Yarrah Bio Hondensnack Mini Bites 100 gr

6,490 - 9,950
Bestel nu direct voor € 7,05

Yarrah Bio Mini Snack Een snack kan tijdens een training als beloning gebruikt worden. De Mini Snacks van Yarrah zijn een lekkere en handzame traktatie. De snacks zijn ongeveer 1 centimeter lang en zitten in een hersluitbare verpakking. Door het formaat van het zakje kunt u de traktaties makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een training. Beter leven keurmerk Yarrah is het eerste (biologische) diervoermerk met de drie volle sterren van het Beter Leven Keurmerk. Dit keurmerk werd in 2007 geïntroduceerd door de Dierenbescherming om het dierenwelzijn van dieren die voor consumptie gebruikt worden te verbeteren. Inhoud 100 gram Samenstelling 37% rund*, 37% varkenslever*, 23% kippenmeel*, 2,8% lijnzaad* 0,2% en zout. * = biologisch (Medpets.nl)

Yarrah Bio Hondensnack Mini BitesJouw hond zal dol zijn op deze mini bites van Yarrah. Een heerlijke en gezonde biologische snack. * Handig om mee te trainen * Biologisch * 100% natuurlijk (Plein.nl)

Yarrah Bio Mini Bites Snacks - Hondensnacks - Rund 100 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke graanvrije hondensnack Wil je jouw hond een lekker vleesrijk, graanvrij tussendoortje voorschotelen? Kies dan voor de Biologische Mini Snack van Yarrah. Een lekkere en handzame traktatie om mee te trainen of om je hond mee te verwennen. De snacks bevatten biologisch vlees (97%) en enkel zuivere ingrediënten, dus geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO. Het zakje is hersluitbaar. Tip: de Biologische Mini Snacks zijn ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Adult Hondenvoer met Kip, Paté met Varkensvlees 400 g en Chunks met Kip en Rund 150 g van Yarrah. Waarom Yarrah? Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier. De Biologische Mini Snack bevat 100 g. . Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8714265975127
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah - Hondensnack Mini Bites Bio - 100 g
€ 7,05
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Mini Bites Bio - Hondensnack - 100 g
€ 9,95
Yarrah Bio Hondensnack Mini Bites 100 gr
€ 10,39
Thuiswinkel Waarborg
Yarrah Bio Mini Bites Snacks - Hondensnacks - Rund 100 g
€ 12,24