte om aan de behoefte van jonge honden te voldoen. L-carnitine bevordert daarnaast een optimale vetverbranding. * Gezonde hartfunctie Taurine, L-carnitine en vitaminen E en C dragen bij aan een optimale functionering van de hartspier. * Soepele spieren en gewrichten. Ingrediënten als zalmolie, glucosamine en chondroïtine ondersteunen de gewrichten van jouw actieve hond. * Glanzende vacht. Zalmolie ondersteunt een gezonde en glanzende vacht (Plein.nl)

De ProCare Protection Super Active van Prins is een complete geperste voeding voor opgroeiende en actieve honden van een middel tot grote hondenrassen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
8713595192150
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
PRI PC S.ACTIVE PREBIOTIC 15KG N 00001
€ 55,95
PRI PC S.ACTIVE PREBIOTIC 15KG N 00001 bestellen
Prins Procare Protection Super Active Hondenvoer 15 kg
€ 65,95
Prins Procare Protection Super Active Hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Protection Super Active Hondenvoer 15 kg
€ 65,95
Prins Procare Protection Super Active Hondenvoer 15 kg bestellen
Prins ProCare Protection Super Active hondenvoer 15 kg
€ 73,50
Prins ProCare Protection Super Active hondenvoer 15 kg bestellen
Prins - Procare Protection Super Active
€ 73,50
Prins - Procare Protection Super Active bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins Procare Protection Superactive - Hondenvoer - 15 kg
€ 73,50
Prins Procare Protection Superactive - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Prins ProCare Protection Super Active Hondenvoer 15 kg
€ 73,50
Prins ProCare Protection Super Active Hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Prins ProCare Protection Super Active - 15 kg
€ 77,45
Prins ProCare Protection Super Active - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: